Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: КОЙ И ЗАЩО ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА ЗА ШУМЕН ?!?

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Ами това показва че състезанието е било добро щом човека който е писал правилника и е навигирал, е на по задна позиция . Това означава че в състезанието препятствията са били едни и същи за всички и никой не се е възползвал от ситуацията че е роднина на някого. Къде обаче е бил като съдия можеш ли да ми кажеш че нещо не се сещам да съм го виждал в тази роля по трасето. Пак се пускат фитили защото нямате с какво да си играете.
    ТРЕТИЯ ДЕН НА ТАНКОДРУМА,КОГАТО ЧОПАРА СЕ ДЪРПА САМ С ЛЕБЕТКА,ТОЙ БЕШЕ ДО НЕГО И МУ СЕ КЕФЕШЕ НА МАЛШАНСА.
    CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ами това показва че състезанието е било добро щом човека който е писал правилника и е навигирал, е на по задна позиция . Това означава че в състезанието препятствията са били едни и същи за всички и никой не се е възползвал от ситуацията че е роднина на някого. Къде обаче е бил като съдия можеш ли да ми кажеш че нещо не се сещам да съм го виждал в тази роля по трасето. Пак се пускат фитили защото нямате с какво да си играете.
      Константин Кирилов, или както е по-известен, "сина на Киро" направи следното изказване по повод отпадането им като екипаж "Просто видях, как ще съборим колчето, и наистина го съборихме, но какво да се прави, аз съм писал правилата, трябва да си ги спазвам.
      Не съм адвокат на Киро, но не съм му и враг. Просто съм благодарен за това, че дават възможност на нас-обикновените шуменци да се наслаждаваме на такова състезание. Виж, ако има някаква заигравка с резултатите, манипулиране на резултати, и т.н е гадно, и разбирам защо се сърдят някои участници, ако бях на тяхно място може би и аз щях да реагирам така. Не знам, аз бях обикновен зрител, който не се интересува от интриги, класирания, и тям подобни, важното за нас беше зрелището. И никакви приказки, че състезанието е било "разходка по кална поляна" не може да ме убеди, че състезанието е било слабо. Със сигурност има и много по-трудни, и много по-зрелищни състезания, но на когото му е интересно да заминава за Индонезия, или за Ладогата, тук е България, не, че няма такива места и тук, но правим състезания, като тези в Шумен...
      На когото не му харесва тукашното състезание, да си организира такова, което ще му хареса, или да не идва да не гледа, щом като знае, че това е най-неинтересното, и най-манипулираното състезание. не идвайте, бе. На мен ми харесва и така.

Господин Панайотов, моля дайте класирането, та да се успокоят духовете, и да мирясаме... А догодина може би пак!
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_bg68 Преглед на мнение
        ТРЕТИЯ ДЕН НА ТАНКОДРУМА,КОГАТО ЧОПАРА СЕ ДЪРПА САМ С ЛЕБЕТКА,ТОЙ БЕШЕ ДО НЕГО И МУ СЕ КЕФЕШЕ НА МАЛШАНСА.
        Може би не знаеш, че ползването на помощ от публиката се наказва с дисквалифициране. Ако Константин Кирилов беше помогнал на Чопъра(не го познавам), и това беше довело до дисквалифицирането на състезателя, сега тук щеше да се пише, че "сина на Киро" нарочно помогнал на Чопъра та да не може последния да завърши, за да... или да... Писна ми вече. няма оправия.

А бяха времена, когато автомобилният спорт се славеше като най-сплотеният, даваха се примери, когато някой пилот спира да се състезава, това при положение, че води в класирането, за да помогне на катастрофирал, или просто закъсал колега. И още когато рали "Албена" не ни го бяха откраднали, и преименували на "България" екипажите си помагаха с гуми, полуоски, разпределителни валове, и кой от каквото има нужда, и това за конкурента, който може утре да те изпревари именно с твоите гуми...
        Именно заради тази солидарност се запалих по моторните спортове, но напоследък и той се очалгари, жалко, наистина много жалко..
        Последно редактирано от Кольо; 11-12-08, 20:35.

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_bg68 Преглед на мнение
          Явно си пропуснал какво е станало през първия манш за деня и как е отпаднал. След като няма да продължи състезанието е в реда на нещата да влезе в роля на организатор. И Аз да бях щях да направя същото. Бил се кефил,еми и аз се кефих и какво от това. Както писах преди време ,"добрия пилот съумява да запази автомобила си цял до финала" а Чопъра изпусна шанса си и направи шоу в което никой от публиката нямаше право да се намесва.Ролята на Косьо бе точно такава ,да спре публиката.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

• До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Трагедия! Мъка, мъка... Пари, пари, пари... Още по-тъжно. Ей за това никога не бих участвал в "състезания". От вонята на пари ми се повдига. За мен истинския офроуд е "сам или с приятели в гората" а не по "състезания". Лично мнение. И все пак всичко това, което се случва е тъжно и грозно. За малко тази година да дойда, но предпочетох гората и сега виждам, че съм постъпил добре. В гората поне пари няма. Там офроуда може да си бъде такъв, какъвто е бил в началото, а имено истински. Пак повтарям, че това е лично мнение. На тези които повръщат от вонята на парите мога да кажа да не ходят там където вони на пари, както правя аз самият. При условие, че са отишли доброволно да се сърдят на себе си. Никой не им е виновен.

П.П. Там от където започнат парите свършва спорта.
            Последно редактирано от SAMURAI; 11-12-08, 20:59.
            "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
              Трагедия! Мъка, мъка... Пари, пари, пари... Още по-тъжно. Ей за това никога не бих участвал в "състезания". От вонята на пари ми се повдига. За мен истинския офроуд е "сам или с приятели в гората" а не по "състезания". Лично мнение. И все пак всичко това, което се случва е тъжно и грозно. За малко тази година да дойда, но предпочетох гората и сега виждам, че съм постъпил добре. В гората поне пари няма. Там офроуда може да си бъде такъв, какъвто е бил в началото, а имено истински. Пак повтарям, че това е лично мнение. На тези които повръщат от вонята на парите мога да кажа да не ходят там където вони на пари, както правя аз самият. При условие, че са отишли доброволно да се сърдят на себе си. Никой не им е виновен.

П.П. Там от където започнат парите свършва спорта.
              А кой е казал, че става въпрос за пари?
              Иначе си прав-когато стане въпрос за пари свършва не само спорта, свършва човещината

Коментар

Къде обаче е бил като съдия можеш ли да ми кажеш че нещо не се сещам да съм го виждал в тази роля по трасето. Пак се пускат фитили защото нямате с какво да си играете.
                Ми кой ти проверяваше траковете и ги слагаше по ГПС-ите, например.
                И в други моменти като последния ден на траяла, но това да го оставим на страна.
                А класирането е съвсем друга работа.

Коментар

• До: Дългоочаквания клип от Шумен 4х4

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                  Кервана си върви...Нали знаете.Нищо.Догодина пак ще има толкова участници,че и повече.Нищо че таксата ще е примерно 400 евро.И нищо,че ще се подиграват с участниците.Не мога да ги разбера,но не съм и психолог.Всеки си преценя.
                  Ами старите хора казват: Мъжко дупе се e...e един път... Повторят ли - навик им става.

Или както беше слоугана на онази реклама с пържолата и дървени чук: "Бийме-обичам те!"

До есента на 2009 г. страстите ще се успокоят, някои хора ще забравят и пак ще се наредят на опашката да се "цакат" и после да плачат.
                  Или както пак народа го е казал: "Пилците се броят на есен" Ама на следващата есен.
                  Свиркайте си ...има време.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    А кой е казал, че става въпрос за пари?
                    Иначе си прав-когато стане въпрос за пари свършва не само спорта, свършва човещината
                    Някой го беше казал - "Каквото и да ти говорят знай, че става въпрос за пари."
                    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X