Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ще има ли традиционното Шумен 2009 ?

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
    Снимките май са изчезнали или аз не ги виждам ?

Коментар

Коментар за гръцката победа
      Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
      Заглавието с дебели букви пише "ГРЪЦКА ПОБЕДА !!! ...
      Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
      Да де ама по добрите бяха предадени от свои за няма и 20 сребърника.При следващия такъв опит ще пишат и за боксовия мач преди награждаването...Аман от национални предатели.
      Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      По темата беше изписано доста, дайте да не я започваме пак, че ме боли.
      ... Не искам да раздавам акъли, но трябва професионално съдийство. Шумен трофи се превърна в едно голямо състезание, и не може да се организира така, любителски. Не искам да омаловажавам труда на Кирил Панайотов, напротив, но си мисля, че състезанието само би спечелило, ако се подобри(прецизира) съдийството...
      ...г-н Панайотов е казал, че това е неговото състезание, и той решава. Така да е, но си мисля, че не това не е правилно. В противен случай постепенно ще започне отлив на състезатели, а не искаме да става така, нали?

Знам,че помопих да спрем с 2007г,но тя си остава факт/грозен/ в историята на кировите състезания.
      --------------------------------------------------------------
      Ал. Иванов
      +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
        Това е ЛЪЖА!!!
        Докоментирано е дори на филма от Шуменската Телевизия.Всички разбраха защо го направих,само ти не.
        А въпроса не бе повдигнат от нас,гореспоменатите.

П.П.Моля колегите да не повдигат този въпрос.Коментарите ОТДАВНА са излищни.
        Алекс, що си изненадан от Киро ?
        Той отдавна е излязал от всякакви граници и си живее в свой измислен свят в който трябва да печели от кирливите си снимки...
        Чак ме е яд като се сетя колко години се е...ва с всички !
        Браво за идеята да се организира алтернатива, да се случва следващите 50 години, пък Киро да си снима гърците и албанците
        Аз ще дойда на разходката и ще снимам, за всички, БЕЗПЛАТНО
        Последно редактирано от kinex; 24-11-09, 21:10. Причина: неподходящ език
        [URL="http://www.4x4bg.com"]www.4x4bg.com[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от ДИМИТЪР ХРИСТОВ Преглед на мнение
          Алекс, що си изненадан от Киро ?
          Той отдавна е излязал от всякакви граници и си живее в свой измислен свят в който трябва да печели от кирливите си снимки...

Чак пък кирливи снимки!И по лоши сме виждали.
          Последно редактирано от kinex; 24-11-09, 21:10. Причина: неправилен цитат
          Стоян Драев тел:+359877915301
          blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
            Чак пък кирливи снимки!И по лоши сме виждали.
            Дори и най-лошите нямат грозни надписи върху тях... а и никой, поне тук във форума не е искал пари за тях...
            С две думи: "Де е Киро на кирия."
            Последно редактирано от giorgio; 25-11-09, 00:11.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Дори и най-лошите нямат грозни надписи върху тях... а и никой, поне тук във форума не е искал пари за тях...
              С две думи: "Де е Киро на кирия."
              Powered by vBulletin® Version 3.8.4
              Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
              Copyright ©2003 - 2009, Ликон ЕООД, Всички права запазени! Снимки и текстове оттук не могат да бъдат копирани или препредавани под каквато и да форма, освен чрез хипервръзка (линк) към съответната публикация.
              Technology from CNsys, power engine by Hewlett-Packard, internet connectivity from Euroco

Като Модератор ти е ясно защо имат надписи
              blood 0 RhF +

Коментар

Първоначално публикуван от draev Преглед на мнение
                ... Като Модератор ти е ясно защо имат надписи[/CENTER]
                Сега може би трябва да уточняваме, че не става дума за малък дискретен надшпис, а за огромен, който скрива половината снимка... или за фактът, че не познавам друг от този форум, който е поискал пари от съфорумник за снимка, включително и такива, които са ползвани за рекламни цели или в печатни издания...

Започвам да си мисля, че това е някакъв шуменски синдром, да се извъртат нещата.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Започвам да си мисля, че това е някакъв шуменски синдром, да се извъртат нещата.[/QUOTE]

Еее не така колега.

Коментар

КИРОВСКИ ШУМЕНСКИ СИНДРОМ.

Коментар

Мнение на SIKO
                      - Протести и контестации.
                      Ако имахте претенции, можеше да ги направите по правилата, а не да имате претенции след 2 години.
                      Доколкото си спомням след финала имах лични разсговори с теб / Алекс старши/ и Пламен Тенев и Вие нямахте никакви претенции.[/QUOTE]

Ние те хванахме в лъжа и нагласяне на времената и ти го доказахме пред 30 човека на заснет клип,който беше пуснат във фоаето на х-л Шумен засичахме времето на компютъра с истински хронометър и ти се изниза и дори не направи проверка и не ни се извини .Та за какви контестации говориш и към кой трябва да се подадът за да бъдат разгледани и при откриване на нарушение да се вземат адекватни мерки.Можеш ли да обясниш пред всички, които следят тази тема защо след,като стана скандал със заснетия клип не обяви дневното класиране а също така и генералното за двата дни.И надругия ден ги залепи докато всички спяха.
                      Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 21:37. Причина: лични кваливикации
                      OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                      www.offroadprimorsko.com
                      0899883765

Коментар

Не знам дали е редно да пиша това, но някаде имаше реда и начина за подаване на контестации! И в рали спорта го има, и ако не се лъжа е 13та глава на НКАС.

Коментар

И кой гледа контестациите ? Съответно, какви са санкциите ако заведените контестации не са разгледани ? А субективните фактори ? И въобще една такава редица от въпроси, които водят само в една посока и тя е ЛИЧНОСТ !
                          Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Нека малко да се върна към темата - Ще го имали категорично състезанието, има ли разрешение от БФАС и кои ще бъдат участниците, които са се записали досега ?

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Сега може би трябва да уточняваме, че не става дума за малък дискретен надшпис, а за огромен, който скрива половината снимка... или за фактът, че не познавам друг от този форум, който е поискал пари от съфорумник за снимка, включително и такива, които са ползвани за рекламни цели или в печатни издания...

Започвам да си мисля, че това е някакъв шуменски синдром, да се извъртат нещата.
                              Не е Шуменски синдром ами е защита на авторските права.Все пак Кирил е професионален фотограф/това работи/.Аз също не желая да ми крадат снимките,както ако някой ми свърши някаква работа искам да си платя.Ако си искам мога да ги подаря или не.
                              blood 0 RhF +

Коментар

До колкото гооглъл показва страницата им, имат пълна информация за трасето, а като гледам снимките въобще не ми прилича на ралиджийският офроуд който се прави в БГ.
                                Последно редактирано от kinex; 25-11-09, 20:20. Причина: неразрешен линк

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X