Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Официална тема 4х4 Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Официална тема 4х4 Шумен

Аз какво да кажа повече.
    Освен, че по трасето има от всичко- кал, спускания, изкачвания( аз минах на ход, но другите си ползваха лебедки), Бързи черни пътища, места за изпитване на ходове на окачването... Само роккроулинг и пясък дето няма...

Нямам снимки, че апарата ме предаде(мамата, мамата...)снимах малко с телефона, но пък кабела за сваляне на данни не е в мен...
    Ахилес да сложи някоя снимка, а имаше и други дето снимаха, могат и те.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

24. Боян Иванов- Лека полека- Suz/Toy
      Да разбирам ли, че ще видим Сузукито от Ладога на БГ състезание. Доста интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
        Да разбирам ли, че ще видим Сузукито от Ладога на БГ състезание. Доста интересно.
        Не знам. Ще питам, и ще отговоря.
        Но като гледам заявката-май е точно това...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ето ти нещо от днес щом искаш-просто и ти си в деиствие .....
          http://vbox7.com/play:16e9df16
          Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

А ето и подготовката на трасето....
            http://www.vbox7.com/play:eab716d4
            Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7126.jpg
Прегледи:1
Размер:317.0 КБ
ID:5230891Има за всекиго по нещо!!!
              Стоян Драев тел:+359877915301
              blood 0 RhF +

Коментар

Нисана плати данък офф роуд/според Кольо/ляв фар и бомбето на калника ,също така и част от маската останаха безвъзвратно в гората!Това са малко снимки от днес!Някой може и да познае на кого е бялата Тойота..
                Има и клипове но по късно! http://www.vbox7.com/play:eab716d4 http://www.vbox7.com/play:428c2049
                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Нещо нестана с снимките....

Коментар

Заявките са стигнали до номер 42.Довечера трябва да има още информация.
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Тъй като има слухове изтекли от гр. Шумен за реда на стартиране, моля за разяснение.
                      Чува се нещо за масов(общ) старт за първия ден. Вярно ли е?
                      Как се формира стартовата решетка?
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Масов старт....на 40джипа!?!като знам и от къде започва трасето...интерестно ще е!Аз не съм чул нищо!

Коментар

МотоГП са стартирали по този начин:Моторите от едната страна на пистата,а плотите от другата,старт и кой както може.Ако го направи...ламарини до бога.Не вярвам,но ще видим.
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Извинявам се за глупавия въпрос, но неможах да на меря никъде информация, къде точно в шумен ще се проведе състезанието.
                            И трите дни ли ще стартира на едно място или на различни? Изобщо никаква информация няма за наблюдатели, а само за състезатели или поне аз неможах да намеря.

Коментар

Колега, потърсете нагоре в темата, има детайлно описание къде в Лозево ще се гледа, за полигона в Дивдядово се говори, има описания как да се стигне и дори координати. Просто прочетете темата внимателно още веднъж.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от 4e4i_0075 Преглед на мнение
                                Извинявам се за глупавия въпрос, но неможах да на меря никъде информация, къде точно в шумен ще се проведе състезанието.
                                И трите дни ли ще стартира на едно място или на различни? Изобщо никаква информация няма за наблюдатели, а само за състезатели или поне аз неможах да намеря.
                                Прочетено в официалния саит на състезанието/чичко ГУГЪЛ всичко знае/.Петък 160км навигация Шумен Провадия Шумен.Събота с.Лозево/традиционо место/Пътя Варна-София разклона за Силистра след Шумен ляв завой и10на км с.Лозево,преминаваш селото след табелата в дясно рекичка оврази и след 8часа много коли.Неделя Танков полигон.На излизане от Шумен посока Преславпървият разклон в ляво.В темите за предишни издания на 4х4Шумен от 07.08.години трябва да има и координати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X