Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Първоначално публикуван от gosho75 Преглед на мнение
    състезанието беше великолепно от всяка гледна точка имаше интрига в моя клас атв хоби за новия сезон ще се сме по подготвени и по редовни с участия за да може нашите рапторчета да изпапкат на Яворчо кан ам че то това е шега радвам се че се запознах с много от вас най важното за мен е че няма лоши наранявания успех на всички
    Ами Гошко добре сте дошли само се научете да не ги гасите тези рапторчета, че ми пречите по трасето .

Коментар

На вниманието на джуниърите, клачили се на стълбичката!
      Те спечелиха ваучери за покупки от магазин Мотобум-Варна и магазини Макея мотърс както следва:
      Клас Джуниър:
      1. Мирослав Маринов- 150лв. от магазини Макея
      2. Андон Чулев- 100лв. от магазини Мякея
      3. Стоян Козаров- 50лв. от магазини Макея

Клас Мини джуниър:
      1. Теодор Кабакчиев- 150лв. от магазин Мотобум Варна
      2. Стоян Иванов- 100лв. от магазин Мотобум Варна
      3. Радостин Тодоров- 50лв от магазин Мотобум Варна

Моля спечелилите да ми изпратят ЛС или да ми звъннат на 0887 770001, за да уточним подробностите.
      К. Кулев

Коментар

Малко със закъснение - всички класирания от двата дни вkлючително миниджюниери и Lap by Lap...
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
          Съвсем сериозно! Това беше май единствената, но все пак издънка. Препядствието беше обновено преди старта на АТV защото моторите бяха изхвърлили гумите настрани. Изпратих двама от хората които поддържаха трасето да оправят препядствието и за съжаление не го проверих след това, а те май попрекалили с натрупването и гумите станали много високи. Така и не разбрах истината и до сега не ми е ясно... Помагачите твърдят, че са наредили гумите на два реда, а закъсалите, че са били 1 м високи, едни казват, че няколко души са преминали през препядствието и тогава са дошли тези които са закъсали, а закъсалите казват, че са били първи които опитват препядствието и че са закъсали и след това разчиствали невъзможното за преминаване, а другите минали и продължили състезанието... Чух по радиостанцията, че има голяма тапа. Докато стигна до там, бяха останали само двамата закъсали, които вече се бяха отказали да карат, защото са изпуснали всякакъв шанс и искаха състезанието да се рестартира. Сега! Колкото и ядосан и със или без основание да спори или да иска рестарт "човекът" не е прав да спира в състезателната линия и да се опитва да спре останалите (това се случва 2-3 обиколки след като се е отказал от състезанието). Ако трябва да съм честен, истината е, че ако бях на мястото, препядствието беше непреодолимо и първите закъсат и блокират пътя, състезанието щеше да бъде спряно и рестартирано. Но ако няколко души са минали и след тях други са закъсали, това е мал шанс и кофти стечение на обстоятелствата за тези които са закъсали и другите зад тях. Е, и кофти препядствие разбира се. Но ако някой закъса в калта например трябва ли да бъде спряно състезанието за да получи той отново равен шанс?
          Както и да е. Длъжен бях да коментирам това. Важното е, че в края на краищата всичко е ОК. Потърпевшите са пичове и не се сърдят. И ние сме пичове и ние не се сърдим...
          Нещо подобно, дори и да не е било в този мащаб, се случи и при мотори-експерт.
          №15 вървеше 5-ти при първата обиколка, плътно зад първите, но при преминаването на първите гуми(макар, че не се вижда наистина това на снимката добре) преминалите преди него мотори вдигнаха гумите като "пелена", той инстиктивно върна газта преди гумите и се "надяна" в тях и падна. За следващите гумите вече не бяха това препятствие, като за първите...
          ММ-а толкоз бързо стана , че самото падане не успях за го хвана, а само преди и след...Задминаха го обаче повечето експерти и колкото и да даваше газ после....не стана.
          Човека нищо не каза, дори напротив - по-горните му постове са красноречиви за организацията и организаторите.

Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Статията във вестник "Монитор" от днес

Коментар

Има грешки в тая статия. Дамите не са с 4 колесни, а с мотори

Коментар

Първоначално публикуван от strandjero Преглед на мнение
                Ако грешката беше при мъжете е някакси по-допустимо ...

Коментар

В оригиналният текст ,който им беше изпратен пишеше това :
                  "При дамите Ива Станоева беше най-бърза в двата състезателни дни, следвана от Денка Йорданова и Биляна Мартинова" , но явно редакторите са решили да дадат своя принос !

Коментар

Мда, и аз съм имала опит с редактори... квот пипнат изсъхва

И на медала ми на награждаването за сезон 2007-ма пише АТВ .. егати, поне да не се бях мъчила с тоя мотор толкова
                    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                      Съвсем сериозно! ...
                      Значи, не искам да ставам адвокат никому, това видях и чух, и ми се стори несправедливо едни да разчистват препятствия, а за благодарност да бъдат задминати. По мои наблюдения май наистина височината на гумите беше големичка. Когато стартираха, аз бях на старта, но после реших, че по-интересно ще е на стадиона, и тръгнах обратно. И тъкмо бях преминал покрай първите гуми, и забелязох мелето на въпросното място. От около 100 метра ми се видя, че наистина височината е голяма, имаше поне три АТВ-та с вирнати предници, състезатели нервно опитващи се да изкарат машините си отвъд, стори ми се интересно, и се насочих натам. Помислих си и да снимам, но реших, че е далеч, и ситуацията е динамична, не бих хванал добри кадри, и почти бягах дотам.(Да бях снимал...)И тогава вече чух това, което описах в по-горният си пост. И помощниците здраво хвърляха гуми настрани, и "Човекът"(нека някой да му каже името) се ядосваше, и ми се стори прав... Пак казвам, не съм му адвокат, но той говореше толкова разпалено, чак се караше... Разбира се, не оправдавам и паркирането на АТВ-то на изхода, но в такъв афект, и с толкова адреналин, може други и по-лоши неща да направят.
                      Не искам да критикувам организацията, според мен беше на ниво, даже съм благодарен на Калин Кулев и на Хари, че ни доставят удоволствието да наблюдаваме такова състезание, просто това беше един неприятен момент от цялото шоу, и исках да се изясни.
                      Надявам се да съм помогнал за в бъдеще да се изчистят тези пропуски, и да няма поводи за недоволство.
                      Поздрави
                      ПП Всъщност като си разглеждах насниманото се оказа, че съм снимал, но 5 секундно клипче, как помощниците разхвърлят гумите. Бих го сложил на показ, но не знам как, ако някой предявява интерес да пише лично, ще се оправим.
                      Последно редактирано от Кольо; 18-11-08, 20:41. Причина: видях клипчето
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от strandjero Преглед на мнение
                        Има и други...недописани неща.
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Отразяването във вестник "Шуменска заря" .

Коментар

Леле, даже са ме снимали на четириколка
                            DCRT®

Коментар

Направо ме разбиха с тоя вестник Жените в люта битка хаха.
                              sigpic

Коментар

Е все пак написаното е по-добре от нищо.
                                А кога сестрите Мартинови са били с АТВта?Или аз нещо не съм ги гледал докато са карали АТВта и са карали и мотори и АТВта или от вестника нещо са се объркали.

П.П.А за битката при жените - имам спомен, че Ива си ги дръпна доста сериозно.Може да се бъркам ама само в началото беше малко зад тях или между двете.
                                Иван Маринов
                                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X