Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Чудесно състезание и перфектна организация благодарение на Калин и неговия екип !!! .....удоволствие беше да се кара и двата дни ,останах с много положителни впечатления и емоции !
    Едно голямо БРАВО и Благодаря
    "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
    MG Racing Team

Коментар

[quote=Николен ATV;525376]
      Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
      От няколко места ме питаха за ситуациите с GPSите. Явно има нерабиране, та да обясня.
      Всеки участник в GoldenTyre Enduro Shumen 2008, без значение по какъв начин се ориентира, дали кара с GPS или само по маркери, получава класиране в състезанието! Тези които карат без GPS не получават точки за шампионата, но се класират в състезанието и участват в разпределението на купите и наградите.

За пореден път ЕНДУРО ШАМПИОНАТА доказа, че се казва едно, а се прави друго.
      Пристигнахме с огромно желание, а си тръгнахме безкрайно РАЗОЧАРОВАНИ.
      "Калин Кулев винаги прави и маркировка, за да могат да участват хора,които не са се състезавали досега.Предполагам,че BEAST1 е от тях.
      Но за всички,които участват в шампионата важи регламента за 2008г.
      Маркировката ви е в плюс за това състезание. "
      Това написах аз на 1 стр. от темата.Не виждам нищо неясно. Ти си лицензиран,караш с GPS,направил си излизане от трака (и то не веднъж) и си наказан за това.
      "За пореден път" доказваш само едно - когато не си първи, си "безкрайно разочарован" от състезанието.

Коментар

Първоначално публикуван от vpantev Преглед на мнение
        Класирания от GOLDEN TYRE ENDURO ШУМЕН 2008
        До В. пантев.
        Аз съм № 205
        Относно класирането в клас "Хоби",от втория състезателен ден.
        Имаше състезатели които изпреварих в последната обиколка ,едните бяха паднали а други бяха спрели и палеха си мотора ,а се оказва,че техните времена са отмерени за 4-ри обиколки и много по добри от моето време и то близо около 30 секунди..
        Ако аз имам грешка предварително се извинявам.
        И ако може да си видим времената на 4-те обиколки по отделно.
        Последно редактирано от Ненката; 17-11-08, 18:13.

Коментар

Как да не съм първи,първи станах ???!!!
          Защо не пуснеш трака ми,да видят всички,какво е излизането,защото някой може
          да остане с впечатлението,че съм сякъл?Аз избрах да карам по маркери втората обиколка,защото
          стоиката на ГПСа ми се счупи и го прибрах в джоба си.(което регламента на състезанието не го забранява)

Коментар

Някои хора се простиха с първо място за сезона заради отклонение от трака и копче не казаха.

Спокойно, всички разбрахме, че си бил с най-добро време.
            DCRT®

Коментар

Николене,моите уважения за това,че си един от най-добрите състезатели и то при мъжете.Но ти липсва уважение към организаторите и към съдиите.И аз повече няма да ти давам обяснения,освен когато не са поискани с контестация в писмен вид.Разговори от рода "махленска разправия" няма да има оттук нататък по състезанията.

Коментар

Аз мисля че е редно да има съвсем отделна тема за снимки, коментари и мнения. Тази трябва да е за организирането и провеждането.
                Накой модератор може да премести мненията в нова тема.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Ненката Преглед на мнение
                  До В. пантев.
                  Аз съм № 205
                  Относно класирането в клас "Хоби",от втория състезателен ден.
                  Имаше състезатели които изпреварих в последната обиколка ,едните бяха паднали а други бяха спрели и палеха си мотора ,а се оказва,че техните времена са отмерени за 4-ри обиколки и много по добри от моето време и то близо около 30 секунди..
                  Ако аз имам грешка предварително се извинявам.
                  И ако може да си видим времената на 4-те обиколки по отделно.
                  Има такива измервания, файла се казва "lap by lap".Ще бъде качено допълнително за всички ,които искат да си видят обиколките.

Коментар

Ето ги и мойте снимки от неделя: http://picasaweb.google.com/avladev/...nTyre2009Track#

Сега се осетих че съм сложил дата 2009

Много добре се получи. Аз бях просто зрител и много ми хареса.
                    Днеска направих около 10км по маршрута на навигацията и много се изкефих. От седмица имам моторетка и не съм голям професионалист и много смешно беше в началото горе на поляната. Имаше едно стъмно спускане и след него стръмно изкачване и понеже мотора ми е 125-ца и трябва малко да го изфорсираш първо да му дойде силата и така. Спуснах се аз надулу давам газ ама мооом моооом и спира и хайде назаде. После 3 пъти така съответно с 3 падания голям смях добре че нямаше никой Накрая го качих и се пуснах в гората. Маркетите бяха много добре сложени не изпуснах нищо Догодина живот и здраве ще се пусна в "Хоби" само да се науча да прескачам дърветата

Коментар

• До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                      Ти си виновен.Аз съм на аватар и трябваше да ме познаеш
                      Прав си, признавам.
                      Но наближава "Шумен трофи 2008" ще се радвам, ако някой се обади, да се видим.
                      Телефонът ми е " Nokia, черен, квадратен.
                      Ааа, номера ли?
                      Май беше 0898942541

Имам добро домашно червено.
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

А сега сериозно.
                        На изхода от вътрешната част от трасето, там където имаше натрупани купчина гуми, мотористите минаваха без особени затруднения, но когато дойде реда на АТВ, се оказа, че са доста по-трудни за преминаване. И организаторите се захванаха да разхвърлят гумите, та да може да се преминава, че иначе става меле. Това добре, но имаше един участник, който недоволстваше, че именно той първи се спрял да разчиства трасето, а другите състезатели го изпреварили, и накрая в яда си, си спря машината точно на единственото място за преминаване. На снимката съм хванал опита да се премести АТВ-то от "състезателната линия".

Та моля, по-запознатите със случая да коментират. Според мен човекът беше прав. Ако има промяна по трасето, па макар и текуща, наложена от необходимостта, би трябвало да се рестартира състезанието. Това според мен, не съм експерт, но справедливостта го изисква.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

състезанието беше великолепно от всяка гледна точка имаше интрига в моя клас атв хоби за новия сезон ще се сме по подготвени и по редовни с участия за да може нашите рапторчета да изпапкат на Яворчо кан ам че то това е шега радвам се че се запознах с много от вас най важното за мен е че няма лоши наранявания успех на всички

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            С две думи за GoldenTyre Enduro Шумен 2008:
                            Чудесно състезание, перфектна организация ! Браво на Калин !

Моят коментар за състезанието:
                            Всички състезатели се стараха много, караха много добре с много хъс и накрая ... Кокера отново победи с лекота !

Всички шампиони:
                            Мотори "Експерт" - Георги Тодоров "Кокера" (Crazy job)
                            ATV "Експерт" - Еди Пенчев (Еди Моторс)
                            АTV "Хоби" - Явор Атанасов (Вромос)
                            Мотори "Хоби" - Стоян Стоянов "Магарето" (Crazy job)
                            Жени - Ива Станоева (Crazy job)
                            Junior 2 - Мирослав Маринов (Crazy job)
                            Junior 1 - Теодор Кабакчиев (Риск Габрово)

Лично поздравявам победителите !
                            Тези състезатели които си изброил ,ТЕ ли са шампиони или просто така си го написал
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
                              Тези състезатели които си изброил ,ТЕ ли са шампиони или просто така си го написал
                              Това са шампионите само от GoldenTyre Enduro Шумен 2008
                              В момента изчислявам Крайното класиране, но ми трябва списъкът на каралите с GPS-и и класирането на малките Junior-и.

Моля съдиите да ми изпратят тези данни !

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                А сега сериозно.
                                На изхода от вътрешната част от трасето, там където имаше натрупани купчина гуми, мотористите минаваха без особени затруднения, но когато дойде реда на АТВ, се оказа, че са доста по-трудни за преминаване. И организаторите се захванаха да разхвърлят гумите, та да може да се преминава, че иначе става меле. Това добре, но имаше един участник, който недоволстваше, че именно той първи се спрял да разчиства трасето, а другите състезатели го изпреварили, и накрая в яда си, си спря машината точно на единственото място за преминаване. На снимката съм хванал опита да се премести АТВ-то от "състезателната линия".
                                Та моля, по-запознатите със случая да коментират. Според мен човекът беше прав. Ако има промяна по трасето, па макар и текуща, наложена от необходимостта, би трябвало да се рестартира състезанието. Това според мен, не съм експерт, но справедливостта го изисква.
                                Съвсем сериозно! Това беше май единствената, но все пак издънка. Препядствието беше обновено преди старта на АТV защото моторите бяха изхвърлили гумите настрани. Изпратих двама от хората които поддържаха трасето да оправят препядствието и за съжаление не го проверих след това, а те май попрекалили с натрупването и гумите станали много високи. Така и не разбрах истината и до сега не ми е ясно... Помагачите твърдят, че са наредили гумите на два реда, а закъсалите, че са били 1 м високи, едни казват, че няколко души са преминали през препядствието и тогава са дошли тези които са закъсали, а закъсалите казват, че са били първи които опитват препядствието и че са закъсали и след това разчиствали невъзможното за преминаване, а другите минали и продължили състезанието... Чух по радиостанцията, че има голяма тапа. Докато стигна до там, бяха останали само двамата закъсали, които вече се бяха отказали да карат, защото са изпуснали всякакъв шанс и искаха състезанието да се рестартира. Сега! Колкото и ядосан и със или без основание да спори или да иска рестарт "човекът" не е прав да спира в състезателната линия и да се опитва да спре останалите (това се случва 2-3 обиколки след като се е отказал от състезанието). Ако трябва да съм честен, истината е, че ако бях на мястото, препядствието беше непреодолимо и първите закъсат и блокират пътя, състезанието щеше да бъде спряно и рестартирано. Но ако няколко души са минали и след тях други са закъсали, това е мал шанс и кофти стечение на обстоятелствата за тези които са закъсали и другите зад тях. Е, и кофти препядствие разбира се. Но ако някой закъса в калта например трябва ли да бъде спряно състезанието за да получи той отново равен шанс?
                                Както и да е. Длъжен бях да коментирам това. Важното е, че в края на краищата всичко е ОК. Потърпевшите са пичове и не се сърдят. И ние сме пичове и ние не се сърдим...
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X