Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Официална тема 4х4 Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Официална тема 4х4 Шумен

Не се чувствам компетентен да споря с вас за състезания и подготовка на машини, за участие в състезания и навигация, нямам и намерение да споря, даже и да имах опит. Когато пуснах темата целта ми беше да се оформи нормална дискусия относно състезанието, и тя започва да се оформя. Нека да я караме така-с нормален тон и ще е много по-добре от другите теми през тази и минали години.

А бъдете сигурни, че Косьо чете какво сте писали, и ако сметне за необходимо-ще сложа повече информация тук. На своя глава не искам да го правя.
    Но и аз нямам кой знае коко инфо-освен мястото на въпросната снимка. И какво ако кажа къде се намира?
    Не си спомням точната цифра, май беше 30% от трасето е без абсолютно никакъв път-цепи се направо през полето. И се иска да се стигне до дадена точка. Умение на навигатора е да прекара джипа по най-бързия път дотам. Като най-бързия не означава непременно най-краткия. Но това всички го знаем.
    Преди малко прегледах темата за Трявна-ами нищо особено не е писал Лагадов като предварителна информация. Вярно,ч е има повече снимки, но ако човек може да се ориентира само по снимките...
    Мисля,ч е с напредване на времето ще има и повечко информация, все ощр има почти месец до състезанието. Имайте търпение...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Айде........не остана....

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не се чувствам компетентен да споря с вас за състезания и подготовка на машини, за участие в състезания и навигация, нямам и намерение да споря, даже и да имах опит. Когато пуснах темата целта ми беше да се оформи нормална дискусия относно състезанието, и тя започва да се оформя. Нека да я караме така-с нормален тон и ще е много по-добре от другите теми през тази и минали години.

А бъдете сигурни, че Косьо чете какво сте писали, и ако сметне за необходимо-ще сложа повече информация тук. На своя глава не искам да го правя.
        Но и аз нямам кой знае коко инфо-освен мястото на въпросната снимка. И какво ако кажа къде се намира?
        Не си спомням точната цифра, май беше 30% от трасето е без абсолютно никакъв път-цепи се направо през полето. И се иска да се стигне до дадена точка. Умение на навигатора е да прекара джипа по най-бързия път дотам. Като най-бързия не означава непременно най-краткия. Но това всички го знаем.
        Преди малко прегледах темата за Трявна-ами нищо особено не е писал Лагадов като предварителна информация. Вярно,ч е има повече снимки, но ако човек може да се ориентира само по снимките...
        Мисля,че с напредване на времето ще има и повечко информация, все ощр има почти месец до състезанието. Имайте търпение...
        Коле, това звучи доста тъпо, Трявна е резил за нас глезльовците, обрулихме си колиците и толкоз, харабийското трасе доведе до пълен ремонт на доста коли.
        Питам, защо трябва да се издевателства над участниците, проблем ли е ?
        @Кольо да се въплатиш в идеята за офроуд при хора, които са готови да посрещнат екстремалното и защото имат доста добре подготвени навигатори,а и с анонса ви се облъскват хората които са способни на ГОЛЯМАТА БИТКА!,Какъв е проблема?
        -Инфирмационното затъмнение.
        п.п.
        Руси ще дойде да тренира за Шумен ли?
        Или аз, Роската, Кольо, Любо, Ваня, Йоско?
        Ужасени сме от препятствията.
        Ние сме за идеята и ще караме.

Надявам се Силвито да ни прасне с яки пикчъри.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          Коле, това звучи доста тъпо, Трявна е резил за нас глезльовците, обрулихме си колиците и толкоз, харабийското трасе доведе до пълен ремонт на доста коли.
          Питам, защо трябва да се издевателства над участниците, проблем ли е ?
          @Кольо да се въплатиш в идеята за офроуд при хора, които са готови да посрещнат екстремалното и защото имат доста добре подготвени навигатори,а и с анонса ви се облъскват хората които са способни на ГОЛЯМАТА БИТКА!,Какъв е проблема?
          -Инфирмационното затъмнение.
          п.п.
          Руси ще дойде да тренира за Шумен ли?
          Или аз, Роската, Кольо, Любо, Ваня, Йоско?
          Ужасени сме от препятствията.
          Ние сме за идеята и ще караме.

Надявам се Силвито да ни прасне с яки пикчъри.
          Хайде това го напиши наново, ама утре, че почти нищо не можах да схвана.

Тази тема е именно за да няма информационно затъмнение, но колко инфо да се пусне-си решават организаторите. Аз просто го пускам тук. И си пишем разни глупости. Поне аз де...

Коментар

Я прочети си го утре.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
              За това е питането. има ли ТАЙНА значи имаме начало на нещо порочно.
              Лесни са врътките с които да накараш Навигатор да се чувства Глупак, както и Пилота да е сам смешник в неадекватната си кола.
              Виж теми от предишни някакви състезания. Забележи, че на всякъде Организатора дава адекватни насоки на Сътезателните екипажи за това, какво ги чака.
              Пламене,знай че във WRC и F1 младите отбори нямат нужната информация за трасетата и заради това не постигат добри резултати. Прави сметка че няма как да се появиш в едно зимно състезание с летни гуми. Ти си карал през всичките сезони по състезанията и смятам че имаш достатъчно опит да избереш с какви гуми да караш. аз ти препоръчвам да имаш поне дна вида гуми 80/20 - OFF/ON и 100%-OFF
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                ...
                @ Тодор Христов-ако търся хвалебствия ще пиша и действам по съвсем друг начин, и ще си ги получа. Не е тази целта на темата. Заповядай да гледаме заедно, ще се радвам да се запознаем лично.
                Аз лично желая успех на състезанието и дано не бъдат разочаровани отново състезателите и да бъде като в доброто старо време...
                И няма да се включвам в темата, защото както е казал моя стар приятел...

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                ...За Киро или добро, или или нищо. Аз - нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  Пламене,знай че във WRC и F1 младите отбори нямат нужната информация за трасетата и заради това не постигат добри резултати. Прави сметка че няма как да се появиш в едно зимно състезание с летни гуми. Ти си карал през всичките сезони по състезанията и смятам че имаш достатъчно опит да избереш с какви гуми да караш. аз ти препоръчвам да имаш поне дна вида гуми 80/20 - OFF/ON и 100%-OFF
                  Да-а. Прав си. Разликата пренебрежима ли е?
                  Размислил съм по въпроса, но има време.
                  Зима иде, дали ще е като днес.
                  Първия ни старт бе при -18...градуса.

Коментар

Искам да попитам организаторите,има ли различен правилник за клас "Tourist",и по-конкретно как трябва да е оборудвана колата?
                    JEEP Grand Cherokee ZJ 4.0,Toyota LC90 1KZ-TE
                    BMW X5 E70 4.8is

"Да бъдеш втори означава да си пръв сред загубилите" Аертон Сена

Коментар

Първоначално публикуван от ghaytov Преглед на мнение
                      Искам да попитам организаторите,има ли различен правилник за клас "Tourist",и по-конкретно как трябва да е оборудвана колата?
                      И да питаш няма да могат да ти отговорят
                      2.2.3 Задължително е автомобилът да бъде оборудван с необходимите по ЗЗПБ
                      уреди: сигнална жилетка, аптечка, пожарогасител, триъгълник...
                      Последно редактирано от banjo; 14-11-10, 08:31.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                        И да питаш няма да могат да ти отговорят
                        2.2.3 Задължително е автомобилът да бъде оборудван с необходимите по ЗЗПБ
                        уреди: сигнална жилетка, аптечка, пожарогасител, триъгълник...
                        Кольо има грижата да отговоря на подобни въпроси съвсем официално от името на организаторите. Той трябва и да го направи.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Кольо има грижата да отговоря на подобни въпроси съвсем официално от името на организаторите. Той трябва и да го направи.
                          Немисля ,че има някакво значение кой отговаря стига подаденото инфо да е точно !
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Много ли ще наруша правилата ако дам линк към PDF с правилника за клас "Турист"?
                            Ако се сметне за нарушение-трийте...

Коментар

Досега имах надежди,че ще мога да се запиша в клас Турист,но виждам,че оборудването включва неща,които ги има само в лицензираните автомобили-GPS-и и четириточкови колани са сериозно оборудване според мен...Е,ще се радвам поне да гледам...

Коментар

GPS-да,за да могат да видят дали си минал по маршрута,но другите неща като 4 точкови колани са препоръчителни,но не са задължителни за клас Турист.И аз не можах да се приготвя,ама се надявам да съм поне зрител.
                                2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X