Обява

Свий

Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий

X
- 

От: ДАКАР 2012!!!

Така беше и до преди секунди в лайф тайминга-нямаше го на финала,но вече се появи,първи е.Ама и тия времена са от WP3,а не от финала.Другото е,че може да финишира 6 поред ама да е с най добро време и да е победител в етапа,стартира 22 на 37 минути след първия.Първоначално публикуван от ka_l_ojan Преглед на мнениеDakar 2012FINISH, CAR 1. GORDON ROBBY (USA) 00:39:11 - 2. HOLOWCZYC KRZYSZTOF (POL) 00:41:40 +00:02:29 3. PETERHANSEL STEPHANE (FRA) 00:42:57 +00:03:46 4. ROMA JOAN (NANI) (ESP) 00:43:11 +00:04:005. NOVITSKIY LEONID (RUS) 00:43:44 +00:04:33Това е от официалния профил на Дакар във фейсбук, а по Евроспорт има предаване на живо и казват, че Гордън не е финиширал още...ппНаправиха всичко възможно да свалят Роби от подиума, но той не се отказва - няма какво да губи, но може да спечели още фенове. А това си е доста важно Последно редактирано от Валентин Исаев; 13-01-12, 21:44.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов Последно редактирано от Валентин Исаев; 13-01-12, 21:44.Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
 Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
 0885 660 613
 Коментар
- 

26 минути Гордън каза "наритах им задниците"  "комисарите могат да ме целунат отзад" Гордън каза "наритах им задниците"  "комисарите могат да ме целунат отзад" 

Накара операторите да се врат в болида за да снимат как е запушил системата. "показах им че аз не съм измамник"

Яко го беше хванал адреналина, така говореше чак тук настръхнах, голяма борба голямо наказване
 Коментар
- 

Това си е нормално. Той тръгна 22-ри, а след като пресече финала се гледа кой е преминал етапа с най-добро време.Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнениеТака беше и до преди секунди в лайф тайминга-нямаше го на финала,но вече се появи,първи е.
 И на уей поинт-овете излизаше след другите, ама с най-добро време.

ПП: И аз се кефя за Роби.Your conscience is all you can take to your grave.
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнениеГордън ги смаза!!!!!!
 Yessss!!!    

26 минути на ПеДерханзел!Ние не сме неутрални!
 Коментар
- 

Интервюто с Роби Гордън беше БРУТАЛНО! Показа, че е откачил "системата" заради която е дисквалифициран и сам каза, че и така е бил ПеДерханзел с 26 мин и може да бие всички други и обсипа с добри думи и инспекторите Непременно го гледайте интервюто! Непременно го гледайте интервюто!
 Дано това не се приеме като спам, но просто изказванията на Гордън със сигурност са накарали Петерханзел да ревне и много му се зарадвах. А физиономията, с която Гордън слезе от хамъра на финала беше най-благото нещо от етапа. Дано и Петерханзел да го види! Дано и Петерханзел да го види!  
 Коментар
- 

TIME - Cars - ASS - stage 12 - sector 2
 1 303 - GORDON Robby (USA)
 14:31:32 02:14:32 - 2 312 - NOVITSKIY Leonid (RUS)
 14:16:50 02:29:50 00:15:18 3 301 - DE VILLIERS Giniel (ZAF)
 14:20:38 02:36:38 00:22:06 4 314 - TEN BRINKE Bernhar (NLD)
 14:30:47 02:37:47 00:23:15 5 305 - ROMA Joan (Nani) (ESP)
 14:16:10 02:38:10 00:23:38 6 302 - PETERHANSEL Stephane (FRA)
 14:15:59 02:40:59 00:26:27 7 309 - LEAL DOS SANTOS Ricardo (PRT)
 14:34:53 02:53:53 00:39:21 

Хубаво за Минитата че немаше неколко такива етапа че Хамъра като нищо ще им нацепи неколко часа като на шега.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
 Коментар
- 

Роби Гордън смаза конкурентите си, Ценков завърши етап 12 на „Дакар“

Петър Ценков току-що завърши днешния етап 12 от рали „Дакар“! Българинът бе с 9-о време, в генералното е 10-ти!
 Роби Гордън смаза конкурентите си в автомобилния клас на днешния 12-ти етап от рали „Дакар“ 2012. Американецът, въпреки че бе запушил системата за регулиране налягането в гумите, изпревари с над 15 минути втория за деня Леонид Новицки. След етапа Гордън заяви: „Ето, доказах, че съм най-бързия дори и без система. Организаторите ме унизиха, но сега могат да му целунат з*****а. Дойдох за да спечеля, вчера изпуснах шанса си поради моя грешка, но днес отново бях най-добър“.
 Стефан Петерханзел, Нани Рома, Жиниел Де Вилиерс, Дос Сантос и още много автомобилисти днес закъсаха в пясъците на отсечката от Арекипа до Наска в Перу.
 При мотоциклетите, Марк Кома си върна лидерството в генералното класиране. Преднината му пред Депре е 1:35 минути.
 При четириколките, отсечката бе спечелена от Маркос Патронели, следван от брат си Алехандро.
 Най-актуалната ни информация за камионите >>ОЩЕ>>

Коментар
- 

Някъде може ли да се види това видео ?Първоначално публикуван от ka_l_ojan Преглед на мнениеИнтервюто с Роби Гордън беше БРУТАЛНО! Показа, че е откачил "системата" заради която е дисквалифициран и сам каза, че и така е бил ПеДерханзел с 26 мин и може да бие всички други и обсипа с добри думи и инспекторите Непременно го гледайте интервюто! Непременно го гледайте интервюто!
 Дано това не се приеме като спам, но просто изказванията на Гордън със сигурност са накарали Петерханзел да ревне и много му се зарадвах. А физиономията, с която Гордън слезе от хамъра на финала беше най-благото нещо от етапа. Дано и Петерханзел да го види! Дано и Петерханзел да го види! . .
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар