От: Официална тема 4х4 Шумен
Не мисля, че има нужда от още един модератор или организатор. Благодаря за предложението, но няма нужда. А и не се чувствам способен да се справя с произтичащите задължения. Мисля, че ако се наложи модераторска намеса тя ще се осъществи и без мен.
А с Панайотови съм говорил, иначе нямаше да започна тази тема. Всичко което публикувам или не, е със знанието на организаторите. Аз и тази както и миналата година ще помагам в организацията доколкото мога. И се надявам да стане поредното хубаво състезание. И както има такова клише-истински празник на офроуда
Светльо, все още има неща за доуточняване, нека да не избързваме, че може някои места за гледане да отпаднат, да се появят други по-интересни, и т.н. Когато има ясна и точна информация разбира се, че ще я споделя. Все пак има още цял месец.
Първоначално публикуван от zzlatev
Преглед на мнение
А с Панайотови съм говорил, иначе нямаше да започна тази тема. Всичко което публикувам или не, е със знанието на организаторите. Аз и тази както и миналата година ще помагам в организацията доколкото мога. И се надявам да стане поредното хубаво състезание. И както има такова клише-истински празник на офроуда

Първоначално публикуван от s_s1
Преглед на мнение
Коментар