Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013
Свий
X
-
От: ИЗГУБЕНИ КРАЙ НОВИ ПАЗАР 3-4 АВГУСТ 2013
Докато не съм забравил - запишете ме с 2 или 3 гласа за участие в лекциятаПървоначално публикуван от koko_np Преглед на мнениеЛекцията на тема Навигация по пътна книга не е обвързана с участие в състезанието и е безплатна. Просто използваме повода, че се събираме, за да се организира едно обучение на тази тема, което вярвам ще бъде полезно за всички.
Записвам се и за участие в изгубването - Ивелин Стоянов и навигатора още се колебае, Daihatsu ROCKY, Горна Оряховица.
Таксата ще бъде платена на място, ако няма други условия.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Сети сеПървоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМи да се запиша тогава.
"Проблем имаме само когато нямаме решение" !
„Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“
Коментар
-
Аз и без това имам да те черпя едно кило мастика заради оная работа дето не ми се разправя за нея.....Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнениеКоле запиши ни и нас , Братя Диневи Тойота-Червена Стара Загора. Идваме от Петък да сложите едно шише с Мастика във фризера.
Коментар
-
Първоначално публикуван от andirz Преглед на мнениеАз и без това имам да те черпя едно кило мастика заради оная работа дето не ми се разправя за нея.....
Няма да се скриеш
. Баса си е бас, поне двамата ще я пием , че много ще ми дойде 

ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Организаторите , точките които ще търсим готови ли са? Ако трябва да идвам да помагам. Седмица до събитието, дано да всичко е на ред.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
Благодаря за предложението! И точките и азимутите са ви готови. Само блатната точка не е готова, но ще я измислим предния ден - защо иначе да ви осигурявам вода за къпане, ако няма да има къде да се окаляте.Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнениеОрганизаторите , точките които ще търсим готови ли са? Ако трябва да идвам да помагам. Седмица до събитието, дано да всичко е на ред.
И материални награди сме осигурили с помощта на спонсори, остава да окосим, обезпаразитим и оградим лагера. А, и нещо важно - трябва да се довърши и почетната стълбичка.
Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
0899 00 2221 Николай Динков
Коментар
-
Моля да бъда записан за състезанието: Георги Донев, Сузуки Витара, Русе. Навигатор - за сега неизвестен. Тъй като ще бъде първото ми участие, имам ли право на бонус -да си избера стартов номер 33?
Благодарен съм на Кольо от Шумен, че ме окуражи, помогна ми да избера преоборудването, и най-важното - самият той извърши повдигането на предницата. Даже не съжалявам /почти/, че оставих на неговото въображение "шлайфотерапията"...

Като се престраша, ще кача снимка на крайния резултат - орязана Витара с гуми с диаметър близо 80 см
Георги Донев, 0889 437 687
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Аз май ще идвам само да гледам , но ще взема GPS-са щото на някой може да му трябва навигатор ... пък и кой бяга от едни 50 лвПървоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеИ аз се записвам за лекцията ,пък ще видим ,ако се нагласят нещата ,може и да покараме !
VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Добре дошъл! Не е невъзможно за номера...Първоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнениеМоля да бъда записан за състезанието: Георги Донев, Сузуки Витара, Русе. Навигатор - за сега неизвестен. Тъй като ще бъде първото ми участие, имам ли право на бонус -да си избера стартов номер 33?
Благодарен съм на Кольо от Шумен, че ме окуражи, помогна ми да избера преоборудването, и най-важното - самият той извърши повдигането на предницата. Даже не съжалявам /почти/, че оставих на неговото въображение "шлайфотерапията"...

Като се престраша, ще кача снимка на крайния резултат - орязана Витара с гуми с диаметър близо 80 см
, ако не стигнат до този номер броя участници!
Ти друга работа нямаш ли бе Бакалов, да взема да изтрия това с 50-те лв. от поста, щото Косьо ако го прочете и утре като тръгнем на някое състезание ще вземе да ми иска 50лв.Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнениеАз май ще идвам само да гледам , но ще взема GPS-са щото на някой може да му трябва навигатор ... пък и кой бяга от едни 50 лв
Пък и други навигатори ще го видят и като дигнат мизата...
Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
0899 00 2221 Николай Динков
Коментар
-
Ти друга работа нямаш ли бе Бакалов, да взема да изтрия това с 50-те лв. от поста, щото Косьо ако го прочете и утре като тръгнем на някое състезание ще вземе да ми иска 50лв.
Пък и други навигатори ще го видят и като дигнат мизата...
[/QUOTE]
2шишета Мастика= 16лв. Пакетче фъстъци 1.60лв. Кока Кола 2л. 2лв. = 19.60лв. Приемам предложения

ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Е как точно в ръцете на Кольо попадна. Това няма да доведе до добър крайПървоначално публикуван от Георги Донев Преглед на мнениеБлагодарен съм на Кольо от Шумен, че ме окуражи, помогна ми да избера преоборудването, и най-важното - самият той извърши повдигането на предницата. Даже не съжалявам /почти/, че оставих на неговото въображение "шлайфотерапията"...

.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар