Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - мнения и коментари

А на Витан, кой му е казал, че ние искаме по-професионална верига?!? Кой му е казал, че искаме мощни спонсори, които да ни извиват ръцете, да им играем по свирката и да ни развалят добрият дух на състезанията? Въобще, защо Витан смята, че искаме мнението на някакъв форумен мишок и то значи нещо за нас?
    Ако Витан не е някой 13 годишен интернет- хлапак представящ се за офроуд-батко и действително иска да помогне на траяла в България би трябвало да застане с името си във форума и да ни предложи помоща си!
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      А на Витан, кой му е казал, че ние искаме по-професионална верига?!? Кой му е казал, че искаме мощни спонсори, които да ни извиват ръцете, да им играем по свирката и да ни развалят добрият дух на състезанията? Въобще, защо Витан смята, че искаме мнението на някакъв форумен мишок и то значи нещо за нас?
      Ако Витан не е някой 13 годишен интернет- хлапак представящ се за офроуд-батко и действително иска да помогне на траяла в България би трябвало да застане с името си във форума и да ни предложи помоща си!
      Витан има дълги уши и чува. Имаш склонност да се опитваш да вменяваш думи, които Витан не е казвал, професионализъм е различно от професионална верига. Първото има предвид Витан.
      Мощни спонсори е едно изключително забавно понятие, те тълпят ли се?

Извън смешката, мисля, че си наясно, че е необходимо финансиране на подобни мероприятия, и едва ли ти не ползваш такова, а го правиш с личните си спестявания. Въпросът с извиването на ръцете, е проблем на самите организатори и склонността им да позволяват това да се случва, т.е. пак се връщаме на обективността и ясните критерии.
      Нека помислим, какъв интерес има голям спонсор, да ти извива ръцете, ако той няма участниците в самото състезание или верига? А? Спонсорите от този тип искат едно-реклама - на продукт, на услуга и дотам се изчерпват отношенията. Организаторът има свободата.

Но виж, малък или среден спонсор, местен, който подкрепя определен участник, или сам се състезава, има интерес. Така че лепенето на етикет, "що е спонсор, е дебил" е меко казано преувеличено.

Предполагам всички съзнават, че няма как веригата да се самофинансира и наличието на спонсори, малки, средни и големи и адекватно отношение от организаторите са си нещо съвсем градивно, дават спокойствие и хората могат да покажат умения в трейла. Има достатъчно чужди вериги и спонсори, които имат специални политики за това, сайтове, процедури за кандидатстване и т.н., обяснил съм го това.

Това дали искаш или не мнението на Витан, е без значение, защото от прочетеното, стана ясно че за теб не съществува друго освен твоето мнение и то е меродавно, независимо дали е или не е конструктивно. Това че седиш с имена, не доказва, че лицето Георги Василев пише, нали така? Сам твърдиш, че знаеш кой съм и явно негативното ти отношение към този човек, замъглява трезвата ти преценка.

За мишкуването с теб водихме диалог на лични и там ти казах, че ако разполагаш с данни за някакви нарушения, следва да ги покажеш, нали искаш развитие, справедливост и т.н. морални ценности. А дали е така и дали не си справедлив, само когато ти изнася?

Помощ не само съм ви предложил, а и дал, практически и нямам предвид мненията си тук.

Това за 13-годишния хлапак наистина ме разсмя, дори и ти не го вярваш.

Кой е Витан, мисля че ти изясних на лични. Със сигурност не е враг...

Коментар

На Витан бих му препоръчал да дава акъл, след като научи какво е трейл (от англ. trail) и какво е траял (от англ. trial).
        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
        Walter Rohrl
        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
          На Витан бих му препоръчал да дава акъл, след като научи какво е трейл (от англ. trail) и какво е траял (от англ. trial).
          Аз бих върнал препоръката, именно щото е научил, го пише по тоя начин

Коментар

За да не бъдем голословни, ето: http://en.wikipedia.org/wiki/Trail, чете се трейл.

А ето и стара дискусия от този форум http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=55715

Коментар

Първоначално публикуван от Vitan Преглед на мнение
              Кой е Витан, мисля че ти изясних на лични. Със сигурност не е враг...

Мисля, че щом отправяш критики, и то сериозни е редно да се покажеш на всички кой си.

Това е нормалното.
              Инак виси едно усещане за нещо скрито и тайно.

Ти си на ход.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

На Витан да му обясня значението на думата "мишкуване", защото очевидно е бос! Мишкуването(мишкаренето) е процес при, който хищник лови мишки, въпреки, че това не е основната му храна. Мишкуват лисици, чакали, вълци, кучета. При ловните кучета работещи със стойка е силно отрицателно явление. Не мишкуват котки, грабливи птици, змии и т.н., защото това им е основно меню.
                Та в контекста на значението на глагола аз наистина мишкувам- папкам форумни мишоци на килограм Тези с бръснатите крака ги обичам най-много....
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Мисля, че щом отправяш критики, и то сериозни е редно да се покажеш на всички кой си.

Това е нормалното.

Ти си на ход.
                  Той не се крие има си ник и това е достатъчно. Помня как и на мен преди време ми казваха същото изречение. Форума е дал вариант да пишеш Ник вместо Име. На мен ми е достатъчно че се е назовал Витан ,на който не му стига значи има проблеми. Човека има правилна мисъл, това че не е със мисленето на стадото нито го прави ,луд нито значи че не разбира от материята. Виждам колко пъти се предъвкват едни и същи въпроси и също толкова пъти се вземат грешни решения. Да връщаме ли архива за да показваме че е така.
                  Ситуацията тук е като политическото положение в държавата ни. Стадото си е стадо, власт имащите са начело на стадото а свесните са някъде навън.

Витан, имаш подкрепата ми. Правя го защото и аз съм минал по този път , и на мен са ми казвали да направя състезание и още много глупости. Е направил съм каквото съм направил за офроуда в България, който е искал да се запознаем и да обменим идеи знае и името ми , къде се намирам , знае че ще помогна с каквото мога.
                  Знанията и идеите ти рано или късно ще влязат в употреба след като на пуританите тук им е удобно.
                  Последно редактирано от banjo; 29-04-13, 20:50.
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

Боги, нали знаеш, че е много по-лесно да си скрит, и да пишеш каквото си искаш без да се опасяваш, че утре може да се наложи да водиш същия спор, но наживо.

То ако е до чесане на клавиатури-няма проблем, например в раздела за политика няма значение кой си и какво изповядваш. А как си се нарекъл пък-изобщо...

Тук става въпрос за критики относно съвсем реални действия, всички се познаваме малко или много, и можем да си кажем кривиците и хубавите неща и наживо, и тук.

Та затова е добре човекът да се покаже на светло, да се запознаем(а може би вече се познаваме), така мненията му ще имат повече тежест.

Сега излиза, че някой критикува, но не иска да го знаем кой е. А нали е радетел за честност и справедливост. С криенето си зад ник е доста съмнително, че действа със задни мисли. Не казвам, че е точно така, но така излиза.

Ама няма значение, всеки има право на мнение, но право на промяна в шампионата имат само създателите, и дай Боже състезателите.

Коментар

Мненията му имат тежест стига да има кой да ги чуе. Сещаш ли се колко години се боря да направим класирания по кубатура ама понеже не е изгодно на пуританите имаме само "Отворени" и някакви други а после чуваме приказки за Самурайски трасета и т.н.
                      По спокойно ли ти е като знаеш кой е Банджо? Витан е човек като теб и мен. Колко човека знаят името на Каскадьора или Таргата или Злой. Хайде стига глупости.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Разбира се, че имат тежест. Личи си по начина на писане. Не е някое лапе или смотляк.
                        Но според мен за да отправяш критики трябва да имаш някакво поне морално право. Всъщност не-не ти трябва такова, но бидейки непознат-мнението му остава някак висящо. И има един привкус на нещо потайно.

Пак казвам-обсъждаме реално събитие с реални участници, като почти всички се познаваме, и каквото имаме да го казваме-си го казваме наживо, или тук, но всеки стои зад името си и мнението му е за негова сметка.

За други раздели, както и за фейсбук(например) може всякак, ако искаш се пиши Хитлер, ако искаш бай Гей, ако искаш Господ-все тая. Тук обсъждаме реални действия с реални участници.

Последно за пример-в сайта за автокрос има правило да се регистрират с истинските си имена и снимка. Ако не точно-то поне да става ясно кой е зад съответния ник. И там са един блок хора, и се познават всички, защо мислиш, че се е наложило това правило?

Коментар

Разбира се, че имат тежест. Личи си по начина на писане. Не е някое лапе или смотляк.
                          Но според мен за да отправяш критики трябва да имаш някакво поне морално право. Всъщност не-не ти трябва такова, но бидейки непознат-мнението му остава някак висящо. И има един привкус на нещо потайно.

Пак казвам-обсъждаме реално събитие с реални участници, като почти всички се познаваме, и каквото имаме да го казваме-си го казваме наживо, или тук, но всеки стои зад името си и мнението му е за негова сметка.

За други раздели, както и за фейсбук(например) може всякак, ако искаш се пиши Хитлер, ако искаш бай Гей, ако искаш Господ-все тая. Тук обсъждаме реални действия с реални участници.

Последно за пример-в сайта за автокрос има правило да се регистрират с истинските си имена и снимка. Ако не точно-то поне да става ясно кой е зад съответния ник. И там са един блок хора, и се познават всички, защо мислиш, че се е наложило това правило?
                          Знаеш ли на кого се казва НАРЦИС? Коле ,това е интернет пространство и искам да имам частична анонимност заради безопастност. Да ти кажа ли колко заплахи съм получавал точно защото са разбрали кой съм, мерси, цялото ми име и снимката ми неискам да са на първо място в профила ми и ще го отстоявам. Никовете ни са марка за качество. Знаеш какво е направил ТКЗС-Русе или СИКО, същото може да направи и ВИТАН.
                          Последно редактирано от banjo; 29-04-13, 21:43.
                          Дий Снайдер

Коментар

Не мислех да отговарям, ама все пак-и русенското текезесе и сико и банджо, и доста други са известни на участниците в състезанията им, и като си пишем знаем към кого се обръщаме.
                            За разлика от Витан. Поне засега де, то нищо не остава скрито-покрито, все някога ще излезе наяве кой е, не виждам смисъла от цялата дандания.

П.П. не е нужно да си слагаш името и снимката. Достатъчно е да се обозначиш само веднъж кой си, нататък комуникацията става доста по-нормална.

Коментар

нищо не остава скрито-покрито, все някога ще излезе наяве кой е, не виждам смисъла от цялата дандания.
                              Времето ще покаже.
                              Темата е: Верига траялни състезания 4х4 Екстрийм - мнения и коментари

Чуйте мненията и коментарите на Витан както и на всички други.

Дий Снайдер

Коментар

Това е нормалното.

Ти си на ход.
                                Витан не отправя критики, а представя предложения. По отношение на стереотипите редно и нормално, не мога да се съглася с теб. Софтуерната платформа на този форум, позволява регистрация само с потребителско име, и в този ред на мисли Витан не е направил нищо нередно и ненормално.

Едва ли нямаше да виси усещане за скритост и тайност, ако регистрацията беше с две имена (примерно Пенчо Пенчев) и за профилна снимка имаше човешко лице с каска. Кой гарантира, че от профила на Кольо, или друг потребител пише само той или че лицето Х седи зад клавиатурата.

Боги, нали знаеш, че е много по-лесно да си скрит, и да пишеш каквото си искаш без да се опасяваш, че утре може да се наложи да водиш същия спор, но наживо.
                                По отношение на скритото писане - Витан няма никакви опасения и притеснения да води дискусия на живо по темата с коефициента, субективното и обективното и критериите за оценка, както и всичко друго, в областта на веригата, за което има вътрешното убеждение, че може да даде конструктивно мнение.

То ако е до чесане на клавиатури-няма проблем, например в раздела за политика няма значение кой си и какво изповядваш. А как си се нарекъл пък-изобщо...

Тук става въпрос за критики относно съвсем реални действия, всички се познаваме малко или много, и можем да си кажем кривиците и хубавите неща и наживо, и тук.

Та затова е добре човекът да се покаже на светло, да се запознаем(а може би вече се познаваме), така мненията му ще имат повече тежест.

Сега излиза, че някой критикува, но не иска да го знаем кой е. А нали е радетел за честност и справедливост. С криенето си зад ник е доста съмнително, че действа със задни мисли. Не казвам, че е точно така, но така излиза.

Ама няма значение, всеки има право на мнение, но право на промяна в шампионата имат само създателите, и дай Боже състезателите.
                                Тежестта на мненията на определено лице няма пряка връзка с това как то се е изписало в определен форум, защото тя се определя най-често от това дали някой споделя или не въпросното мнение. Ако Витан се беше регистрирал като председател на международната асоциация по трейл, повече ли щеше да тежи мнението му?

За справедливостта, да радетел съм, и смятам че предложенията ми са именно в тази посока.

Стана ми интересно какви задни мисли би имал човек, който споделя мнение, прави предложения и помага на веригата? Вероятно някакво скрито доволство да му бъдат лепени етикети?

Мисля, че в темата надделя любопитството кой е Витан, но съвсем умишлено и режисирано, в опит да се измести основна тема за веригата, означена с желание на организаторите, като такава за даване на мнения и предложения.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X