Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
    Не е Шуменски синдром ами е защита на авторските права.Все пак Кирил е професионален фотограф/това работи/.Аз също не желая да ми крадат снимките,както ако някой ми свърши някаква работа искам да си платя.Ако си искам мога да ги подаря или не.
    Това мога да го потвърдя . draev е мъж на място и при него няма подобни цигании .
    Драев, всичко опира до личности приятелю .... и субективни фактори ...
    Ако аз поискам пари за снимка ще ги поискам така че да искаш да си платиш, ти фотографа ... предполагам че разбираш какво имам предвид ....
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
      Не е Шуменски синдром ами е защита на авторските права.Все пак Кирил е професионален фотограф/това работи/.Аз също не желая да ми крадат снимките,както ако някой ми свърши някаква работа искам да си платя.Ако си искам мога да ги подаря или не.
      И какво от това,че е професионален фотограф?Да не провежда състезанието в частен имот?
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
        До колкото гооглъл показва страницата им , имат пълна информация за трасето, а като гледам снимките въобще не ми прилича на ралиджийският офроуд който се прави в БГ.
        Естествено, че щом формата му е трофи няма да прилича на рали. Но не видях участници от България, или просто още не са написани.
        Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 19:21. Причина: неправилен цитат

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
          И кой гледа контестациите ? Съответно, какви са санкциите ако заведените контестации не са разгледани ? А субективните фактори ? И въобще една такава редица от въпроси, които водят само в една посока и тя е ЛИЧНОСТ !
          Добре дошли в Българския афройд ! Поздравления! И аплодисменти!
          ТОВА се случваше мноооого отдавна. Всяка година. Е, има напредък .... Ама малък...
          Въпрос на КОМПЛЕКСИ , БОЛНИ АМБИЦИИ и други...

Коментар

А,забравих... има търсачка, а има и БАН. Всекиму - своето!

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
              Нека малко да се върна към темата - Ще го имали категорично състезанието, има ли разрешение от БФАС и кои ще бъдат участниците, които са се записали досега ?
              Категорично ще има.
              Има разрешение от БФАС.
              Трасето както винаги е супер.Иска се яко "дупе".
              На третия въпрос не мога да отговоря точно,затова не отговарям.Но има дори и български екипажи,които са се записали
              Стоян Драев тел:+359877915301
              blood 0 RhF +

Коментар

Не можах само да разбера засегнах ли някой с пост 114 че ми го изтрихте или на КИРО не му харесва някой да му вади кирливите ризи от старите му състезания.Знам че киро е сериозен но не е необходимо да ми маха постовета че рязко ще сменя тона.Този форум е за всички за да си споделят мнението.Ще помоля супер модераторите да му отнемат модераторските права за да не не трие постовете без да има основателна причина.

И СЪЩО ТАКА ЩЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА МИ ВЪРНЕ ПОСТА ИЛИ ДА ГО ПРЕМЕСТИ НЯКЪДЕ КЪДЕТО ДА СЕ ВИЖДА ОТ ВСИЧКИ.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

п.п.може ли някой да ми пише на лични кой ми е изтрил поста
                Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 20:33. Причина: неподходящ език
                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                www.offroadprimorsko.com
                0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                  Не можах само да разбера .............
                  А добре дошъл.......

Това си е нормално, що се отнася до Шуменските състезания......
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Не можах само да разбера засегнах ли някой с пост 114 че ми го изтрихте или на КИРО не му харесва някой да му вади кирливите ризи от старите му състезания.Знам че киро е сериозен МОДЕРАСТ но не е необходимо да ми маха постовета че рязко ще сменя тона.Този форум е за всички за да си споделят мнението.Ще помоля супер модераторите да му отнемат модераторските права за да не не трие постовете без да има основателна причина.

И СЪЩО ТАКА ЩЕ ПОМОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА МИ ВЪРНЕ ПОСТА ИЛИ ДА ГО ПРЕМЕСТИ НЯКЪДЕ КЪДЕТО ДА СЕ ВИЖДА ОТ ВСИЧКИ.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

п.п.може ли някой да ми пише на лични кой ми е изтрил поста
                    Дамяне, не се притесняваи от триене, за сметка на това нашият списък за разходката нараства. Стягай машината че не остана
                    В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
                    TLC-80 1HD-FT

Коментар

Първоначално публикуван от RosenTLC Преглед на мнение
                      Дамяне, не се притесняваи от триене, за сметка на това нашият списък за разходката нараства. Стягай машината че не остана
                      Машината е стегната ама ме нервират такива дето си позволяват да ми трият постовете и като дойда НА шумен май ще се саморазправям.
                      Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 20:47. Причина: ще почна да трия акаунти вече
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Извинявам се че ви се намесвам в "мохабедите" с мнение което не е съвсем по темата. Не съм и длъжен да давам обяснения но мисля че в случая ще са от полза за всички.

При регистрирането си в този портал всеки един от нас е обещал да не пише никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и/или правилата за добро поведение и морал.
                        В следствие на това обещание сме получили правото да пишем мнения които се четат от многохиледна аудитория.

Няма нищо по-логично от това, когато едната страна не си спазва обещанието, другата да направи същото.

Дано съм бил ясен.
                        Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 20:44. Причина: правописна грешка

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          Извинявам се че ви се намесвам в "мохабедите" с мнение което не е съвсем по темата. Не съм и длъжен да давам обяснения но мисля че в случая ще са от полза за всички.

При регистрирането си в този портал всеки един от нас е обещал да не пише никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите и/или правилата за добро поведение и морал.
                          В следствие на това обещание сме получили правото да пишем мнения които се четат от многохиледна аудитория.

Няма нищо по-логично от това, когато едната страна не си спазва обещанието, другата да направи същото.

Дано съм бил ясен.
                          В поста не е използван цензорен език.Просто изказване на мнение.Само че мнението явно засяга определед човек и го уличава в измама или тъй наречената КИРОВЩИНА която почти всеки български сътезател се е зблъсквал с нея.
                          Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 20:44. Причина: неправилен цитат
                          OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                          www.offroadprimorsko.com
                          0899883765

Коментар

Чак съм заинтригуван какво точно имаше в това мнение..... Дамяне, я дай пак.....
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

В поста не е използван цензорен език.Просто изказване на мнение.Само че мнението явно засяга определед човек и го уличава в измама или тъй наречената КИРОВЩИНА която почти всеки български сътезател се е зблъсквал с нея.
                              Приведено в приличен вид и възтановено.
                              Започвате да пишете по-бързо от колкото мога да редактирам
                              за това, за да наваксвам, се принуждавам да трия цели мнения.

Коментар

Мнение на SIKO
                                - Протести и контестации.
                                Ако имахте претенции, можеше да ги направите по правилата, а не да имате претенции след 2 години.
                                Доколкото си спомням след финала имах лични разсговори с теб / Алекс старши/ и Пламен Тенев и Вие нямахте никакви претенции.[/QUOTE]

2008г.ние те хванахме в лъжа и нагласяне на времената и ти го доказахме пред 30 човека на заснет клип,който беше пуснат във фоаето на х-л Шумен засичахме времето на компютъра с истински хронометър и ти се изниза и дори не направи проверка и не ни се извини .Та за какви контестации говориш и към кой трябва да се подадът за да бъдат разгледани и при откриване на нарушение да се вземат адекватни мерки.Можеш ли да обясниш пред всички, които следят тази тема защо след,като стана скандал със заснетия клип не обяви дневното класиране а също така и генералното за двата дни.И надругия ден ги залепи докато всички спяха.
                                Последно редактирано от damian_drinkov; 25-11-09, 21:02.
                                OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                                www.offroadprimorsko.com
                                0899883765

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X