Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - мнения и коментари

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
    Ако имаш сериозни намерения (както декларираш) спри тук и когато си готов със систематизираното си становище - отвори тема специално за това и с цялото предложение в първият пост.
    Това е начина, систематизирано и подредено. Иделаната верига Траялни състезани според Витан, защото определено има някои правилни неща, на които е обърнато внимание.
    Но не знам дали ще може, защото Витан определено говори непрекъснато за "трейл", не за "траял" и може би оттук идва цялото неразбиране, просто той има друго впредвид и пише на грешното място.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Витане, вселената не е подредена както на теб ти харесва - време е да разбереш
      Не мисля, че мненията са извън темата, тъй като тя е за мнения и коментари.
      Предупредих те, че няма да запазиш (ако изобщо искаш това) нишката на разговора.
      И затова няма да са виновни хората, изказали мнението си, не обвинявай и модераторите.
      Изобщо - агресивният ти начин на водене на дискусия и изискването ти за ангажираност твърдо работи против това, за което декларираш, че се бориш.
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Абе Баньо
        Абе господин Чубака , не си оригинален ,подражаваш на неправилния човек. Знаеш къде да си завреш обръщението към мен.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Сипал съм си ракия и съм си нарязал доматки със сиренце и чакам сеира, то станало интересно в тая тема мислех че по рано ще я заключат.
          ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

ЗАКОН ЗА ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПРИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ

Чл. 13. (1) (Изм. - ДВ, бр. 19 от 2009 г.) Отговорникът по сигурността организира пропускането на привържениците на различните отбори през различни входове на спортното съоръжение, като осъществява контрол за:

1. правото на достъп;
            2. носенето на предмети, чието внасяне е забранено;

Доста мрежа ще трябва да се огради цялото трасе , което е средно около 10 декара , също и ще са ни нужни маршалите на Формула 1 ...

3. внасянето на алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества.
            (2) На територията на спортната зона не се допускат:
            1. лица, които отказват да бъдат проверени;
            2. лица, в които се открият предмети, чието внасяне на територията на спортната зона е забранено;
            3. лица в нетрезво състояние или под въздействие на наркотични или други упойващи вещества;
            4. малолетни лица без пълнолетен придружител;
            5. (нова - ДВ, бр. 19 от 2009 г.) лица с наложена принудителна административна мярка забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и в чужбина.
            (3) Когато при проверката се открият оръжия, взривни вещества или други общоопасни средства, или наркотични вещества или други упойващи вещества, се вземат мерки по реда, установен в съответния нормативен акт.
            (4) (Нова - ДВ, бр. 19 от 2009 г.) При установяване на обстоятелствата по ал. 2, т. 1 - 3 могат да се използват технически средства, за което се съставя протокол.

Ще трябва да се ангажира цялият личен състав на местното РПУ да проверяват личните карти и свидетелствата за съдимост , както и да организират КПП-та на входовете на състезателното трасе , за трибуните и ВИП местата не знам как ще стане , може би ще се наложи да се използва частна охрана

Чл. 15. Забранява се предлагането на алкохолни напитки в спортната зона в деня на спортното мероприятие и до три часа след неговото приключване.

Досега не съм видял кетъринга да е разположен в някоя от зоните , но щом трябва ще се премести в най близкото населено място

Чл. 20. (1) На посетителите на спортни мероприятия се забранява внасянето на:

1. оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие;
            2. спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества;
            3. бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал;
            4. обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други;
            5. сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия;
            6. знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 м и с диаметър по-голям от 1 см, с изключение на олекотени ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см;
            7. механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум;
            8. алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества;
            9. животни.

С обиска на мъжете полицаите ще се справят , но виж за фенките не знам как ще стане , че в повечето РПУ-та жените са малко ...

(2) На посетителите се забранява:
            1. преодоляването на конструкции, съоръжения или преградни приспособления, намиращи се в спортния обект или в спортната зона;
            2. влизането в места, забранени за посетители;
            3. паленето на огън, запалването и изстрелването на сигнални ракети;
            4. писането, облепянето или рисуването по спортните обекти и конструкции или по сградите и пътищата, които водят към тях;
            5. употребата на алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества;
            6. замърсяването на спортната зона;
            7. (нова - ДВ, бр. 82 от 2006 г.) маскиране, което затруднява тяхното разпознаване.

(3) При установяване на нарушения по ал. 1 и 2 лицата се отстраняват от територията на спортната зона.

Съмнявам се в РПУ-то да има толкова дрегери за да могат да се тестват всички надигащи някаква бутилка , но щом се налага организаторите ще въоръжат всеки маршал с мобилен тестер и през цялото състезание ще карат публиката да "духат"

Предлагам организаторите да се свържат със Съдебна охрана за да им предоставят автомобили превозващи лица лишени от свобода , за да могат да се ползват като мобилни арести в които ще се озоват всички неспазващи горните разпоредби
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Витане, вселената не е подредена както на теб ти харесва - време е да разбереш
              Не мисля, че мненията са извън темата, тъй като тя е за мнения и коментари.
              Предупредих те, че няма да запазиш (ако изобщо искаш това) нишката на разговора.
              И затова няма да са виновни хората, изказали мнението си, не обвинявай и модераторите.
              Изобщо - агресивният ти начин на водене на дискусия и изискването ти за ангажираност твърдо работи против това, за което декларираш, че се бориш.
              Нима? А каква е относимостта на постовете, занимаващи ни с дължината на мустаците на Витан, с трейл веригата?
              Логическата нишка на темата няма да се запази не по причина "Витан", а въпреки него и усилията му, обясних какво е нужно в преден пост, за да се запази дискусията, адекватна на темата и именно липсата на желание у останалите потребители, ще постави темата в контекста на "художествена самодейност".

Дали изкушението да си почиваме от мислене, е твърде голямо или пък смелостта да имаме собствена позиция малка?

Коментар

Време е Витан и Благой да направят едно трейл състезание.
                Ще е голям успех за българския трейл! Знам, че Благой е започнал да организира такива събития, които преминават с голям успех.

Траяладжиите или почиват през това време или започват да учат трейла.
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

А бе вие не разбрахте ли ,че всъщност Витан е наш човек /от веригата / и нарочно раздухваме огъня ,за да популяризираме 4х4 Екстрийм
                  0887/400121 Антон Донев

Коментар

Ako аз бях на мястото на организаторите,досега да си бях облякал ето тази тениска:

Познайте кой е този със нея и защо я е облякъл?Кольо знае отговора!
                    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                    Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                      Ako аз бях на мястото на организаторите,досега да си бях облякал ето тази тениска:
                      Познайте кой е този със нея и защо я е облякъл?Кольо знае отговора!
                      Отговора не много сложен - ТКЗС Свилен Максимов
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                        Сипал съм си ракия и съм си нарязал доматки със сиренце и чакам сеира, то станало интересно в тая тема мислех че по рано ще я заключат.
                        Наздраве Кайо Само да не се качваш после на джипа, че Витанчо има дълги ушенца и зорки оченца и ако те види и си му мисли
                        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Абе как не отворих поне една тема за състезание или нещо друго, свързано с офроуда, в която да няма заяждания, подигравки, недоволни и т.н. ? Преди дадено състезание се говори как да не станело като миналата година, когато било еди какво си, после след състезанието се говори кой как бил ощетен и как организатори и съдии подкрепили своите си хора и т.н. и т.н. Големи спортисти, големо нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Доста мрежа ще трябва да се огради цялото трасе , което е средно около 10 декара , също и ще са ни нужни маршалите на Формула 1 ...

Ще трябва да се ангажира цялият личен състав на местното РПУ да проверяват личните карти и свидетелствата за съдимост , както и да организират КПП-та на входовете на състезателното трасе , за трибуните и ВИП местата не знам как ще стане , може би ще се наложи да се използва частна охрана

Досега не съм видял кетъринга да е разположен в някоя от зоните , но щом трябва ще се премести в най близкото населено място

С обиска на мъжете полицаите ще се справят , но виж за фенките не знам как ще стане , че в повечето РПУ-та жените са малко ...

Съмнявам се в РПУ-то да има толкова дрегери за да могат да се тестват всички надигащи някаква бутилка , но щом се налага организаторите ще въоръжат всеки маршал с мобилен тестер и през цялото състезание ще карат публиката да "духат"

Предлагам организаторите да се свържат със Съдебна охрана за да им предоставят автомобили превозващи лица лишени от свобода , за да могат да се ползват като мобилни арести в които ще се озоват всички неспазващи горните разпоредби
                            Обичайно, хората от Центъра на Вселената (СТЗ) се славят с добро чувство за хумор, ама тук не ти се е получило много успешно. Пък и със законите шега не бива.

Извън горното, да, това казва този нормативен акт, има и други, дефиниращи различни аспекти норми, има и възможни изключения, които в момента разглеждам.

И ако сега на голяма част от пишещите им е забавно, то как същите тези пишещи биха реагирали, при евентуален инцидент или друго, ангажиращо отговорността на организаторите, събитие?

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                            А бе вие не разбрахте ли ,че всъщност Витан е наш човек /от веригата / и нарочно раздухваме огъня ,за да популяризираме 4х4 Екстрийм
                            Възможно е да си прав.

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                            Наздраве Кайо Само да не се качваш после на джипа, че Витанчо има дълги ушенца и зорки оченца и ако те види и си му мисли
                            Ти също.
                            Последно редактирано от Vitan; 08-05-13, 20:37.

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
                              Тя има нужда не от ключ а от рестарт..Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
                                Обичайно, хората от Центъра на Вселената (СТЗ) се славят с добро чувство за хумор, ама тук не ти се е получило много успешно. Пък и със законите шега не бива.

Извън горното, да, това казва този нормативен акт, има и други, дефиниращи различни аспекти норми, има и възможни изключения, които в момента разглеждам.

И ако сега на голяма част от пишещите им е забавно, то как същите тези пишещи биха реагирали, при евентуален инцидент или друго ангажиращо отговорността на организаторите събитие?

Възможно е да си прав.
                                Не мисля , че съм се опитвал да се шегувам , просто казвам , че в този си вид Закона не работи и е неприложим за състезанията организирани от тази верига . По въпроса за инцидента по време на състезание - в Габрово всички реагираха адекватно и професионално когато колана скъса коленните връзки на Милен , нямаше паника и никой не обвини никого за слаба и не добра организация . Така че организаторите имат достатъчно опит и ще се справят ако възникне някакъв инцидент . Макар че доста пъти публиката спрямо мен като състезател се е отнасяла некоректно , в случая първа се притече на помощ / макар и употребила алкохол , който няма как да го забраниш и ограничиш .../
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X