Първоначално публикуван от quadra
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъги от Вартбург
Свий
X
-
Има един съвсем нов модел/и, който малко прилича на самара и двигателя вече е отпред. Явно са много рядки защото аз съм мяркал само няколко.Първоначално публикуван от derhunterСтоянчо нали дядо ти има жожо в гаража.Я вземи и легни отдолу
и разгледай какво що.Няма стар и нов,концепцията е една и съща.
На СК.от ЗАЗ съм насаждал двг. от Жигула 1300 и Форд 100 кс.
По-добре повече чети вместо да се изказваш по въпроси които не
са ти ясни.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
ами другите точно заради фланците не са съгласни ... щяло да излезе много скъпо да ни ги направят ... но според мен въобще не е така ... Иначе вчера се занимавахме - махнахме вратите (предните ги оставихме за тест-ръновете за да не изпаднем, макар че винаги сме с колани... махнахме и предния капак, почти цялата електроника, махнахме тръбите на въздушния филтър дето отиват към карба и от карба направо над десния фар ги сложихме да смучи от там въздух ... махнахме и задното гърне, понеже беше сменяно, много тежко и като цяло боклук ...
Сега звука е перфектен, наподобява V8 по мъркането с натискането на газта
на първа почти без газ върти гуми, предполагам, че и на 2 и 3 ще върти но няма място в училище да го пробваме как ускорява ... само на 1 и 2 го изръчкахме 2-3 пъти но тъкмо влиза в обороти на 2 и спирачка ... иначе гаражите отпред щяха да ни се видят познати 
Даже и фенклуб си събрахме
Доста хора ни погледаха
Club Fiat BG Member:
[url]www.fiat-bg.com[/url]
Club 2T Power (wartburg & Trabant) member:
[url]www.2tpower.com[/url]
Коментар
-
Ето един 3Д модел, който направих, кажете ми според вас ако мръднем там двигателя - тази конструкция добра ли е ? евентуално с някои допълнения ...
само да поясня, тук няма седалка, волан и дори окачване ... този модел го направих за около 20 минути за да предложа конструкция на съидейниците ми ... е, кажете:
http://common.hit.bg/buggy.JPG
(за да не натоварвам тези които са на трафик - оставям снимката като линк...)Club Fiat BG Member:
Коментар
-
Това от близката страна предницата ли е? Ако е така - правилно сте се ориентирали, нещо такова трябва да стане.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
дам, точно предницата е ... ами не сме се ореантирали - направих проект и го представям пред Вас и тях ... да видим какво ще излезеПървоначално публикуван от quadraТова от близката страна предницата ли е? Ако е така - правилно сте се ориентирали, нещо такова трябва да стане.
ама основното, което питам е за здравината на конструкцията ... моля ако някой "ветеран" чете темата да каже
Club Fiat BG Member:
Коментар
-
Добре сте се ориентирали. Ако използвате оригиналната рама от Варбурга има възможност да се направи това което ти си нарисувал - в конструкцията на Варбурга е заложена възможност за задно или двойно предаване, така че ако преместите двигателя барабар с трансмисията отзад няма да е много сложно да работи всичко както трябва.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
ами да - това според мен е най-доброто решение баланс/задвижване и т н ... когато го правех не се бях замислял, че вартбурга има рама, но с рамата още по-лесно ще стане и по евтино, понеже по-малко тръби ще слагаме ...Първоначално публикуван от quadraДобре сте се ориентирали. Ако използвате оригиналната рама от Варбурга има възможност да се направи това което ти си нарисувал - в конструкцията на Варбурга е заложена възможност за задно или двойно предаване, така че ако преместите двигателя барабар с трансмисията отзад няма да е много сложно да работи всичко както трябва.
разбира се върху всичко това ще има и ламарина ...Club Fiat BG Member:
Коментар
-
ОК, мерси, ще го питам ...
едит: ако можеш да помогнеш с намирането на йори - равен няма да имаш
едит2: а Йори за ламарината или за конструкцията, или за 2те да го питам ?Club Fiat BG Member:
Коментар
-
Момчета махнете купето на няколко болта е хванато, скъсете шасито и после слагате ралбарите и пода и тва е, не ви трябват тия тежки ламарини, елате до М.Рудник да ви покажа как става горе-долу, а двогателя ще е голяма игра да го сложите отзаде, по добре мислете за друга задница, освен това на Вартбурга му е слабо охлаждането и за бъги ще грее.
VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
SXS-Restorations 0886513079
Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар