Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоделно бъги-много време за губене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: самоделно бъги-много време за губене

и в допълнение защо пък само левия се чупи

Коментар

Най-вероятно си го въртял на десни завои и от там си претоварил левия амортисьор!
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Демонтирай пружината, като оставиш амортисьора на мястото му и движи колелото нагоре-надолу по целия ход на амортисьора.Сигурен съм, че ще видиш причината за счупването.

Коментар

май ми се изясни каква е причината
          всъщност от самото начало видях какво се случва с амортесьорите поставени с такъв наклон ама си мислех че като им сложа унибали отгоре ще реша проблема

Коментар

размразявам проекта отново ама излязоха нови въпроси
            някой запознат ли е от какво мога да ползвам жила за да си направя скоростите на бъгито щото опеловата схема нещо е куца и си взех скоростен лост от фиат ама са къси жилата и не вършат работа

Коментар

Пробвай с на хюндай от старите пони или лантра.Поне са ефтини и може втора употреба да ги вземеш почти без пари.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Пробвай с на хюндай от старите пони или лантра.Поне са ефтини и може втора употреба да ги вземеш почти без пари.
                колега май и те ще са къси
                поскоро от нещо на което мотора е далеч от скоростния лост
                не знам старите шкоди как са изобщо с жила ли са

Коментар

Лансер, след 92ра. Проверено, стигат и артисват. Само се обръща основата на лоста и скоростите си идват на мястото. Довечера като се прибера, мога да снимам.
                  Би трябвало да са намираеми и евтини.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега до къде докара машината.Пусни някоя снимка или клипче давидим и ние,може и някоя идея да откраднем.
                    Поздрави и успех.
                    Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

• От: самоделно бъги-много време за губене

занемарих я темата ама тия дни ще кача и снимки и видео

Коментар

• От: самоделно бъги-много време за губене

Колега от началото ми се видя че амортисьорите са доста разпънати.
                        Наблегни на това и се постарай някак си да им ограничиш хода не трябва при скок да се распъват докрай, иначе пак ще е същото.
                        Поздрави за добрата работа доста хора имат желание но малко се престрашават да се захванат .

Коментар

• От: Самоделно бъги-много време за губене

здравеите колеги и аз съшто се опитвам да си направя подобно возило за сега съм направил само шасито
                          проблема ми е какви селенови втулки да използжам за носачите Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1777.jpg
Прегледи:2
Размер:106.7 КБ
ID:5250287Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1786.jpg
Прегледи:2
Размер:92.8 КБ
ID:5250288

Коментар

Първоначално публикуван от niki__70 Преглед на мнение
                            здравеите колеги и аз съшто се опитвам да си направя подобно возило за сега съм направил само шасито
                            проблема ми е какви селенови втулки да използжам за носачите [ATTACH=CONFIG]297588[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]297589[/ATTACH]
                            Като гледам конструкцията - май твърде много си се презапасил, ще стане доста тежко. За втулките - аз ползвах за лада, по 1лв бройката.

ПП сега видях, че това е коментирано в друга тема.

Коментар

Тръбите ми са 34/2 мм.
                              Конструкцията ми е супер лека поне така мисля.

Коментар

Първоначално публикуван от niki__70 Преглед на мнение
                                Тръбите ми са 34/2 мм.
                                Конструкцията ми е супер лека поне така мисля.
                                Ще стане около тон,при мен е 650кила,не знам какво разбираш под супер-лека?
                                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X