Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Добре... Вие си коментирайте, аз мисля малко да покарам.
    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от RosenTLC Преглед на мнение
      Тук е момента да пожелаем успех на Траян, Лагадов и Фиков в Гърция и дано се върнат в БГ с трите купи
      Успех момчета!!!Стискаме палци.
      --------------------------------------------------------------
      Ал. Иванов
      +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
        Ами "лека и безаварйна"....

P.S. Само преди няколко поста помолих ВСИЧКИ да минем без конфронтации и безмислен спам!
        Последно редактирано от nitro; 20-11-09, 21:54. Причина: дописване

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
          Преди извесно време някъде говореше за Субаро импреса с него ли ще си покараш на разходката

Коментар

Защо много от пишещите в тази тема не искат да разберат, че не високата такса на "Изпитание Шумен 2009" е причина за неучастието и алтернативната разходка на водещи състезатели в шампионата, а нейната необоснованост, какво се предлага в повече от всяко др. състезание.
            Не искам да давам примери, колко пъти точно нашият екипаж е бил "прецакван" на състезание в Шумен, но ще спомена едно изказване на Долфи, когато разбрахме, че само ние от всички състезатели имаме пълния брой контроли:" Не се радвайте, след като знаете, че класирането в това състезание винаги се решава в хотела, а не на трасето."
            Определено абстрактните решения на Организатора на Шуменското състезание, не са по вкуса на голяма част от състезателите.
            А колкото до "семкочоплителите", искам да Ви кажа, че %-а състезатели, които се състезават, за да направят кефа на Вас е твърде малък.Никой не си троши парите и колата, за да се кефите Вие - крайно време е да го проумеете.Репликата, че:"...като видим публика и сме готови да се самоубием...." е само шега м/у нас самите.
            Искам да напомня на всички, че К. Панайотов както ни прегръщаше и се гордееше(според думите му) с нас като БЪЛГАРИ 2007, със същата "гордост" раздаваше наградите за първо място в оверал класирането на един гръцки екипаж.
            "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
            „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Здравейте и от мен,
              темата я гледам през кадър но това което виждам е как няколко човека се опитват да спорят с няколко стотин за нещо за което безмислено. Всеки сам взема решени на кое състезание ще кара или кое мисли да гледа. Аз се познавам с не малка част от хората в този спор и недоумявам защо се води. Ако Киро е направил по ниска такса ОК по добре късно от колкото никога , така или инъче той ще се избие от продаване на снимки или клипове, а може и семки Кольо Доста показателно е как всички които му помагаха в Шумен за организацията на досегашните състезания се отказаха от него. Спор няма че Киро разбира от състезания но допуска и не малко грешки. Може би при това любителско състезание няма да има толкова голям зрителски интерес, но ще има много любители на този спорт които ще могат с по малко разходи да покарат и да видят полужението от другата страна на стъклото. Аз мисля че разходки (състезания) от този род подпомагат развитието на офроуда с джипове в БГ.

Пожелавам приятни , адреналинни мигове на всички които са решили да карат в Шумен (без значение на кое състезание)

Коментар

Първоначално публикуван от plrussev Преглед на мнение
                Защо много от пишещите в тази тема не искат да разберат, че не високата такса на "Изпитание Шумен 2009" е причина за неучастието и алтернативната разходка на водещи състезатели в шампионата, а нейната необоснованост, какво се предлага в повече от всяко др. състезание.
                Не искам да давам примери, колко пъти точно нашият екипаж е бил "прецакван" на състезание в Шумен, но ще спомена едно изказване на Долфи, когато разбрахме, че само ние от всички състезатели имаме пълния брой контроли:" Не се радвайте, след като знаете, че класирането в това състезание винаги се решава в хотела, а не на трасето."
                Искам да напомня на всички, че К. Панайотов както ни прегръщаше и се гордееше(според думите му) с нас като БЪЛГАРИ 2007, със същата "гордост" раздаваше наградите за първо място в оверал класирането на един гръцки екипаж.
                Е,подобни неща/решения/,ако е имало сме виждали и на други места в България/Варна,Дупница и други/
                Последно редактирано от draev; 22-11-09, 16:44.
                Стоян Драев тел:+359877915301
                blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                  Е,подобни неща/решения/сме виждали и на други места в България/Варна,Дупница и други/
                  И това оправдава така постъпващия
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                    Е,подобни неща/решения/,ако е имало сме виждали и на други места в България/Варна,Дупница и други/
                    Да вземеш да кажеш конкретно къде и как, а? Че така малко излиза- той Киро лош, ама те и другите....На другите състезания хората все още ходят, за разлика от това. Май тука нещата са все пак по-различни. А и това какво може би става другаде, не е оправдание за това, което става тук и е потвърдено с безброй снимки, факти и записи( за справка виж темата за последното сътезание от 200.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз не си спомняма, нито като зрител , нито като участник във Варненско състезание и на Дупница да е участвал чужденец, който да е "подпиран" от организатора.

Коментар

За мен е много забавно, че в тази тема намерих отговор на един въпрос, който за мен нямаше обяснение до този момент.
                        А именно - защо в родният оффроуд шампионат няма сериозни спонсори?

В темата ние феновете много се самоиронизирахме с "лафчетата" за семките - съвсем доброжелателно и в добрия тон.... но се появиха някой колеги, кичести се с гордото име "състезати" ( някой каращи двутонни машини с мощност на Лада, други каращи мощни коли със скорост на Лада.... защото ние не сме слепи, гледали сме много кипчета за състезания ...а някой от нас ( не и аз ) карат в други шампионати ), които всячески използваха "семкаджийството" като обида към феновете на този спорт! Без изобщо да са провокирани да го направят !

Аз такова нещо не бях виждал - състезатели напълно умишлено да обиждат фенове в тема за състезание в което те не участват !!!

Това е такъв парадокс, че нямам думи... аз лично се чувствам засегнат. Защо - защото какво са ви виновни феновете искащи да гледат някакво състезание за това, че организатора ви бил прецакал някога ????? И вие в случая не участвате в това състезание ??!!??

Разбрахте нали? Няма да и да има сериозен рекламен интерес в шампионат с такова отношение към "семкаджиите", защото ние хилядите ще куппуваме продуктите рекламирани по "бегачките" .... а аз лично и смятам и хиляди като мен няма да купя нищо от човек държащ се пренебрежително с мен без дори да ме познава, без дори да има причина , без никаква логика отнасяща се само до публиката...
                        Последно редактирано от nitro; 22-11-09, 23:37. Причина: дописване

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                          човек държащ се пренебрежително с мен без дори да ме познава, без дори да има причина , без никаква логика отнасяща се само до публиката...
                          Колега, това отношение се провокира от последните няколко страници в тази тема. Аз не Ви познавам, но се изумявам( и да си призная леко се нервя) как се опитвате да казвате на черното бяло и се правите, че не разбирате за, какво иде реч! Независимо от качествата на трасето това състезание е печално известно със стъкмистиките в класирането, своеволната промяна на правилата в движение и грубото подпиране на някои участници! Ако не сте наясно прочетете темите за предишните състезания, кочовете, колчетата и пр. Ако сте наясно значи смятате евентуалните участници за мазохисти! Защото само един мазохист може да се пусне на състезание, където правилата са доста разтегливи в зависимост от желанието на организатора и със сигурност ще бъде ощетен, което е доказано с времето.
                          А 500-те лева бяха черешката на тортата!
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Колега, мисля, че не сте прочел целият ми пост.
                            На мен изобщо не пука за организатора "Киро" ... И аз като всички други бях бесен, когато Александър Иванов избута до финала Пламен Тенев, а КОЧА отиде зад граница ...
                            Става дума за друго - темата е ще има ли или няма да има състезание. Нищо повече!
                            И изведнъж се появяват хора, които си позволяват да обиждат феновете на офроуда пишещи тук, като че ли са виновни само защото искат да гледат състезание организирано от човек, когото част от състезателите не понасят!
                            Аз се възмущавам именно на тази непровокирана арогантност!
                            Кога тук някой фен е нарекъл състезателите с някакви обидни опеделения ?
                            Защо тогава някой, който се нарча "състезател" ще си позволява обратното?
                            Мисля, че сега съм се изразил ясно какво имам в предвид.
                            Последно редактирано от nitro; 23-11-09, 18:46. Причина: дописване

Коментар

Става все по-ясно за какво иде реч...!
                              Както написах,и преди-състезателите са най-важни,и те трябва да си кажат думата,а ако тя не се чува да си се състезават организатора и БФАС!И чуждестранните екипажи...пък да видим догодина ще го има ли състезанието...и кой ще е организатора...!
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                                Колега, мисля, че не сте прочел целият ми пост.
                                На мен изобщо не пука за организатора "Киро" ... И аз като всички други бях бесен, когато Александър Иванов избута до финала Пламен Тенев, а КОЧА отиде зад граница ...
                                Става дума за друго - темата е ще има ли или няма да има състезание. Нищо повече!
                                И изведнъж се появяват хора, които си позволяват да обиждат феновете на офроуда пишещи тук, като че ли са виновни само защото искат да гледат състезание организирано от човек, когото част от състезателите не понасят!
                                Аз се възмущавам именно на тази непровокирана арогантност!
                                Кога тук някой фен е нарекъл състезателите с някакви обидни опеделения ?
                                Защо тогава някой, който се нарча "състезател" ще си позволява обратното?
                                Мисля, че сега съм се изразил ясно какво имам в предвид.
                                Докато масрафа се плаща от състезателите ще е така .
                                99% от състезателите карат за кеф, сами си плащат всичко и спонсори са си самите те . Да чакаш сериозен спонсор в този спорт е като да чакаш от умрял писмо . Поне и в България . За това е такова и отношението на състезателите и според мен лошо няма . Който плаща, той поръчва музиката . А това че няма да изхарчиш и един лев ... дрън, дрън ... дреме им на състезателите, и без това сами си правят джиповете .

Първоначално публикуван от nitro
                                За мен е много забавно, че в тази тема намерих отговор на един въпрос, който за мен нямаше обяснение до този момент.
                                А именно - защо в родният оффроуд шампионат няма сериозни спонсори?
                                Грешиш, не си намерил отговора . Помисли малко пак и ще разбереш защо няма сериозни спонсори .
                                Последно редактирано от kinex; 23-11-09, 21:27. Причина: България с главна буква
                                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X