Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GoldenTyre Enduro Шумен 2008

Няма никаква грешка в програмата. Така си е. Идеята е, че някои идват отдалеч и им оставяме възможно най-много време за записване.
    Мiki64, чети 1ва страница на темата! По жребий се определя реда на стартиране! И виж червения надпис също
    К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
      Няма никаква грешка в програмата. Така си е. Идеята е, че някои идват отдалеч и им оставяме възможно най-много време за записване.
      Мiki64, чети 1ва страница на темата! По жребий се определя реда на стартиране! И виж червения надпис също
      Хубаво, извинявам се за предния пост(спам по определение в темата), но защо пък не предположиш, че човека (Емил Трайков)вероятно просто е педантичен - ако беше дал между "записване и жребий" и "старт на хил-..." поне 1 минута, нямаше да има двусмислици. Теоретично, при жребий може да се окаже, че в 13:59 часа и 59 сек някой може да изтегли №1 и да трябва да стартира в следващата секунда...Логично беше дошлите и записали се по-рано да стартират по-напред при така разчетено време....Освен ако не искат по някакви други, конюктурни причини...

П.С. Ако модератор на темата или Калин счита, че аз се вманиачвам, нека да изтрие и двата ми поста...Може и да не ми е ясно как се тегли жребий.
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Аа, това ли било. Не бе. Гледай сега.
        В 13:59.59 се записваш- последен шанс да участваш. Ако изтеглиш номер едно или се телепортираш до старта или ПРОЧИТАШ ВНИМАТЕЛНО НА ПЪРВА СТРАНИЦА ПРАВИЛНИКА и разбираш, че ако побързаш можеш да хванеш останалите ти два опита НАРОЧНО записването е до 14:00 (в 13:30 дори е огледа на трасето). Целата е да успеят да дойдат възможно повече хора. Наградата е 1000лв . Ако някой се запише в последния момент, вече е закъснял с половин час за огледа на трасето. Моля не се записвайте в 13:59. За ваша сметка е
        Предположих, че не ви е ясно (не как се тегли жребий, това виждам че го знаеш ), но помислих и реших, че ви е скучно просто и... Последния ти пост не беше спам. Кой каквото не му е ясно да пита. Ама питай директно да не губим време и вниманието на читателите. Това е темата в която публикуваме информация за състезанието все пак. Да не я разводняваме!
        К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
          Стана като традиция да се публикуват снимки от трасетата най-вече от затворения кръг за мутивация на състезателите?!
          Добре де, ето:
          Вече сме почти готови със трасето за затворения кръг и краткия "Екстрийм" тест в началото на навигацията.

Ето и какво сме ви приготвили:
          Няколко гумички

Камъчета

Купчинки пръст

Дупчици

Дръвчета

Скокче

Разни други забавления

Както и чакъл... 60 тона...

За експертите мотоциклетисти, да кажа, че в дупката има... друга дупка

А за тях има и още някоя и друга гумичка

Дръвче...

Ама те си ги знаят тия работи
          Някой още колебае ли се къде ще прекара следващия уикенд?
          К. Кулев

Коментар

Мда, аз се колебая .... Много искам да дойда и да погледам, обаче си ми много далече Калине Някой друг път може би
            Сега тая дупка от последните снимки Жоро Хаджиев да я напълни до горе с вода и ще стане още по-интересно
            Иначе като гледам се очертава много интересно състезание, както за публиката, така и за състезателите, и в тоя ред на мисли искам да пожелая успех на всички състезатели още отсега, че да не забравя после
            Последно редактирано от HD; 10-11-08, 10:15. Причина: Допълване
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Колеги - страхотна подготовка правите - шапка ви свалям

Само да помоля, ако може да дадете GPS координати или някаква карта къде точно ще се проведе Хил клайминга че в петък мислим да дойдем да погледаме а за първи път ще идваме по вашите места и да не се лутаме много

Предварително благодаря!
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

От няколко места ме питаха за ситуациите с GPSите. Явно има нерабиране, та да обясня.
                Всеки участник в GoldenTyre Enduro Shumen 2008, без значение по какъв начин се ориентира, дали кара с GPS или само по маркери, получава класиране в състезанието! Тези които карат без GPS не получават точки за шампионата, но се класират в състезанието и участват в разпределението на купите и наградите.

Ето и брошурката която разпространяваме за насочване към трасетата в петък и събота. В неделя мотостадиона всички го знаят.
                К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                  Мда, аз се колебая .... Много искам да дойда и да погледам, обаче си ми много далече Калине Някой друг път може би
                  Сега тая дупка от последните снимки Жоро Хаджиев да я напълни до горе с вода и ще стане още по-интересно
                  Иначе като гледам се очертава много интересно състезание, както за публиката, така и за състезателите, и в тоя ред на мисли искам да пожелая успех на всички състезатели още отсега, че да не забравя после
                  Абе като гледам прогнозата за времето ако Жоро или Калин не могат да я напьлнят то Дядо Божи ще я напьлне но то какво е Шумен без дьжд и кал.Миналата година 3-ри дни не спря че даже и мьгла колкото си искаш вьпреки това спомените ще останат за винаги супер беше.
                  [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Павета да падат аз отивам.Всъшност идвам!
                    Последно редактирано от Петьо Джартов; 10-11-08, 23:05.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      АХА +4

Коментар

Пуснете списък със записаните учасници. Моля.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                          Както винаги и на всякьде Габровската (РИСК)група ще е на линия.До скоро
                          [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Брошурката ми е малко неясна , та да ви попитам къде точно е хил клайминга и къде ще е карането в събота ( с.Лозево, през стария град или?)

Коментар

Хил клайминга е точно като тръгнеш към паметника на 2.1км след табелата за край на града вдясно. От там надолу по една добре маркирана пътечка се стига. Не може да се объркаш. А старта в Събота пък, като тръгнеш от ж.к. Боян Българанов към село Лозево, на 2.0км след табелата на поляната вдясно.
                              К. Кулев

Коментар

За съжаление пропускам и тази година състезанието в Шумен но пък няма да се отделям от форума-така че чакам актуална информация за събитията.Не се съмнявам че ще е интересно и много добре организирано както винаги.Има ли много записани за участие?Желая успех на всички и лек път защото сигурно вече пътуват

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X