Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 ШУМЕН 2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 4x4 ШУМЕН 2011

Изпълнявам молба на добър приятел който тук все е наказан но преди седмица наказа 28 екипажа между които и имаше големи карачи от Гърция Румъния Албания и България.Поста е цитат от друго медийно пространство :
    [/I]
    Първоначално публикуван от Banjo Преглед на мнение
    Малък коментар:
    Традиционно много добро състезание. Участието на 12-те много добре подготвени чуждестранни екипажи вдигнаха нивото до звездите. Конкуренцията невероятна и до старта на последния етап не се знае кой ще бъде фаворита в състезанието. Българските състезатели има още много да учат от чуждестранните си конкуренти относно спортен дух,взаимна помощ, честна игра, автомобили, сплотеност и др..

В публичното пространство се изговориха какви ли не неща относно чуждестранните ни гости и организатора а истината е ,че докато не се научим да губим с достойнство няма да почнем да печелим пред родна публика а пред чуждестранна да не говорим. Злобата ни е толкова голяма че ни пречи да гледаме трезво върху истините. Лично аз се извинявам на Организаторите и се надявам да ми простят за изблика ми на гняв в последния етап "Елиминациите",думите казани от мен бяха изречени под въздействието на адреналина но отчетох бързо грешката си.
    Извинявам се и на Чуждестранните отбори и най-вече на гръцкия екипаж относно хвърлените по тях бири,кюфтета,трушия,и обиди.

С това отношение няма да ни уважават и винаги ще ни гледат с пренебрежение.
    Защо като отидем на състезание в Македония, Гърция, Румъния, Турция, Сърбия и други чужденците все ни прецакват или когато чужденци се състезават в България са толерирани.
    Истината е,че имаме едно голо самочувствие и не може да признаем пред себе си че хич ни няма.

Другото което искам да споделя е:
    Българските екипажи традиционно не четат правилата на играта. На брифингите чужденците винаги присъстваха и задаваха адекватни въпроси относно правилата а къде бяха нашите състезатели- в механата четяха не правилника а менюто с алкохола и мезетата.

Следващото което не разбирам е:
    Защо на някой се видяха големи таксите за участие. От месец септември започнаха да текат заявките за участие и цените бяха разпределени на периоди. Ами запишете се на време бре хора,никой не ни е виновен ,че винаги искаме да се запишем в последната секунда защото така ни харесва./За това се отменя и състезанието за националния шампионат в Шумен на 8-11 декември ,заради двете официални заявки които са постъпили.От колко състезания ще излъчат победител???????/

Отново Благодаря на Организаторите за добре проведеното състезание и се извинявам на тях и Чуждестранните екипажи за негативното отношение на българските нрави.

P.S. Позволявам писаното тук от мен да бъде цитирано и по другите форуми където е писано за това състезание.Дори задължително ме цитирайте.

Коментар

Не мога да разбера за какво уважение към гръцкия екипаж става дума. За тези момчета спортен дух и честна игра са думи от речника. А с избодираните средни пръсти отзад на екипите направо се подиграваха с всичко присъстващи. Бутнаха колче (или скъсаха лента, не помня) още на първата директна елиминация и въпреки това организатора успя да ги докара на второ място. За този отбор си има една хубава гръцка дума дето всички я знаем. А втория ден, на траяла, разкопаха изхода към финала и никой след тях не можа да мине на ход. Признавам, много добра стратегия. Но на мен тези византийски номера не ми допадат. А и не бяха предвидили, че румънците ще си дадат котвата на всички да я ползват и накрая да им я счупят. Ей това е спортен дух.

Коментар

И аз бях там и аз се борих,браво на 0рганизаторите,благодаря на Младен за прекраното каране и през трите дни,благодарности на Колето за тех.помощ и на всички състезатели че ни помогнаха да научим още нови неща за този спорт.Догодина пак ще дойда ако са рекли Господ и Младен разбира се че то без пари ........няма и участие.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
          Не мога да разбера за какво уважение към гръцкия екипаж става дума. За тези момчета спортен дух и честна игра са думи от речника. А с избодираните средни пръсти отзад на екипите направо се подиграваха с всичко присъстващи. Бутнаха колче (или скъсаха лента, не помня) още на първата директна елиминация и въпреки това организатора успя да ги докара на второ място. За този отбор си има една хубава гръцка дума дето всички я знаем. А втория ден, на траяла, разкопаха изхода към финала и никой след тях не можа да мине на ход. Признавам, много добра стратегия. Но на мен тези византийски номера не ми допадат. А и не бяха предвидили, че румънците ще си дадат котвата на всички да я ползват и накрая да им я счупят. Ей това е спортен дух.
          Значи за да ти се изяснят нещата първо трябва да разбереш,че каквото и да се случва на трасето,нещата не се решават с пълни 3 литрови буркани с трушия! Като падна до мен след рикошета се заби наполовина в земята!Помисли след рикошета ако беше уцелил човек с тия килограми и с тая скорост,като добавиме и фактора кинетична енергия,каква щеше да стане! Буркана си беше пълен! Имаше едно изречение,че всеки народ си заслужава управниците!Перефразирай или редактирай,към нашия случай,и си направи сам изводите за резултата! А ако не успееш още по зле за тебе!
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            На такива като мен които нямат кой знае какви големи амбиции за класиране това им стига.
            А защо не си зададете въпроса: Защо сред публиката имаше повече познати имена на състезатели, от колкото сред участниците?
            "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
            „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Първоначално публикуван от toush Преглед на мнение
              Извинявам се за неудобния въпрос.Вие бяхте ли на състезанието поне като зрител.
              В този форум писачи-разбирачи с лопата да ги ринеш.Типична Българска черта-дай да плюем,че това най-лесно.
              Елате в Шумен да помогнете на Киро като организира това състезание пък тогава говарете.
              Белязани карти ,Награден фон...Само писанки и драчене.
              Недей се дразни, реалността няма нищо общо с роднинските пристрастия.
              Преди години, когато с Тенев бяхме единствените взели всички контроли, Долфи го каза,:Не се радвайте.Не се ли научихте, че победителят в това състезание не се определя на трасето, а във фоайето на хотела.
              Или да ти напомня за финала през 2007 ???
              А и да цитираш мнение в дух на спортстменство точно от Благой, е повече от смешно и обидно.
              Последно редактирано от plrussev; 10-12-11, 14:16.
              "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
              „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Няколко клипчета и от мен.

Jeep Grand Cherokee limited LX ZJ 5.9; SUBARU VIVIO 0.66 MPI
                Land Rover Discovery II V8
                0898 пет 989 пет 9

Коментар

Ето как някои го правят, други се опитват, ама не им се получава:

А това е запазена марка на Великия Бай Матьо:
                  Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                  SSang Yong Kyron 2.0xdi
                  Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

За малкото почитатели и оценили правилно състезанието-догодина трофито ще е още по трудно!Започвайте с преправянето на джипките и повечко тренировки на другите състезания!
                    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Екстремът,на който бай Матьо, а и други се обърнаха някой мина ли го?Не видях такъв клип досега,ако има-пуснете да погледаме,че този страничен наклон си е гадно нещо!
                      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Доста машини го минаха. Ама нали е по-интересно обръщането-все това се пуска.

Започвам да качвам един клип на гърците-те бяха първи, и го минаха много елегантно. Ама и машината им си беше добра де.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                          Екстремът,на който бай Матьо, а и други се обърнаха някой мина ли го?Не видях такъв клип досега,ако има-пуснете да погледаме,че този страничен наклон си е гадно нещо!

На 1,25 от клипа има един,преди това има с лебедки, има и които са го минали и не съм снимал.
                          Някъде ако има класиране трябва да пише,че който го е минал се е класирал.

Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Ето как гърците минаха въпросното място:

А ето така се върнаха:

Който може минава...
                            Аз се уплаших и даже не стартирах. Може би догодина като си направя по-яка клетка...
                            Последно редактирано от Кольо; 10-12-11, 20:53.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ей така го минаваха румънчетата:

Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                              SSang Yong Kyron 2.0xdi
                              Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Ц,Ц,Ц жалко ,че не можах да дойда!
                                Въпреки всички организационни проблеми си е било яко шоу!
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X