Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013

Всички "зрители" карат Нисани.
    Тава нещо случайно ли е или ......?

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
      Всички "зрители" карат Нисани.
      Тава нещо случайно ли е или ......?
      Ти намери ли си кого да возиш на климатик?
      Аз за разлика от ''доаените на офроуда'' не искам нищо- само нЕкое друго кИфте И ако те загубя из горите да ме не биеш много
      Последно редактирано от borko_ruse; 26-07-13, 22:05.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Ти намери ли си кого да возиш на климатик?
        Видяхте,че ще е горещо и вече много мераклии,но имам време да сложа задната седалка и срещу съответното заплащане /примерно 50 евро на човек / да повозя двама "зрители",ако не нарушаваме правилата.
        Амбиции за класиране нямам.
        Последно редактирано от Пламен Исаев; 26-07-13, 22:27.

Коментар

Първоначално публикуван от бай Матьо Преглед на мнение
          Аз пък мога да карам,стига някои да ме вземе за пилот.
          Дано се намери някой да те вземе за пилот! Аз се замислих в първия момент да ти дам Витарата да караш, ама като знам как Патрол-и и Вранглер-и не ти устискват в ръцете...

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
          До организаторите-Ако имате нужда от една човешка сила помощ по организацията,казвайте.В отпуск съм и мога да дойда по всяко едно време.Така и така ще идвам поне да ви помогна с нещо.А пък и багажа ми още не е разтоварен от тазгодишното пътешествие.
          Благодаря за предложението, ако има нужда ще кажем!

Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнение
          Благодаря, много ми помагате и насърчавате да продължа напред.... Освен това Кольо каза, че само два пъти си е палил собственоръчно Витарата, което увеличи доверието ми в него!

Ето снимки на получения до сега резултат. Готов съм да приема и други съвети... ако не е късно...!
          Спокойно, добре се е получило. Ама аз съм си пристрастен (Сузуки, и то Витара), но да те успокоя-още доста работа има...
          Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
          0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            То тия двамата дърти заралии никой ги неще без пари, та какво остава някой да им плаща.
            Както е тръгнало и аз ще съм зрител...
            Да не би да нямаш климатик на Патрол-я, че за това да не караш...

Видяхте,че ще е горещо и вече много мераклии,но имам време да сложа задната седалка и срещу съответното заплащане /примерно 50 евро на човек / да повозя двама "зрители",ако не нарушаваме правилата.
            Амбиции за класиране нямам.
            Амбициите са едно, шансовете са друго! Амбиции може да нямаш, но това не означава че нямаш шанс да направиш класиране!

Коментар

А за нас,кибиците ще има ли точки за зяпане?
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Мисля, че сега е момента да попитам още нещо.
                За втория ден е предвидено ориентиране по Азимут. Тъй като не съм се занимавал преди с това, реших да се поровя в Интернет и там ясно обясняват кое как е. Та въпросът ми е следният - координатите как ще са ориентирани, по севера на географската карта или по магнитния север? Не че нещо, но 4 градуса отклонение на няколко километра права отсечка си е доста разлика. Или по-просто казано - ако се нанесат координати в някакъв GPS приемник, те отговарят на кой от двата варианта?

П.П. Вярно, че ще има лекция, но дали ще бъде засегнат и този елемент?
                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
                  За втория ден е предвидено ориентиране по Азимут. Тъй като не съм се занимавал преди с това, реших да се поровя в Интернет и там ясно обясняват кое как е. Та въпросът ми е следният - координатите как ще са ориентирани, по севера на географската карта или по магнитния север? Не че нещо, но 4 градуса отклонение на няколко километра права отсечка си е доста разлика. Или по-просто казано - ако се нанесат координати в някакъв GPS приемник, те отговарят на кой от двата варианта?

Май много се ровиш в Интернет.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                    А за нас,кибиците ще има ли точки за зяпане?
                    Предвидили сме места за гледане! Само не забравяйте, че състезанието е за търсене на точки по GPS координати и състезателите първо трябва да намерят точките, които сме определили за гледане от зрители!
                    Местата са интересни, но ще ги обявим като координати в петък вечерта тук в темата и на табло в щаба на Организатора.

Коментар

Тук е мястото да кажа че въпреки че в местността Станата няма интернет, ние сме се уговорили с местен доставчик за дните на състезанието да осигури достъп. Пробите ще направим в сряда, но засега спокойно мога да кажа че интернет ще има!
                      П.П. Ако си носите разклонители и удължители за ток, за осветление ще може да ползвате!

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение

На брифинга със сигурност ще бъде обяснено всичко, което ви интересува относно състезанието.
                        П.П. Хубаво е че има въпроси - значи сте чели правилника.
                        Последно редактирано от koko_np; 26-07-13, 23:31. Причина: допълване

Коментар

Май много се ровиш в Интернет.
                          Ами, откакто ми каза, че не съм чел достатъчно, реших да се ограмотя.
                          Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                          Времето е ценно, само ако не бързаш.
                          0889623098

Коментар

Иво, няма нищо страшно в азимутите.
                            По дефиниция "азимут" означава посока към обект. Т.е.-от мястото на което се намираш ти е указана посоката(в градуси спрямо север) в която е обекта, до който трябва да достигнеш и разстоянието по права линия. Въпрос на ориентация, мислене и разбира се опит е да си подбереш пътя, по който да стигнеш до обекта. Някои GPS-и имат функция да показват постоянно посоката на обекта, независимо от това къде се намираш-докато караш по пътчетата и търсиш верния-машинката неизменно ти показва посоката към зададената точка. Но и с най-обикновена навигация става.
                            Всъщност става и с карта и компас, но нали сме по-умни-"к'во ще се занимаваме с древни технологии"...

За състезателите имащи амбиции за "превземане" на екстремните точки през първия ден-поне за едната точка ще трябват пътечки. Е, може да има и такива които ще се справят и без тях, но за всеки случай си носете.

За всички и най-вече тези, които ще дойдат за купона-вечерта в събота сме уредили да свири групата, която свири и на Нова Черна. Които бяха там знаят колко се кефихме на изпълненията им. Сега са доста по-подготвени(по слухове кокошките в Нова Черна са спрели да снасят от джангъра от репетициите) с професионално озвучаване и осветление. Така, че очаквам и купона да стане хубав.

Абе изобщо-заповядайте, работим за това да останете доволни и с добри спомени.
                            Последно редактирано от koko_np; 28-07-13, 20:28. Причина: корекция
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, на тези музиканти ще им наложите ли вечерен час или репертоара им не е достатъчно дълъг.
                              кокошките са спрели да снасят ама и ние да не се маносаме
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Много ги харесах децата,нали с тях сме от една порода-RR,HM,дано повечко посвирят,че Чаро миналия път бързо ги свали от сцената.Ако се наложи и аз ще се включа.За всеки случай може да си взема китарата и синтезатора.
                                пп.От кога ще има хора на бивака,щото съм айляк и може да дойда преди петъка.
                                Нека силата да бъде с нас!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X