Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013

Колеги, някой може ли да даде инфо за пътя през "Ришки проход"? Петолъчката-Шумен, не съм минавал с години,дали е добре за платформа?
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
      Колеги, някой може ли да даде инфо за пътя през "Ришки проход"? Петолъчката-Шумен, не съм минавал с години,дали е добре за платформа?
      Минавал съм през прохода с камиончето от Карнобат, асвалтираха го скоро ама до къде са стигнали незнам. Много попържах тогава.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Ники мини си през Котел пътя е чудесен.
        Бончо Бонев
        0887530661
        0878184630

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...=150025&page=2
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Асфалтираха го миналата седмица, минавай без да се замисляш.
            Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

И двата прохода ги минавах скоро по добрия вариянт за теб е щом ще си с платформа през Котел

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
                Асфалтираха го миналата седмица, минавай без да се замисляш.
                Благодаря! Точно това ме интересуваше,ще пътувам в събота сутрин,навигатора е на работа до 7ч.сутринта.Времето до старта е ограничено и ако се замотаме, ще се наложи да гледаме някой екстрем как преминават участниците.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Капна ли при вас дъждец?
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                    Капна ли при вас дъждец?
                    Прирося е може би точното определение, но има доста облаци днес, заради които днес сигурно ще е по-хладничко!
                    Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
                    0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Първоначално публикуван от deko les 1 Преглед на мнение
                      И двата прохода ги минавах скоро по добрия вариянт за теб е щом ще си с платформа през Котел
                      Последно , през кой проход е по удобно да се мине за Нови Пазар ?
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Всичките са с много завои и за платформа е кофти, но Котел е с добър асвалт.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Котел има повече завой, Ришкият е доста по лесен и вече е почти цялостно ремонтиран ( преди седмица минавах през него). Средна скорост 80км с джип, 100 със лека кола.
                          I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                            Последно , през кой проход е по удобно да се мине за Нови Пазар ?
                            Разликата от СЗ е около 40км повече през Котел. Грубо. Ако ловиш Ришкия, карай по магистралата и после през Карнобат. През Петолъчката и Сунгурларе до много скоро имаше адски скапани участъци около Сунгурларе, сега не знам как са. Ако се връщаш през Котел, МНОГО внимателно при влажно време по завоите преди Зелена Морава. Не знам какво му е на асфалта, но при леко влажно или мокро време, на 2-3 завоя няма никакво сцепление, по-зле е от поледица. Виждал съм поне 20 изхвърчали коли на това място, аз самия на 2 пъти едва съм удържал колата в пътя, хем го знам че е гадост.
                            Е, ако сте с платформа няма да е голям проблем - сваляш булдозера от платформата и се вадиш

Ако ловите през Ришкия, около Шумен поглеждай по-често ГПСа, че ако чакаш на табели, може да разучиш околностите на Шумен повече, отколкото ти се иска
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Според правилника

" 7.Категорично се забранява:
                              - Сеченето и рязането на дървета;
                              - Паленето на огън в гората и хвърлянето на неизгасени цигари;
                              - Газенето на посевите"

3 дена на моркови ли ще се кара в палатковия лагер ?
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ще може да се палят барбекюта. Не, че не е огън, но е много по-контролируем от открит огън с пламък. Поради пожароопасния сезон искаме да се обезопасим в максимална степен. Именно заради това е и изискването за два пожарогасителя в джиповете.

Отделно от това ще има три кетъринга(обичам чистия български език) с кебапчета и студена бира.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X