Обява
Свий
Няма добавени обяви.
4x4 ШУМЕН 2011
Свий
X
-
От: 4x4 ШУМЕН 2011
Да Киро наистина пиши нещо и за тазседмичното много хора чакаме.Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнениеКИРО КАКВО СТАВА С ДРУГОТО СЪСТЕЗАНИЕ!!!!
Някой ще пусне ли инфо по въпроса ще го има ли, програма, записани и т.н.
Остават 2 дни.LZ2DRD
Коментар
-
Да,ама по точно ползваха,щото колко години вече не карат,и Киров също!Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнениеБлизнаците отдавна ползват радиовръзка в каските. Киров също. Предполагам, че и други от "батковците". Въпрос на финанси.
А и това съвсем не е скъпо!Иво (таксито) Андреев
0988 91 80 50
Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та
Коментар
-
Аз не съм модератор тук, но доколкото съм запознат, именно за това е бана, защото вместо да се пише нещо тук, само се слагат препратки и линкове към други сайтове. Дори в тая тема е същото, вижте първите страници.Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнениеТрудно ще напише нещо, защото е BANNED!
Освен ако Киро лично не пише от друг профил.
Може би трябва да гледаме официалния сайт на състезанието.
Миналата година Кольо доброволна пишеше и даваше инфо, ама тая година той кара и явно от организаторите никой не смята за нужно и преди, и по време и след състезанието да има инфо тук. Така че кой където намери инфо, там да гледа.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Нормално беше наградния фонд да се обяви отначало, както на всяко нормално състезание, но какво ли на това състезание беше като хората- жалко, че хората бяха дошли от съседни държави да ни видят глупостта....Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеСъщо май не разбрахме какви награди е дал организатора. Или е тайна ?На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Да ти кажа- ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ! Аз НИКОГА повече няма да участвам в този цирк, наречен ''4Х4 Шумен''.Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеТочно така Боре. Не само, че не беше обявен предварително, но и въобще не беше обявен. То не се знае дали изобщо е имало награден фонд или всички приходи са инкасирани ?На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Има и друга гледна точка. Например - участват само хора, които се интересуват от емоцията която им дава трасето, надпреварата, и т.н. Дано не ви се стори много абстрактна идеята, че наградата може да бъде морално удоволетворение.Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнениеТочно така Боре. Не само, че не беше обявен предварително, но и въобще не беше обявен. То не се знае дали изобщо е имало награден фонд или всички приходи са инкасирани ?I get High by going Down
Коментар
-
Предварителна програма:
8 Декември 2011 г.
Записване, технически преглед, техническа конференция и получаване на пътна книга за етап 1
9 Декември 2011 г. – Етап 1 – Шумен – Дуранкулак
08:00 – Старт – състезателен етап 250 км
20:00ч. – Брифинг за състезателите
10 Декември 2011 г. – Етап 2 – Дуранкулак – Шумен
08:00 – Старт – състезателен етап 320 км , връзка – 120 км ( асфалт)
20:00ч. – Брифинг за състезателите
11 Декември 2011 г. – Етап 3 – Шумен – Шумен
11:00 – Старт – 11 обиколки – кроссссссссс
15:00 Награждаване
*организатора си запазва правото да променя програмата.
LZ2DRD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар