Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумен трофи 2008 - за феновете

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Шумен трофи 2008 - за феновете

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
    Къде точно ще бъдат затворените трасета през втория ден?
    Като гледам описанията, трасетата ще бъдат където са винаги последните три години. А ако вали глинената кариера ще е голям купон за зрителите и ад за участниците
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Планираната схема на интересните места за "4х4 ШУМЕН 2008"
      с дати и часове
      /организатора си запазва правото да прави промени/
      Прикачени файлове
      siko

Коментар

Благодаря Киро.

Ако си разровя GPS ще намеря и точните координати от миналата година и ще ги пусна, макар картата на Киро е достатъчно подробна
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Какво е генералното класиране на Балканската купа по Офф-роуд преди "Шумен Трофи"
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Колега,
            тази публикация не е за тема "4х4 Шумен 2008".
            Потърси в други теми отговора.
            siko

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
              Мисля,че ще е полезно да се сложат по едни GPS координати на местата за наблюдение в секцията за фенове
              Трябва ви само карта от 2лв. а не GPS Гугъл ще ти каже данните
              МЕСТА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ:
              05.12.2008 - Етап 1 - Навигация
              "5ти километър" : от 8:00 до 10:00 часа -(43°18'22.05"N ; 26°56'13.99"E)
              западен край на с.Правенци : от 10:00 до 12:00 часа -(43°26'20.82"N ; 27° 3'49.94"E)
              OMV - Каспичан : от 11:00 до 15:00 часа -(43°19'5.05"N ; 27° 7'42.97"E)
              Язовир "Кюлевча" : от 13:00 до 15:00 часа -(43°14'50.33"N ; 27° 6'16.58"E)
              с.Янково, циганска махала : от 13:00 до 16 часа -(43° 4'47.22"N ; 27° 6'22.17"E)
              06.12.2008 - Етап 2 - Траял
              Югозападно от с.Лозево: от 10:00 до 16:00 часа -(43°17'32.43"N ; 26°52'1.12"E)
              Глинена кариера югозападно от "5ти километър" : от 10:00 до 16:00 -(43°18'20.83"N ; 26°55'25.97"E)
              Каменна кариера югозападно от "5ти километър" : от 10:00 до 16:00 -(43°18'10.92"N ; 26°55'3.67"E)
              07.12.2008 - Етап 3 - Крос-Траял
              Танковият полигон на кв.Дивдядово : от 10:00 до 16:00 часа -(43°13'1.99"N ; 26°54'33.22"E)
              Последно редактирано от banjo; 29-11-08, 06:47.
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Ок мятам ГПС-а през джама и търча за карта от 2лв.
                Николай Папазов

Коментар

Ще си променя въпроса че да стане по темета.Кои Български екипажи имат шансове да спечелят Балканската купа, че да знаем ние феновете от кого да очакваме добро каране и на кого да стискаме палци!
                  Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                    Ще си променя въпроса че да стане по темета.Кои Български екипажи имат шансове да спечелят Балканската купа, че да знаем ние феновете от кого да очакваме добро каране и на кого да стискаме палци!
                    Че кой български екипажи са карали за Балкансата купа и кой изобщо я дава тази купа. Относно българския шампионат пак нестава понеже Шуменското състезание е извън шампионата. Опитай пак
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                      Претенденти са Красимир Илиев, Виктор Мечкаров и Йвайлп Върбанов
                      Това на първо четене, а утре ще пусна временното класиране, преди последния кръг

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Че кой български екипажи са карали за Балкансата купа и кой изобщо я дава тази купа. Относно българския шампионат пак нестава понеже Шуменското състезание е извън шампионата. Опитай пак
                      Пак се изказваш неподготвен, чети тук - "Учредяване на Балканска Купа по Оффроуд"
                      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 01-12-08, 00:24.

Коментар

Имам в предвит тази Балканска купа на която Шумен е последен кръг. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=25541
                        Класирането което е дадено е до 3 кръг.Исках да науча генералното класиране преди кръга в Шумен но явно останах неразбран а и никой май не знае класирането.
                        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                          Претенденти са Красимир Илиев, Виктор Мечкаров и Йвайлп Върбанов
                          Това на първо четене, а утре ще пусна временното класиране, преди последния кръг

Пак се изказваш неподготвен, чети тук - "Учредяване на Балканска Купа по Оффроуд"
                          Ама пусни и кой в кои състезания е участвал и как се е представил. Нека има списък и на всички участници участвали от съседните държави които също са претенденти за купата. Бъди изчерпателен моля те,че никъде не съм виждал подобни списъци.

Опс, извинявай чак сега забелязах че "Балканска Купа по Офф-роуд" където влизат състезания като,
                          "THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY" 25-28 ОКТОМВРИ 2008
                          "ИНТЕРСИТИ ТРОФИ" ТУРЦИЯ 14-16.11.2008г.
                          "БЕРОВО 2008" МАКЕДОНИЯ
                          "ТРАНСИЛВАНИЯ АДВЕНЧЪР ТРОФИ 2008"
                          Evros Adventure Trophy 2008
                          са в раздел "Национални състезания и шампионати" и сигурно списъка ще е само с претенденти българи. Ма много сме добри брееееее.Само че тази "Балканска купа " ми прилича на поговорката " И сам да съм у трамваьо,я пак че се бутам" .Това е малко като да си награден от БФАС за шампионат още преди състезанията да са в шампионата им.
                          Само незнам защо се заяждаш с мен ,явно ти харесва.Ами аз търпя на бъзик ако не си забелязъл.
                          Тодоре ти си моя гуру
                          Последно редактирано от banjo; 01-12-08, 05:08.
                          Дий Снайдер

Коментар

... и сигурно списъка ще е само с претенденти българи. Ма много сме добри брееееее.Само че тази "Балканска купа " ми прилича на поговорката " И сам да съм у трамваьо,я пак че се бутам" .Това е малко като да си награден от БФАС за шампионат още преди състезанията да са в шампионата им.
                            Отстрани и от далече може да изглежда лесно.
                            Реалността обаче е че много хора полагат нечовешки усилия за да представят България и офроуда като цяло, и правят големи жертви за да го направят по най-добрия начин.
                            Не ти прави чест, да омаловажаваш трудът им по такъв елементарен начин.

Коментар

Ама пусни и кой в кои състезания е участвал и как се е представил. Нека има списък и на всички участници участвали от съседните държави които също са претенденти за купата. Бъди изчерпателен моля те,че никъде не съм виждал подобни списъци.

Опс, извинявай чак сега забелязах че "Балканска Купа по Офф-роуд" където влизат състезания като,
                              "THESSALONIKI ADVENTURE TROPHY" 25-28 ОКТОМВРИ 2008
                              "ИНТЕРСИТИ ТРОФИ" ТУРЦИЯ 14-16.11.2008г.
                              "БЕРОВО 2008" МАКЕДОНИЯ
                              "ТРАНСИЛВАНИЯ АДВЕНЧЪР ТРОФИ 2008"
                              Evros Adventure Trophy 2008
                              са в раздел "Национални състезания и шампионати" и сигурно списъка ще е само с претенденти българи. Ма много сме добри брееееее.Само че тази "Балканска купа " ми прилича на поговорката " И сам да съм у трамваьо,я пак че се бутам" .
                              Благо, как да се заяждам с тебе, като ти си Оффроудър N:1 в Българския Оффроуд Портал
                              По писане на глупости не може да те бие никой тук в следващите 150 години
                              Малко трява да се замислиш и ще разбереш, че България е инициатор на този Шампионат, ДВА от кръговете са в България, награждаването ще е в България и затова е в Национални Шампионати
                              А ако още малко прочетеш и се замислиш, ще видиш и списъците и участниците и българските екипажи, които са карали за тази купа...

Коментар

.Това е малко като да си награден от БФАС за шампионат още преди състезанията да са в шампионата им
                                Тенденцията напоследък в доста световни спортове, е именно такава, да не се припокриват националните и регионални шампионати. Така участниците могат да профилират усилията си .

Аз лично съм фен на Балканска купа, докато националният шампионат е с доста натегнати спортни страсти и не ме кефи.

А Кинекса е прав, усилията наистина са огромни, чест и почитания за участниците
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X