Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - мнения и коментари

Аз да се изходя може ли?
    Аз също изразявам недоволство, когато нещо не ми харесва- изразявам го гласно пред хората, от които произлиза съответното недоволство, както и тук, във форума.
    Понякога се заяждам, волно или не /даже понякога ме банват/. Но ВИНАГИ стоя зад всяка своя дума и нося отговорност с името си и телефона ми е в подписа. Не се крия зад разните му псевдоними- това е основната разлика. Е не мога да се изразявам с такива корекомски думички, но все пак съм си тенекеджия, от което също не се срамувам. Оакахме хубавата тема, няма ли кой да поизмете?
    Поздрави.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
      Все си мисля, че модераторите са чували за статични, динамични IP-та, а защо не и прокси или тор? Или пък всички членове на някаква група от хора, организация и домакинство следва да имат едно общо потребителско име и да се изреждат по височина?

Витан, както казах, има един брой регистрация в този форум (има си общи условия за ползване и Витан не ги нарушава), пък ако ви е угодно, му приписвайте всяка трета регистрация и физиологично неразположение на някой потребител, който се опитва да се покаже засегнат от красноречието му.
      Не им обръщай внимание особенно на Чавдар. Нещо ги гони параноята тея с модераторски права. Преди година и половина така премахнаха профила на приятелката ми (pikachu) като я обвиниха че съм бил Аз. Разведката им нещо понамирисва.

P.S. Убий простия с мълчание.
      Последно редактирано от banjo; 05-05-13, 06:24.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Вие кога ще спрете да се занимавате с глупости и да пълните темата с мнения, а не помислите върху думите на човека, може пък и да е прав.
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
          Вие кога ще спрете да се занимавате с глупости и да пълните темата с мнения, а не помислите върху думите на човека, може пък и да е прав.
          Прав е разбира се.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Христос воскресе!
            Чаро е най-прав. Чуйте се по телефоните и да се приключва, че досадно става.. Нарушават се някой форумни правила, не е хубаво да има банове..

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
              Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
              Прав е разбира се.
              Вие двамата помислете преди да заемете безпринципни позиции, да не се окаже, че въпросната персона е една самотна женица, страдаща от липса на "внимание" от страна на един от организаторите на веригата, която е виждала джип само на картинка.
              Да не станете за смях пред целия форум.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Много добре знам каква позиция подържам. Не се занимавай с мен или който е било. Почваш от безсилие да обиждаш членове от форума а това не прави чест на Модератор. Приличаш ми много на Данчо (Трапера) който безславно се изниза от форума и модераторското си право. Не слагай епитети на хората,това че не си бръснеш краката не те прави по мъж от мен или който и да е било. Виждам че търсиш конфликт но рано или късно ще се види кой крив ,кой прав
                Последно редактирано от banjo; 05-05-13, 11:59.
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                  Вие двамата помислете преди да заемете безпринципни позиции, да не се окаже, че въпросната персона е една самотна женица, страдаща от липса на "внимание" от страна на един от организаторите на веригата, която е виждала джип само на картинка.
                  Жоро вземия превземи като(Бай Матьо -кално препятствие) и да се преключва.

Коментар

Откога е безпринципно някой да иска състезателите да не бъдат ощетявани в крайното класиране? Или пък организаторите да бъдат оценявани на база обективни критерии, ясни предварително?
                    За Витан безпринципно е, човек, зовящ се организатор, да обявява, че иска да прави верига, а след това съзнателно да я саботира, да гони спонсори, участници и всяко лице, което направи предложение и което не импонира на стомашночревния му тракт.

По въпросите на комедийния латино сериал, който неумело се опитваш да ни презентираш-"мъж от китно балканско градче", "жена на организатор", "дете на вуду магьосник", "делфин" или друга жива твар, няма да взема отношение, защото темата не сме нито ти, нито Витан, както многократно бе подчертано.

Съсредоточи се върху функцията си на организатор, а именно да даваш информация на питащите по въпросите на веригата.

Отговорите на ония 3 въпроса отпреди 6 страници, все още чакат твоето благоволение...

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                      Видя ли на Сливен,че първия ден Асенчо пи само безалкохолно и се представи перфектно.
                      Втория ден бате му Симо,май развали дисциплината.Ама нали си му е достоен ученик.
                      Ти пък какво с мен се заяде.Да не започна да черпя с джак пък да видим после кой ще стартира след дрегера.
                      Моето лично мнение е нека тази година си караме по схемата обявена предварително за веригата и ако тя се окаже не ефективна водеща до скандали между участници да се премахне или преосмисли.
                      Колето много добре написа че в повечето моторни спортове има коефициенти.Като победата на едно по-тежко състезание дава преимущество пред друг спечелил по-леко.
                      Въпросния вид състезания според мен няма как да избягат от тази вид система за оценяване.
                      Защото примерно на Сливен тази година Антон за клас Експерт беше подготвил 4 зони с различна трудност и една БОНУС с масов старт каквато ще има и на Лазарово.
                      Жоро от негова страна ще подготви 6 плюс Масова зона.Точно поради този критерий трябва да има разлика за общото класиране.
                      И ако някой от участниците е недоволен отправя мнението си към организаторите.Обявени са състезанията във веригата и се знае кой да бъде псуван и кой похвален.
                      Найстина трябва да има диалог обаче между организатори и участници.Но участници по трасета не в Интернет пространството.
                      Как винаги недоволните и много знаещите не участват или най-малко присъстват на дадено мероприятие.Те през това време с на компютара и пишат.
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                        Ти пък какво с мен се заяде.Да не започна да черпя с джак пък да видим после кой ще стартира след дрегера.
                        Моето лично мнение е нека тази година си караме по схемата обявена предварително за веригата и ако тя се окаже не ефективна водеща до скандали между участници да се премахне или преосмисли.
                        Колето много добре написа че в повечето моторни спортове има коефициенти.Като победата на едно по-тежко състезание дава преимущество пред друг спечелил по-леко.
                        Въпросния вид състезания според мен няма как да избягат от тази вид система за оценяване.
                        Защото примерно на Сливен тази година Антон за клас Експерт беше подготвил 4 зони с различна трудност и една БОНУС с масов старт каквато ще има и на Лазарово.
                        Жоро от негова страна ще подготви 6 плюс Масова зона.Точно поради този критерий трябва да има разлика за общото класиране.
                        И ако някой от участниците е недоволен отправя мнението си към организаторите.Обявени са състезанията във веригата и се знае кой да бъде псуван и кой похвален.
                        Найстина трябва да има диалог обаче между организатори и участници.Но участници по трасета не в Интернет пространството.
                        Как винаги недоволните и много знаещите не участват или най-малко присъстват на дадено мероприятие.Те през това време с на компютара и пишат.
                        Оставиги тия неща стягай звера.На Лазарово да се представиш още по добре от Сливен(пожелавамти го от все сърце).

Коментар

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ за ВСИЧКИ Българи ! Да се включа и аз и , дано да стана за смях на целия Форум. Кой си ТИ господин Витан , че си позволяваш да критикуваш "богопомазания" космат организатор на траялни състезания на зони с неясни и на самия него правила !!! Понеже ме цитираш в по предни постове , като твой единствен опонент за твоите правила .... сега Виждаш ли и другите гледни точки ??? Виждаш ги , но няма да направиш нищо , докато не мине и поредното с-е в Лазарово , което ще е поредната ти издънка . Мога да ти напиша на едно листче слабостите преди с-ето и да ги прочетеш след като е свършило .
                          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=44531
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=14662
                            Последно редактирано от banjo; 05-05-13, 20:35.
                            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ за ВСИЧКИ Българи ! Да се включа и аз и , дано да стана за смях на целия Форум. Кой си ТИ господин Витан , че си позволяваш да критикуваш "богопомазания" космат организатор на траялни състезания на зони с неясни и на самия него правила !!! Понеже ме цитираш в по предни постове , като твой единствен опонент за твоите правила .... сега Виждаш ли и другите гледни точки ??? Виждаш ги , но няма да направиш нищо , докато не мине и поредното с-е в Лазарово , което ще е поредната ти издънка . Мога да ти напиша на едно листче слабостите преди с-ето и да ги прочетеш след като е свършило .
                              ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!!!

Иване, тази тема е точно за това да се видят всички мнения. Защо не напишеш слабостите според теб тук и да ги коментираме, може и след състезанието. Това, че Витан прекалява всички го видяха, предложи неща имам ги предвид, за момента няма да променяме нищо, но това не означава че няма да променяме завинаги. Като минат повече състезания ще имаме и повече впечатления. Ще има и повече коментара и т.н.

Според мен за догодина няма да е лошо да има 4 класа - прототипите да са си отделно, а и в хоби няма да е лошо да има още един клас и по-стокови джипки в по-леко трасе. Така всеки ще намери своя клас и ще има емоция. Това го виждам тази година от Сливен и от подготовката за Лазарово. Така че не бързайте толкова с критиките време има и ще се развият нещата.
                              Последно редактирано от Стоян Францов; 05-05-13, 20:55.

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение

Съгласявам се, че състезанията са различни и с различна трудност.

Ако вземем следният пример:

Състезатели: А, Б, В....

В правилника за клас експерт си пише, че всеки от тях започва с нула точки и са означени основанията за добавяне на точки (най-общо понятие за видовете врати, влизанията в зони...) и тези за отнемане на точки. На същото място си пише "Класирането на екипажите е по сбора на контролните точки с, които всеки екипаж е преминал зоните."

За целите на примера: Сливен има 6+масова зони, Лазарово 6+хоби зона+масова, Зверино 7+масова, Разград 9+ масова.

А, Б, В преминават през разл. зони и всеки от тях получава съответния брой контролни точки:

Сливен: А-5000, Б-4000, В-3500/по сегашната схема: А-1, Б-2, В-3
                                Лазарово: А-7000, Б-7400, В-8200/по сегашната схема: А-3, Б, 2, В-1
                                Зверино: А-5400, Б-3500, В-4200/по сегашната схема: А-1, Б-3, В-2
                                Разград: А-9000, Б-7000, В-8000/по сегашната схема: А-1, Б-3, В-2

Т.е. дотук приравняваме броя точки на съответното място. След което съответното място получава нов брой точки по прогресия, а след това умножаваме тези точки по коефициент.

Само че, както можем да забележим, максималният брой точки, който всеки от нашите състезатели може да спечели, е различен, както заради неговите умения, така и заради различния брой зони (всяка с присъщата й сложност и техничност), които съответните организатори са подготвили. С което искам да кажа, че броят на контролните точки обединява както показаното от участниците, така и елементи на коефициента, като сложност на трасе и техничност на трасе.

Та като обобщение, моето предложение се върти около това, крайното класиране за веригата, да се определя като сбор от контролните точки, които така или иначе отразяват и съответната реална сложност и техничност на трасето, но пречупено през самите участници и техните реални усилия, с което избягваме коефициента, основан на "субективизъм", който е така отровен за веригата.

По отношение на самия коефициент, ако организаторите са толкова привързани към него в настоящата година, или ги владее срам от излагане, макар да не сме съд, препоръчвам, лицата, които ще оценяват съответните стартове да бъдат обявени предварително и да се посочат критериите за оценка. Освен горното, лицата, които оценяват, да не вземат участие (както идейно, така и практическо) в подготовката на самия старт, за да не оценяват сами себес си, както в Сливен.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X