Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Официална тема 4х4 Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Официална тема 4х4 Шумен

Е май зрителите ще сме доста....дано се познаем!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
      Досега имах надежди,че ще мога да се запиша в клас Турист,но виждам,че оборудването включва неща,които ги има само в лицензираните автомобили-GPS-и и четириточкови колани са сериозно оборудване според мен...Е,ще се радвам поне да гледам...
      Адаш, не си прочел правилно, за туристите не се изисква почти нищо повее от това което производителя е сложил в джипа. Само повечко хъс, ама това е от шофьора
      А и трасетата за туристите май няма да са трудни-все пак се карат ежедневни автомобили, и не е хубаво да се чупят. То и състезателните не е хубаво, ама там е съвсем друга бирата...
      Давай-записвай се, и газзз по полетата...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Адаш, не си прочел правилно, за туристите не се изисква почти нищо повее от това което производителя е сложил в джипа. Само повечко хъс, ама това е от шофьора
        А и трасетата за туристите май няма да са трудни-все пак се карат ежедневни автомобили, и не е хубаво да се чупят. То и състезателните не е хубаво, ама там е съвсем друга бирата...
        Давай-записвай се, и газзз по полетата...
        Колеги които е мераклия да си направим едно декемвриско турист каране да идва

Коментар

"Tuk", съм, пълен с идеи...
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Тенев, ти при туристите ли...

Коментар

Кольо, останаха 3 седмици до състезанието, списък на участниците и още снимки от трасето ще постнеш ли?
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Жалко, че джипа ми още не е подготвен за такова състезание,а така ми се идваше!
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Адаш,знаеш,че съм с Фронтера ДБ и АТ гуми,е и хъс имам,ама ми се свиди всекидневния автомобил.Все пак до кога е записването?

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                    Кольо, останаха 3 седмици до състезанието, списък на участниците и още снимки от трасето ще постнеш ли?
                    Нови смимки няма-и в сайта на състезанието няма. Когато има-ще ги сложа.
                    За компенсация ще сложя няколко от миналата година:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN8501083 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:94.5 КБ
ID:5229347 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN850110 (Medium).JPG
Размер:110.9 КБ
ID:5229350 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0109 (Medium).jpg
Размер:99.4 КБ
ID:5229349 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN850088 (Medium).JPG
Размер:59.9 КБ
ID:5229348

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                    Адаш,знаеш,че съм с Фронтера ДБ и АТ гуми,е и хъс имам,ама ми се свиди всекидневния автомобил.Все пак до кога е записването?
                    Трасето за туристите няма да бъде нищо страшно, но все пак е възможно да има поражения по боята. Ти си прецени.
                    ЗАписването май беше до края на Ноември, но не стм напълно сигурен. А и сайта на състезанието не ще да се отваря тази вечер...

Коментар

На 25 Ноември(четвъртък) в Дома на армията(ДНА) ще се проведе среща на екипа по организацията на състезанието. Поканени са всички които искат да са част от този екип.

Трасето за клас "турист" според думите на организатора при сухо време може да се премине с лека кола, така, че притеснения за боята и за чупене на машините са неоснователни.

Интересни места за гледане през първия ден още не могат да се кажат защото трасето може да бъде скъсено или променено в зависимост от метеорологичните условия. Най-сигурна информация ще има в четвъртък вечерта след брифинга, тогава всичко по трасето ще е ясно. Засега нека тези които искат да са някъде по трасето да гледат-да се приготвят да отидат някъде между Шумен и Провадия, точните места-по-късно. Тралите за съботния ден все още се уточняват, а в неделя по традиция мястото на събитието е стрелбището до Дивдядово.

Коментар

Новината днес е, че състезанието има официално разрешение от БФАС за провеждането му. Ако някой се интересува-във fecebook да потърси 4x4 SHUMEN 2010
                        Уточнено е мястото за провеждане на траяла в събота-4 Декември. Южно от Лозево, на 100-200 метра от края на селото. Като казвам село-то си е такова, но се водело като квартал на Шумен, та ако някой го задава като точка в ГПС-да не го търси като отделно населено място, а като квартал на Шумен.
                        Това е засега.
                        Последно редактирано от Кольо; 25-11-10, 20:16.

Коментар

Кольо, до старта на състезанието има 8 дни, стартов списък няма ли да има вече, че и актуални снимки? Мене Фейсбук не ме кефи и чета тук, спомни си ти защо почна да пишеш и не ни пращай другаде, моля те.
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Стартовия списък се прави едва след записването на състезателите, а то е на 2 Декември. Дотогава може да се покаже единствено списъка на заявилите желание да участват. Колко от тях ще дойдат на състезание-Божа работа. А и списъкът е по номера които се теглят обикновено на брифингите вечерта преди всяко състезание.

Ето го разрешителното от БФАС:

А пресни снимки няма защото такива изобщо не съществуват. Последните са от преди 20-на дни, вече съм сложил няколко. Надявам се другата седмица да има, но не мога да обещая нищо със сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              ... Дотогава може да се покаже единствено списъка на заявилите желание да участват. ...
                              Ами айде де, нали затова се захвана ти. Ама май прихвана нещо и почна с оправданията. Снимки нямало, това не се знаело, онова на 2 декември чак Фейсбук четете Да не ни пратиш пак в оня комерсиален сайт и ти
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Злати, това което пиша е самата истина. Снимки наистина няма-по трасето не е минавано от 31.10. Това по информация от сайта на състезанието. Та и затова няма снимки. Когато имам-ще сложа някоя друга. Надявам се да е скоро.
                                А за стартовия списък не знам защо се учудваш-много добре знаеш, че списъка се прави момент преди състезанието. Така,ч е няма как 8 дни преди старта да се направи такъв списък.
                                Каквото имам ново като информация-слагам го тук. Естествено със знанието и одобрението на организаторите.
                                Утре ще отида до Лозево и ще засека координатите по ГПС, и вечерта ще ги сложа тук-ако някой иска да дойде с помощта на тези машинки
                                Иначе е много просто-карайки по главния път София-Варна на разклона за Силистра има и табела за Лозево-точно в обратната посока на тази за Силистра. Карайки по пътя се минава през селото, и след като се излезе от него-следва "мястото". Човек трябва да е сляп за да не види множеството коли и джипове, и червено-белите ленти по трасето за траяла.
                                Последно редактирано от Кольо; 25-11-10, 21:22.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X