Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 4x4 Extreem 2014

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Точки тук точки там.Въпроса е да се покара.Да си донеса бележника за забалежка и да се впишат.Е тия изненади са страшни.
    Изненадите ще са приятни свързани с много повече каране, на по-разнообразни терени.

Коментар

За много години на всички !

При нас остана да е на 6-7 Септември и на 20-21 Септ. закриване в Зверино.
      Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
      Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
      Mercedes Benz ML55 AMG
      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от ico_net Преглед на мнение
        Ицо,по традиция тогава е Събора.

Коментар

За много години на всички !

Ицо при вас трябва да е края на Октомври, както миналата година. Зверино го изместихме септември за да не се натрупват 2 състезания в един месец.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
            Ицо,по традиция тогава е Събора.
            Хмм, него го бях забравил
            30-31 Август, също мисля че не е удобен ..... някой са още по почивки ...
            ...незнам .... предложете дати.
            Mercedes Benz ML55 AMG
            Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Аз предлагам да си е пак октомври и да направим закриването пак в Разград - 18 и 19 октомври, точно преди да се смени времето.

Коментар

Другото което се сещам да е на 13-14 Септермври , а да се измести Зверино с една седмица назад /27-28 Септ./, за да има две седмици между състезанията.
                Тогава пък става от събора направо при нас
                Според мен трябва така да се измислят датите че да има между състезанията по едина свободна Събота и Неделя.
                Mercedes Benz ML55 AMG
                Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
                  Аз предлагам да си е пак октомври и да направим закриването пак в Разград - 18 и 19 октомври, точно преди да се смени времето.
                  Най-добре е така. Няма смисъл от такова претоварване, а и тръпката се губи.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

И аз така мисля ,ама май на Ицо много не му допада края на октомври !
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                      И аз така мисля ,ама май на Ицо много не му допада края на октомври !
                      Не че не ми допада .... НО .... вероятноста времето да е много "гадно" е голяма.
                      Миналата година извадихме късмет. Две седмици преди състезанието не можеше и да си помислиш да влезеш и да излезеш от трасето.
                      Беше валяло 4-5 дена без да спира, такава гльоч беше ...... че и да искаш не можеш да проведеш състезание.
                      Mercedes Benz ML55 AMG
                      Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Не че не ми допада .... НО .... вероятноста времето да е много "гадно" е голяма.
                        Миналата година извадихме късмет. Две седмици преди състезанието не можеше и да си помислиш да влезеш и да излезеш от трасето.
                        Беше валяло 4-5 дена без да спира, такава гльоч беше ...... че и да искаш не можеш да проведеш състезание.
                        Ице според мен времето дали ще е по-рано или по-късно гаранция няма.На лазарово петъка ни скапа дъжда.Единственото на трасето е обхвата за телефоните.Винаги има нужда от някаква връзка.Иначе според мен няма да е проблем.Каквото такова.Супер дати ще е супер сезон.Пожелавам на всички успех и да се радваме повече,
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Другото което се сещам да е на 13-14 Септермври , а да се измести Зверино с една седмица назад /27-28 Септ./, за да има две седмици между състезанията.
                          Тогава пък става от събора направо при нас
                          Според мен трябва така да се измислят датите че да има между състезанията по едина свободна Събота и Неделя.
                          Ицо,Стоян има впредвид да не са в един месец ,защото се налага да се ходи на две състезания с една заплата и на доста участници ще им е трудно.
                          няма начин да няма начин
                          http://album.bg/offroad_
                          0878 613 163

Коментар

От: Траялен шампионат 4x4 Екстрийм 2014

Този уикенд проведохме организационна среща за второто издание на Траялен шампионат 4х4 Екстрийм.

Пускам най-важното за участниците:

Тази година ще има 3 състезателни класа, които ще са с нови имена.

клас Стандартен - (това е бившият клас Ентусиаст) предназначен е за стандартни джипове с ограничение на гуми до 85 см. Машините в този клас могат да бъдат подобрявани, но изискването ще е да са с оригиналния за модела тип окачване и няма да е позволено да имат съществени промени по купето (изрязване на твърдия таван, скъсяване на купето и т.н.) - габаритите на джипа ще трябва да се запазят. Няма да се позволява използване на coilover и airshocks. Няма да са позволени гуми тип - тракторка, кайман, бутонка и кугър. За машините, които са без твърд(метален) покрив - ако нямат фабрична арка (ГАЗ-69, УАЗ-469 и т.н.) ще трябва да са снабдени с такава. Наличието на клетка и лебедка няма да е задължително, ще трябва да имат минимум стандартен 3-точков колан.

клас Модифициран - (това е бившият клас Хоби) - предназначен е за модифицирани джипове с ограничение на гуми до 85 см. Машините в този клас могат да бъдат модифицирани свободно, но трябва да се запази оригиналната рама или конструкция, като минималната и дължина трябва да бъде от предния мост, до задния и машината трябва да прилича на автомобил (да може визуално ясно да се различи моделът на джипа). Въвежда се задължително наличие на адекватна предпазна клетка, като седалките и коланите могат да бъдат стандартните за модела. Наличието на лебедка няма да е задължително.

клас Прототип - (това е бившият клас Експерт) - предназначен е за силно модифицирани джипове или такива с тръбна конструкция.

Състезателите ще се състезават в 5 състезания, като откриването както вече обявихме ще е в Сливен

1. Сливен 4х4 Екстрийм 2014 - 12 и 13 април

2. Лазарово 4х4 Екстрийм 2014 - 10 и 11 май

3. Велико Търново 4х4 Екстрийм 2014 - 28 и 29 юни

4. Зверино 4х4 Екстрийм 2014 - 20 и 21 септември

5. Разград 4х4 Екстрийм 2014 - 18 и 19 октомври

Правилата за безопасност, както и правилниците нямат големи промени спрямо миналото издание и ще бъдат публикувани до няколко дни.

Коментар

Защо на клас модифициран не вдигнем размера на гумите.

Коментар

Спрямо миналата година го вдигнахме. Вече няма да има проблеми с бутонките и тракторките.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X