Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
    Ти си виновен.Аз съм на аватар и трябваше да ме познаеш
    Ех и аз бях там ама стоях до линейките
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от banjo; 16-11-08, 21:21.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

С две думи за GoldenTyre Enduro Шумен 2008:
      Чудесно състезание, перфектна организация ! Браво на Калин !

Моят коментар за състезанието:
      Всички състезатели се стараха много, караха много добре с много хъс и накрая ... Кокера отново победи с лекота !

Всички шампиони:
      Мотори "Експерт" - Георги Тодоров "Кокера" (Crazy job)
      ATV "Експерт" - Еди Пенчев (Еди Моторс)
      АTV "Хоби" - Явор Атанасов (Вромос)
      Мотори "Хоби" - Стоян Стоянов "Магарето" (Crazy job)
      Жени - Ива Станоева (Crazy job)
      Junior 2 - Мирослав Маринов (Crazy job)
      Junior 1 - Теодор Кабакчиев (Риск Габрово)

Лично поздравявам победителите !

Коментар

Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

Коментар

За съжаление не участвах в това състезание, даже и снимки не направих достатъчно, но...колкото толкова
          Джуниърите отново бяха нахъсани...повече и от батковците

От моторите "Експерт" и "Хоби" не успях да заснема нещо атрактивно...беше студено и мъгливо...за снимане

Терзиев вече не "хвърля" мотора като види дърва на "пътя" и ги прескача без да слиза

След като Колев буташе Смилен около 300-400 метра, той реши да спре да види как го правят другите и после уверено "мяташе" дупе по трасето

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-11-08, 23:05.

Коментар

Този път за клас АТВ бяха "икономисани" доста от препятствията и само раздаваха газ по завоите и хвърляха чимове...

И накрая, разбира се, двукратният Шампион на България в клас "Експерт" Десислав Цеков
            Чудя се, как с това детско АТВ стана втори в Шумен и толкова измъчи "Kawasaki" -тата

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 16-11-08, 23:18.

Коментар

Здравейте по горе някой зададе въпрос за състезателя който падна -добре е и след като са му направени стандартни предледи скенер и тн. си е тръгнал.
              ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

[quote=Калин Кулев;519328]От няколко места ме питаха за ситуациите с GPSите. Явно има нерабиране, та да обясня.
                Всеки участник в GoldenTyre Enduro Shumen 2008, без значение по какъв начин се ориентира, дали кара с GPS или само по маркери, получава класиране в състезанието! Тези които карат без GPS не получават точки за шампионата, но се класират в състезанието и участват в разпределението на купите и наградите.

За пореден път ЕНДУРО ШАМПИОНАТА доказа, че се казва едно, а се прави друго.
                Пристигнахме с огромно желание, а си тръгнахме безкрайно РАЗОЧАРОВАНИ.
                Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 17-11-08, 10:50.

Коментар

Отново кръг за пример! Перфектна организация, нямаше закъснения, организирано предвижване, перфектни трасета и през двата дни, и както винаги много награди за призовите троики!
                  За мен беше удоволствие да бъда част от това състезание!

Коментар

Наблюдавах състезанието в Събота и в Неделя.
                    Като изключим наградата за hill climbing (1000лв) останалите материални награди бяха символични .
                    Разходите които съм направил за да наблодавам състезанието тези два дни (предполагам казаното важи за всеки който не е от Шумен) са по-големи от наградният фонд за класирал се на 1во място !!!
                    Ще се радвам ако организаторите публикуват времената и класирането за различните класове и етапи !
                    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

Наградния фонд беше предостатъчен. Тук никой не идва да кара за материалната награда, а спонсорските пари отиват предимно за тази перфектна организация, която по традиция се прави в Шумен.
                      Повече не можем и да искаме.

Трасето беше маркирано перфектно, за което лично благодаря на организаторите За пръв път не се въртях като като муха без глава на навигацията
                      Следващия път може да ни пуснете и малко препятствия на затвореното за класовете Жени и Джуниър, за да имаме стимул да тренираме
                      DCRT®

Коментар

[quote=Николен ATV;525376]
                        Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                        От няколко места ме питаха за ситуациите с GPSите. Явно има нерабиране, та да обясня.
                        Всеки участник в GoldenTyre Enduro Shumen 2008, без значение по какъв начин се ориентира, дали кара с GPS или само по маркери, получава класиране в състезанието! Тези които карат без GPS не получават точки за шампионата, но се класират в състезанието и участват в разпределението на купите и наградите.

За пореден път ЕНДУРО ШАМПИОНАТА доказа, че се казва едно, а се прави друго.
                        Пристигнахме с огромно желание, а си тръгнахме безкрайно РАЗОЧАРОВАНИ.
                        Не си съвсем прав!В ЕНДУРО ШАМПИОНАТА нищо ново-имаш излизане от трака и си наказан относно класирането ти за шампионата.В конкретния случай Комисия Ендуро реши че всеки който иска точки трябва да има ГПС трак,както си е по правилник.
                        Решението да бъдат допускани и учасници без ГПС в състезанието (не го бъркай с шампионата като цяло), както и начина им на класиране зависише конкретно и единствено от организатора-МСК Шумен и от съдийската комисия.Мисля че Калин най-добре може да ти обясни защо си наказан, но мисля че е трябвало да заявиш предварително че караш без ГПС.Принципно можеше да подадеш и контестация и може би щяха да ти я уважат ако твоят случай е пропуск в правилника за провеждане на състезанието.
                        offroad фен
                        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

iva_kx, мнението ти е от позицията на състезател и го приемам напълно , защото ако мотивацията в спорта стане само материална това вече няма да е СПОРТ а ПОЛИТИКА !!!!
                          Това което аз казвам като зрител е че ако ще има материални награди то следва да има и минимум от който да започват и този минимум трябва да бъде съпоствим с разходите в този спорт .
                          Какъв аксесоар можеш да си купиш за 50 лв?
                          Последно редактирано от Красимир Найденов; 17-11-08, 12:31.

Коментар

Перфектно състезание.Много, ама много съм доволен от организацията.Както всяка година така и тази Калин доказа че е номер едно.Нямам думи,дано да се продължава в същия дух, и да успеем да се преборим с хората, които искат да спрат ендурото в България.
                            Поздрави на всички,и ви благодаря от все сърце!!!!!

Коментар

Класирания от GOLDEN TYRE ENDURO ШУМЕН 2008
                              Прикачени файлове

Коментар

Относно наказанието на Николен не разбирам следното:
                                Николен се отклонява от трак-а ,събрал е всички контроли и финишира с най-добро време.
                                Организаторите твърдят че контролите са разположени така че гарантират пълното преминаване на трасето и всяко отклонение на участник събрал контролите означава че същият сам се наказал за отклонението си с времето за връщане в трак-а !!!
                                В такъв случай каква е причината за наказанието на Николен за класиране в конкретното състезание -не говоря за ЕНДУРО ШАМПИОНАТА !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X