43°17'41.41"N, 26°52'0.11"E по гугъл земя за 2-я ден(събота 4.12.2010г.).
43°13'0.24"N, 26°54'27.22"E за 3-я ден(неделя 5.12.2010г.).
Копирайте ги на някоя карта за по-точна представа. Формата на състезанието почти не се променя през годините:
1 ден- навигация между 80 и 200 км.
2 ден- траял(и) с дължина под 1 км.
3 ден- скоростен траял с дължина около 2 километра. Първо стартират всички по 2-ки за време, след това първите 16 по време по 2-ки съответно 1-я с/у 16-я, 2-я с/у 15-я, 3-я с/у 14-я и така на татък в директна елиминация в която продължават победителите. Следващия кръг е 1-я с/у 8-я, 2-я с/у 7-я..., елиминациите продължават докато останат двама на финал.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Да разбирам ли, че ще видим Сузукито от Ладога на БГ състезание. Доста интересно.
Питах, и отговора беше, че самурая е в процес на сглобяване, на 95% ще е готов за състезанието, но няма гаранция. А Suz/Toy e заради неяснотата с какво ще кара Боян-ако не е готов самурая-с Тойотата.
За масовия старт за който пита Тенев-не знам, по скоро не...
Тъй като има слухове изтекли от гр. Шумен за реда на стартиране, моля за разяснение.
Чува се нещо за масов(общ) старт за първия ден. Вярно ли е?
Как се формира стартовата решетка?
2.3.2 Автомобилите стартират масов старт след сигнал от съдията.
Така пише в правилника
Не е добра идея но ....
Екипаж 43 направо е изненада за мен. Като гледам и останалите, ще е страхотно състезание, явно липсата на пълноценен Шампионат тази година се отразяват на мерака на състезателите и ще стане наистина сериозна надпревара.
За масов старт на 43 коли, "фунията" трябва да е поне километър. Все пак нали има и 200км навигация. Познавам поне 15 екипажа които няма да стартират при масов старт. Надявам се да е партенка.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Аз малко се притесних: 06.45 - брифинг; 07:00 - старт на първият екипаж;
Със сигурност ще го пропусна този старт-Мното е тъмно по това време и петела дето ще ме буди още няма да е станал.
Това са правилата на играта но за мен е нечовешко
Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол . Дий Снайдер
Колега-и аз съм съгласен с теб,че е рано-но при лошо време и мъгла с този къс ден (в 5 часа е вече тъмно) няма голям избор,а и не всички ще са еднакво бързи.....
Аз малко се притесних: 06.45 - брифинг; 07:00 - старт на първият екипаж;
Със сигурност ще го пропусна този старт-Мното е тъмно по това време и петела дето ще ме буди още няма да е станал.
Това са правилата на играта но за мен е нечовешко
И за това си има лек. От бара на волана и няма да ти се наложи да ставаш рано.
2.3.1 Стартова решетка: поредност по броя на участията при равен брой, под внимание се взима
поредността на заявката за участие. 2.3.2 Автомобилите стартират през 1 минута след сигнал от съдията. 2.3.3 Стартирането след почивка /сервизна зона/ се осъществява по времето на пристигане на
автомобилите, след сигнал от съдията стартьор.
Има промени в правилника, ето го окончателният вариант;
За клас Extreme: За клас Турист:
Информацията е взета от официалният сайт на съсътезанието.
Днес проверихме и последната част от трасето.
На няколко места се наложи да разпъваме лебедки, но нашите машини са по-слабо подготвени в сравнение с бегачките. Та те може и да минат и без лебедки...
Ето и малко снимки:
Един от ориентирите в пътната книга-вижда се отдалеч, и ясно е означено, че се преминава ПРЕЗ сградата:
Коловозчета:
Любителите на кална баня ще са доволни
Лебедка:
След лебедката:
А в гората има локви като тази:
Който е с бензинов мотор да внимава, че следва сушене на делко...
Това е засега.
Държа да отбележа, че слагам тези снимки от свое име, с добро желание, но те не дават представа за трасето и изпитанието на което ще бъдат подложени машини и хора.
Тъй като има слухове изтекли от гр. Шумен за реда на стартиране, моля за разяснение.
Чува се нещо за масов(общ) старт за първия ден. Вярно ли е?
Как се формира стартовата решетка?
Трасето не е отцепено и не е обезопасено!
2.3.2 Автомобилите стартират през 1 минута след сигнал от съдията.
2.3.3 Стартирането след почивка /сервизна зона/ се осъществява по времето на пристигане на
автомобилите, след сигнал от съдията стартьор.
2.3.4 Стартовата решетка е окончателна и не се променя по никакъв повод
Коментар