Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Калин Кулев винаги прави и маркировка, за да могат да участват хора,които не са се състезавали досега.Предполагам,че BEAST1 е от тях.
    Но за всички,които участват в шампионата важи регламента за 2008г.
    Маркировката ви е в плюс за това състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
      Калин Кулев винаги прави и маркировка, за да могат да участват хора,които не са се състезавали досега.Предполагам,че BEAST1 е от тях.
      Но за всички,които участват в шампионата важи регламента за 2008г.
      Маркировката ви е в плюс за това състезание.
      Както винаги ти помагаш . Мерси, всичко ми е ясно.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Както винаги ти помагаш . Мерси, всичко ми е ясно.
        Защо от жени ти става винаги ясно ???

Коментар

Съжалявам, че забавих отговора. Това е първо защото нямам време за форума в момента и второ защото имаше лек диспут по този въпрос с КЕ (Комисия Ендуро).
          Решението и обяснението са:
          ГПСа е задължителен за всеки участник в шампионата който иска да получи класиране в него (точки) като:
          "02.3.7 С един GPS може да стартира само един състезател от категория „Експерт” и най-много четирима състезателя от категория „Хоби”."
          А това за участниците без ГПС означава чисто и просто: класиране в състезанието (почитна стълбичка, купа, материални награди), но без точки за шампионата.
          К. Кулев

Коментар

Да разведрим малко темата...
            Време е да обявя подробности около наградния фонд.

Първата награда в Хил клайминга тази година e: 1000лв, но този път КЕШ
            К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Би трябвало да се отчита ГПС трака както при другите кръгове на РШЕ.
              Разбрах притесненията ти.
              Състезателите които са без GPS верно имат превилегията да не бъдат наказани ако се отклонят от трасето, но ще им е "малко" по-трудно да го намерят пак. Няма опастност някой състезател да тръгне без GPS тактически... Ти би ли го направил? Аз не бих, още повече, че в мъглата (каквато в това време на годината често има) GPSa е безценен.

Първоначално публикуван от s_s
              ако някой ми събира контролите мога да го чакам преди финала
              Това предпочитам да не го коментирам. Състезанията не винаги са били (и не навсякъде по света са) с GPS. Контролите ако са правилно разположени са напълно достатъчна гаранция, че участника който е минал през тях или се е движил по трасето или ако се е отклонил някъде между самите контроли, то от това само е загубил време. Надявам се, че на всички останали членове на този форум е ясно, че няма начин някой да вземе повече от един отличителен знак (контрола) при преминаването си през контролите и, че няма кой и от къде по друг начин да се снабди с контроли.
              Моля НЕ "спамете" в темата!
              К. Кулев

Коментар

Да попитам сериозно:
                От първото състезание тази година на Хисаря аз и сина ми Иван сме представили медицински свидетелства, картончета за кръвна група и за сина ми декларация за съгласие да участва в състезания подписана от 2 -мата ридоители и заверена нотариално.
                Необходимо ли е да подготвяме и представяме нови такива?

И ще раздавате ли номера, че водоструйките отнесоха старите, или да си правим сами?

Мини джунър ще карат ли и в събота и неделя и в какъв ред ще стартират, защото мисл да се запиша в хоби, за да може сина ми да покара с мен навигация?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                  Да попитам сериозно:
                  От първото състезание тази година на Хисаря аз и сина ми Иван сме представили медицински свидетелства, картончета за кръвна група и за сина ми декларация за съгласие да участва в състезания подписана от 2 -мата ридоители и заверена нотариално.
                  Необходимо ли е да подготвяме и представяме нови ?
                  Всички документи представени от състезателите,които не са лицензирани са при мен в отделна папка.Аз ще бъда там, така че няма от какво да се притесняваш.

Всички, които идват за първи път през тази година, трябва задължително да носят тези документи.

За лицензираните имам списък от секретаря на БФМ и ако се съмнявам за някой,който не идва често, поглеждам в него.

Коментар

Всички представили нужните документи в началото на годината имат издаден на базата на тях годишен лиценз. Който има такъв е достатъчно да представя само него. Който няма, трябва да представи гореизброените ВАЛИДНИ документи. Ако са в папката на Вера ще ги проверим и се считат за представени. Съветвам всеки когото това го касае, да провери къде са документите му (във Вера или не) и дали те са валидни. Да не би някое медицинско или застраховка да са изтекли.
                    При секретариата на състезанитето ще бъде осигурен застраховател

Подготовката на мотоциклета за състезание е грижа на всеки състезател, а не на организатора на състезанието.

Джуниър както винаги карат една обиколка в навигацията (около 50-60км) по трасе с Жени и АТV Хоби. Мини джуниър ще карат и в събота и в неделя по импровизирано трасенце около старта, пред очите на всички.
                    S_S1 ако искаш запиши малкия в Джуниър и стартирайте заедно. Мисля, че е възможно.
                    Последно редактирано от Калин Кулев; 06-11-08, 14:30.
                    К. Кулев

Коментар

Ето и плаката на състезанието

До момента имаме около 40 online заявки и 70 резервации в хотел Шумен.
                      По Форте радио тече реклама за състезанието, утре ще разлепим 1000 плаката в Шумен и оклността и ще монтираме още два билборда на 5ти километър. Подготовката тече с пълна сила. Нямам време за снимки обаче. Ето и обновена програма, която е и окончателната за GoldenTyre Enduro Shumen 2008.

Петък 14-ти ноември 2008г.

10:00 – 14:00 Подаване на документи и жребий за Хил клайминга
                      10:00 – 22:00 Подаване нa документи за кръга
                      13:30 Оглед на трасето за Хил клайминга
                      14:00 Старт на Хил клайминга
                      21:00 Техническа конференция

Събота, 15ти ноември 2008г.

08:30 Организирано потегляне от хотел Шумен към старта
                      09:00 Официално откриване
                      09:20 Технически преглед, раздаване на транспондери
                      10:00 Старт на първия състезател
                      17:00 Затваряне на трасето
                      17:00 Организирано придвижване до х-л Шумен
                      18:00 Пресконференция с водачите от първи състезателен ден
                      18:30 Коктейл

Неделя, 16ти ноември 2008г.

09:30 Организирано придвижване до трасето
                      10:00 Свободна тренировка мотоциклети
                      10:30 Свободна тренировка ATV
                      11:00 Старт мотоциклети
                      12:30 Старт ATV
                      14:00 Награждаванe

В събота след навигацията, един час след официалния финал на състезателния ден и затварянето на трасето, в пресцентъра на състезанието ще направим кратка пресконференция с победителите в навигацията в класове "Експерт" (водачи след първия ден за кръга). Веднага след това в зала Екзотика на Хотел Шумен ще има коктейл за участниците в състезанието. На видеостена ще се прожектират кадри от случилото се в изминалите два дни на GoldenTyre Enduro Shumen 2008.
                      К. Кулев

Коментар

Стана като традиция да се публикуват снимки от трасетата най-вече от затворения кръг за мутивация на състезателите?!

Коментар

Калин Кулев нямаш ли грешка в времето за подаване на документи или аз бъркам???

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
                            Калин Кулев нямаш ли грешка в времето за подаване на документи или аз бъркам???
                            Не виждам грешка. Кажи, какво те притеснява?
                            К. Кулев

Коментар

До 2 се подават и в 2 е старта???
                              Може аз да съм в грешка за което се извинявам

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение

До 2 се подават и в 2 е старта???
                                Може аз да съм в грешка за което се извинявам
                                Вероятно старта е по реда на записването, така че който се запише в 14:00...ще стартира...ехееее...
                                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                                KTM 350 SX 2011

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X