Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоделно бъги-много време за губене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: самоделно бъги-много време за губене

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Не се заяждам де
    просто ми стана интересно, щото на снимките отвора отгоре изглеждаше по-тессен от мотора, та реших да питам. Знае ли човек от къде каква хитринка може да научи?
    хитрината е че работя в сервиз и мога да ползвам подемник а останалото е въпрос на сметки

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_Botevgrad Преглед на мнение
      Браво сетил си се резервоара да е отпред така ще се балансира тежестта .
      точно
      акомулатора също ще е отпред с такава цел колкото и да не е безопасно гориво и ток да са близо

Коментар

Първоначално публикуван от crash Преглед на мнение
        ето малко материал за критиците
        Само аз ли не виждам.
        0осем9осем7шест0осем7едно
        Миро

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
          Само аз ли не виждам.
          Поста на колегата беше за неговият предишен пост-със снимките. Последен за втора страница...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

[ATTACH=CONFIG]215425[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215426[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215427[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215428[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215429[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215431[/ATTACH]
            Коригирай си положението на кормилната рейка или завърти хебелите на колелата така,че рейка-щанга-хебел да са в права линия и съответно кормилна щанга долен носач да са успоредни!!!При не спазване на това правило,колелата правят хаотични движения(предницата се отваря и затваря при натискане) около вертикалната си ос при движение по неравности!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
              Коригирай си положението на кормилната рейка или завърти хебелите на колелата така,че рейка-щанга-хебел да са в права линия и съответно кормилна щанга долен носач да са успоредни!!!При не спазване на това правило,колелата правят хаотични движения(предницата се отваря и затваря при натискане) около вертикалната си ос при движение по неравности!
              е тоя път не позна
              до някъде си прав ама само до някъде
              това положение на рейката което е в момента съм го търсил и експериментирал докато накарам бъгито да завива правилно и да не се променят сходимостите при влизане в неравности
              моите изводи са че на всички коли с предно разположена рейка ъгъла между кормилния накрайник и шенкела е остър при прав волан
              това че моята рейка е по назад се получи защото не използвам окачване от една кола
              разгледай няколко различни марки коли и ще видиш че съм прав
              просто комбинирах ладови шенкели с рейка от волво и заради тъпия руски шенкел се получи такъв филм че бях полудял
              иначе ги бях сложил на една линия то си е логично ама след това като разклатих бъгито и видях как от нулева сходимост отива на плюс и се почна едно рязане и псуване

Коментар

Точно за там ми беше приказката,при първото произведение което сътворих,надминах Бургаските докери по пусовни,голямо рязане и коригиране падна!
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Здрасти живи и здрави най-вече . НАХЪСАХ се да си направя бъги за Автокрос цял ден рових из нета четах стари журнали и говорих с баща ми (на времето се е занимавал предимно с картинги но има и опит в ладовите двигатели "били те и отживелица") та тай де ще започна по професия съм заварчик и ще се опитам да направя нещо било то и с малко помощ.Надявам се да има някой друх съвет . Мисля да се пробвам ... в този спорт кирия няма както разбрах но иначе важното е да си правиш хубавото та нали един път се живее

Коментар

Първоначално публикуван от K.Kostov Преглед на мнение
                    Здрасти живи и здрави най-вече . НАХЪСАХ се да си направя бъги за Автокрос цял ден рових из нета четах стари журнали и говорих с баща ми (на времето се е занимавал предимно с картинги но има и опит в ладовите двигатели "били те и отживелица") та тай де ще започна по професия съм заварчик и ще се опитам да направя нещо било то и с малко помощ.Надявам се да има някой друх съвет . Мисля да се пробвам ... в този спорт кирия няма както разбрах но иначе важното е да си правиш хубавото та нали един път се живее
                    за автокроса колегата петрофф ще питаш той е по запознат
                    а за съвети трябва да почнеш от някъде

Коментар

то по принцип в автомобилния спорт пари няма или поне българския
                      аз мислих с моето бъги какво да правя и накрая реших да си го направя както ми харесва демек двуместно и най вече за полуофроуд разходки

Коментар

то по принцип в автомобилния спорт пари няма или поне българския
                        аз мислих с моето бъги какво да правя и накрая реших да си го направя както ми харесва демек двуместно и най вече за полуофроуд разходки
                        От опита който имаме с нашите бъгита-стават и за сериозен оф, не само за полу...
                        Само дето оня ден в гората не искаха да изкачат едни кални баири, но по коловозите течеше вода, и терена беше страшно хлъзгав. И като сме само със задно предаване-не можахме да се изкачим.
                        Но ако е по-сухо, бъгитата макар и с 13 цолови гуми се представят блестящо.
                        @К.Костов-дазай, започвай ,и ни дръж в течение как напредваш. И снимай.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

В момента избирам Тръби искам нещо което хем да е леко хем да е здраво ... мисля основата да е 38 цола тръба с дебелина на стената 1 или 1.2мм коша на двигателя основа 40 цола с дебелина 1.5мм а осаналия "пълнеж" и опорните тръби да са от по-тънка тръба . За двигател си мисля някой ладов(по-евтин и му разбираме повече а и хората казват ако е хубаво настроен и е на леко купе ставало 'чудо') другата ми мисъл е от ланчиа 1.6 мисля че двигателя е по-лек (не съм сигурен) и е по-мощен (парите са ми ограничение).От хора разбрах че скоростната кутия от "Заска" най-здрава била ,а човек който е карал ми каза, че конфигурацията на скоростите трябва да е 1.2дълга.3къса.2къса и задна (но това зависело главно от пистата). И така като почна почвам и да щтраквам някой друга снимчица и ще присламчвам инфо от тук от там и да видя какво ще направим.Живи и здрави !

Коментар

В момента избирам Тръби искам нещо което хем да е леко хем да е здраво ... мисля основата да е 38 цола тръба с дебелина на стената 1 или 1.2мм коша на двигателя основа 40 цола с дебелина 1.5мм а осаналия "пълнеж" и опорните тръби да са от по-тънка тръба . За двигател си мисля някой ладов(по-евтин и му разбираме повече а и хората казват ако е хубаво настроен и е на леко купе ставало 'чудо') другата ми мисъл е от ланчиа 1.6 мисля че двигателя е по-лек (не съм сигурен) и е по-мощен (парите са ми ограничение).От хора разбрах че скоростната кутия от "Заска" най-здрава била ,а човек който е карал ми каза, че конфигурацията на скоростите трябва да е 1.2дълга.3къса.2къса и задна (но това зависело главно от пистата). И така като почна почвам и да щтраквам някой друга снимчица и ще присламчвам инфо от тук от там и да видя какво ще направим.Живи и здрави !

Колега незнам какво си намислил да правиш с тези 38 и 40 цола (имаш ли представа колко е 40 цола) ако това 38 и 40 са в мм.съм съгласен.
                            Ако направиш бъги от 38 и 40 цолови тръби тези двигатели няма да ти свършат работа ще се наложи да търсиш от БЕЛАЗ.
                            Успех в начинанието.

Коментар

Моя грешка милиметри е ама пак ми се стува твърде дебела

Коментар

Моя грешка милиметри е ама пак ми се стува твърде дебела
                                моето е от 42 по 2.6 тръби основни и 26 по 2 останалите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X