Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Не ти вярвам
    [FONT=Comic Sans MS]
    [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от СТОЯН ВАСИЛЕВ( lilia_prim) Преглед на мнение

А разбрахте ли се кой на кое място ще е ?
      Да
      1.Георги Фиков Цветан Миков
      2.Св.Василев Ники Петков
      3.Соня Бубова Данчо Ананиев

Така устройва ли те?
      Последно редактирано от kinex; 17-11-09, 09:46. Причина: неправилен цитат

Коментар

И аз да питам разходка ще има ли защото има и любители които искат да се включат ако не е много тежък терена че като гледах някои преднои издания е имало бая тежки препядствия
        Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
        :D

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
          И аз да питам разходка ще има ли защото има и любители които искат да се включат ако не е много тежък терена че като гледах някои преднои издания е имало бая тежки препядствия
          Темата за разходката е тук.А и такава ще има
          --------------------------------------------------------------
          Ал. Иванов
          +359888561561

Коментар

Искам да кажа нещо важно по отношение на Шумен 4х4, пък и въобще. Когато един организатор иска да ползва този Форум, за да популяризира мероприятието си, той го прави така, че всички да са в течение( участници и зрители), да станат част от надпреварата чрез снимки дори и пред екрана на компютъра и да разберат какво е станало накрая и кой как се е класирал( примери са всички останали състезания). Още от миналата година само Организатора на Шумен 4х4 явно по свои съображения реши, че читателите на този Форум не заслужават да разберат класирането и просто хвърли един линк към комерсиален сайт без обратна връзка към нашия Форум( което според Правилата е недопустимо). Тази година същия Организатор дори не желае да запознае четящите тук със условията и подробностите за състезанието си. Това е негово право и няма какво да коментираме решението му. Както явно няма и смисъл да коментираме тук състезанието, за което информация се предава само от уста на уста и то неофициално. Гореказаното е лично мое мнение, но наистина от цялата дискусия просто няма смисъл.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Относно въпроса дали е редно Кирил Панайотов да информира тук за всичко относно мероприятието организирано от него:
              Разтърсете се, а може и да не търсите-който е следил Шуменското състезание през годините, и отзивите за него във форума знае-Колко нападки са отправени по адрес на Киро, не коментирам с право или без, но поставете се на негово място-при толкова нападки и обиди-дали щяхте да продължавате да се занимавате с този форум?
              А и както колегата по-горе каза-съсътезанието си има официален сайт, има си щаб, макар и съставен главно от едно семейство(в което аз не виждам да има нещо лошо), и който се интересува следи информацията оттам. А дали тази информация ще се появи в нашият форум е лично решение на организатора. Ако иска ще пусне инфо, ако не-не!
              Все едно аз да си организирам изписването на детето от родилния дом, и от БГмама да се сърдят защо не съм ги информирал. Въпрос на желание и лично отношение. От и към двете страни.
              Състезание ще има, както може би и разходка. Няма нищо лошо, но аз ще съм на състезанието, и ще чопля семки
              С този си пост не съм имал за цел да обидя когото и да е, просто размишлявах публично. И мисля, че съм прав.

Когато започнах да пиша този пост последните три мнения ги нямаше.
              Последно редактирано от Кольо; 16-11-09, 21:53. Причина: добавка
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Относно въпроса дали е редно Кирил Панайотов да информира тук за всичко относно мероприятието организирано от него:
                Разтърсете се, а може и да не търсите-който е следил Шуменското състезание през годините, и отзивите за него във форума знае-Колко нападки са отправени по адрес на Киро, не коментирам с право или без, но поставете се на негово място-при толкова нападки и обиди-дали щяхте да продължавате да се занимавате с този форум?
                А и както колегата по-горе каза-съсътезанието си има официален сайт, има си щаб, макар и съставен главно от едно семейство(в което аз не виждам да има нещо лошо), и който се интересува следи информацията оттам. А дали тази информация ще се появи в нашият форум е лично решение на организатора. Ако иска ще пусне инфо, ако не-не!
                Все едно аз да си организирам изписването на детето от родилния дом, и от БГмама да се сърдят защо не съм ги информирал. Въпрос на желание и лично отношение. От и към двете страни.
                Състезание ще има, както може би и разходка. Няма нищо лошо, но аз ще съм на състезанието, и ще чопля семки
                С този си пост не съм имал за цел да обидя когото и да е, просто размишлявах публично. И мисля, че съм прав.

А така като пишеш чел недочел и ни занимаваш с БГмама имаш ли информация кога Киро разясни условията в сайта на Изпитанието..................Има няма 5мин след горния ми пост има и дата информирай се ,помисли и после пиши.Поздрави
                [FONT=Comic Sans MS]
                [/FONT]

Коментар

Никой не ти пречи да си чоплиш семки.Даже си вземи и повече че друго няма да има какво да правиш

Коментар

Г-н Кольо от Шумен виждам че си запознат с доста от нещата в офроуд състезанията и ако имаш интерес,желание и възможност можеш да бъдеш един от нас хората които се състезаваме за да си правим кефа а и да правим кефа и на вас зяпачите, и ако всички тези мои пожелания ти се реализират ще разбереш защо не го обичаме Киро и защо се прави разходка по едно и също време.Все пак всички ходим да се разтоварваме на състезанията а не да се натоварваме с на Киро КИРОВЩИНИТЕ .
                    OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                    www.offroadprimorsko.com
                    0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      Кольо, едвам днес се разбра, и то след личен разговор на Делфина с Киро, че такста е намалена. Ами ако Делфина не го беше питал или не беше написал тук?

Защо трябва да е писано тук ? Света несе върти около този форум ! Състезанието си има собствена страница , а и има доста други форуми !
                      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Много бавно пишеш. и въобще не си на ясно с нещата.Недей да вземаш страна преди да си премерил фактите.
                        Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
                          А така като пишеш чел недочел и ни занимаваш с БГмама имаш ли информация кога Киро разясни условията в сайта на Изпитанието..................Има няма 5мин след горния ми пост има и дата информирай се ,помисли и после пиши.Поздрави
                          Аз като любител на джиповете и офроуда следа сайта на състезанието периодично. Има-няма седмица и проверявам дали има нещо ново относно най-голямото офроуд събитие по нашият край. Който се интересува-не чака да му поднесат информацията на тепсия, има си дадени адреси за връзка. А това за бгмама беше само пример, няма защо да го споменаваме повече.
                          Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                          Никой не ти пречи да си чоплиш семки.Даже си вземи и повече че друго няма да има какво да правиш
                          Хайде на бас, че и тази година ще стане добро състезание(от гледна точка на публиката), И ще има поне толкова зрители колкото и миналата година? Ако загубя баса, ще мине, че съм почерпил за имения си ден

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                          Г-н Кольо от Шумен виждам че си запознат с доста от нещата в офроуд състезанията и ако имаш интерес,желание и възможност можеш да бъдеш един от нас хората които се състезаваме за да си правим кефа а и да правим кефа и на вас зяпачите, и ако всички тези мои пожелания ти се реализират ще разбереш защо не го обичаме Киро и защо се прави разходка по едно и също време.Все пак всички ходим да се разтоварваме на състезанията а не да се натоварваме с на Киро КИРОВЩИНИТЕ .
                          Г-н Дамяне, да си сложиш очила, че нищо не виждаш
                          Не съм запознат с почти нищо от състезанията, а интерес и желане разбира се имам. Но това е съвсем друг въпрос.
                          Относно кефа-има един стар лаф-като си почешеш ухото на кое му става по-добре-на ухото, или пръста? То е казано за друго, ама и тук има приложение. В смисъл-за какво участвате вие-състезателите? за кефа на публиката? Да, и за това, но не е ли повече чесане на вашата(нашата) краста?
                          Ако сте обидени на Киро за едно или друго-моля-ваше право е да не участвате, и да си организирате разходки. На които и аз бих дошъл, ако не беше нарочно направена да се застъпи по време със състезанието. Но както вие сте в правото си да се чувставате обидени, така и аз искам да направя всичко възможно тукашното състезание да има бъдеще.

До миналата година тези спорове и препирни започваха в Неделя, след състезанието, а сега започват 20 дни преди старта. Какво ли ще е в Понеделник-7 Декември
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

До миналата година тези спорове и препирни започваха в Неделя, след състезанието, а сега започват 20 дни преди старта. Какво ли ще е в Понеделник-7 Декември
                            Ами най вероятно няма да има препирни защото тримата участника вече са се договорили за местата на подиума (пише ги по горе )
                            flash-gsm team

Коментар

Кво стана тук бе хора????
                              Уж темата беше ще има ли ТРАДИЦИОННО ШУМЕН то кво стана,наши ,ваши, мама БГ и какво ли не. Има тема за разходка/160км.ч/има тема и за състезанието.
                              Което намерих/с не много труд в необятното прстранство на интернет/ състезание ще ИМА даже и интересни снимки има на сйта на САМОТО състезание.
                              Да не нарушавам правилата на БФАС пишете на лични и ще ви дам адреса на сайта за OFFROAD SHUMEN 2009.Но мисля че който иска информаци сия намира .
                              Извинявам се за грешката но нали 8 години се води състезание,а сега е ИЗПИТАНИЕ затова ще има и майстори на разходката и състезатели готови да изпитат машините и себеси.И можеби заради различните термини на някой хора им е турдно да намерят къде да четат в необятната мрежа.
                              Последно редактирано от toush; 16-11-09, 23:30.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                                Защо трябва да е писано тук ? Света несе върти около този форум ! Състезанието си има собствена страница , а и има доста други форуми !
                                Защото темата се повдига тук и сега, затова. Като има собствена страница и се дискутира другаде, който иска да чете и пише там, не тук. Не виждам смисъл въпреки нежелането на Организатора няколко зрители да се напъват да му адвоктстват и популяризират темата във форум, в който той не счита за нужно да пише дори, камо ли да спазва Правилата.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X