Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро Габрово 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро Габрово 2008

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Не е ли малко срамно ,мотори хоби да карат по трасето на жените и децата!!!!!!
    Моля хората който се крият ,и не си вдигат телефоните да вземат отношение по въпроса.
    В знак на протест Аз няма да карам!!!!!! (заради промяната на трасето)

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение

Добре, че джуниърите нямат време да четат форума, нали ходят на училище.
      ма Някой имат време...
      KTM sx-f 350 2011
      Honda Montesa Cota 250
      KTM exc 450 Supermoto

Коментар

Четете добре какво съм написал по-горе !!!
        Щом съм го написал, значи ще е така. Добре съм обмислил възможностите на всички, освен това в четвъртък и петък прогнозите са за обилни валежи със затихване в събота, така че не бива да се изхвърляме за хобитата прекалено !
        ATV "Експет" няма да видят зор, тъй като трасето им го обърнахме, поради засичането на трака в един от участъците срещу този на Мотори "Експерт" и стръмните качвания вече стават спускания !

Всички категории имат ограничения на скоростта на по две места, тъй че да внимават !!!

Останалото вече е написано.

Джарта, съжалявам, че тези дни обикновено нямам покритие, но правим трасетата за Рали "България 2009" с чужденците и от сутрин до вечер съм в планината !
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

А бре хора я стига сте се дърляли,сърдили ,цупили и прочие

Дайте да се съберм и да се ОКАЛЯМЕ както само ние си знаем пък да видим дали ще е лесно

И сега да попиткам: ЩЕ ПРАВИТЕ ЛИ ЗАСТРАХОВКИ НА МЯСТО
          -още от петък че нямам време да се занимавам сега

и Сталине не се отказвай идваи че съм викнал Ленин за агитка
          В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Да, ще има застраховател и 3-те дни.

Коментар

Първоначално публикуван от kdx Преглед на мнение
              Искам да попитам в хоби класа при моторите задалжителен ли е GPS?
              Първоначално публикуван от ta4kata risk-gabrovo Преглед на мнение
              Ами да задалжителни са иначе няма как да караш по трасето.Няма как да го видиш. Но за купа габрово не се иска Джи Пи Ес.Там можеш да караш трябва само застраховка и синволична такса който можеш да оредиш и на място.
              НЕ Е задължителен
              правилникът позволява каране с един gps на до 4 състезателя в група, в клас "Хоби",

02.3.7 С един GPS може да стартира само един състезател от категория „Експерт” и най-много четирима състезателя от категория „Хоби”.
              ...
              02.3.8 Състезателите, стартиращи в двойка трябва да финишират в интервал най-много на 30 сек. един след друг. Във всички останали случаи и двамата се дисквалифицират.
              добре, че Chinela ме светна да почета малко

понеже ще ми е първо състезание и идея нямам какво да очаквам, нямам нищо против, който няма gps но иска да участва да караме заедно - аз имам gps
              Последно редактирано от Тодор Пашов; 25-09-08, 10:06.
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Не е ли малко срамно ,мотори хоби да карат по трасето на жените и децата!!!!!!
                Моля хората който се крият ,и не си вдигат телефоните да вземат отношение по въпроса.
                Колега миналата година Терзиев го каза на Христов: "Ела при мъжете" и той тази година кара в експерт.
                Който се чувства добър и иска трудни трасета има и друг клас.

Коментар

Джартов, и аз не съм съгласна с тебе. За това е този клас Хоби, за да могат да участват и по-неподготвени хора. Има момчета, които тепърва почват и им се кара. Защо трябва да ги набивате в джендемите и да ги отказвате? На мнение съм, че по принцип трасетата се правят по-сложни, отколкото е необходимо. Трябва да са тип рали с малка до средна друдност, ако ще и да са дълги.
                  Ако някой се има за толкова добър, да заповяда в клас експерт.
                  DCRT®

Коментар

..наистина ..малко се пренатоварват май хобитата тая година ..разликата им с експертите..много често е само в някое дърво или гума за прегазване ..а беше замислен като весел и по като за набиране на популярност клас..

И в заключение ще публикувам една извадка от ДВ бр.73 от 19 август 2008г.
                    "Постановление №202 от 11 август 2008г.за приемане на Тарифа за таксите,които се събират в системата на Държавната агенция по горите по Закона за горите............................................ ........................................
                    .................................................. ............................................
                    ХIХ. Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 20лв.
                    Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания в защитени територии ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 40лв."
                    лелее верчеее... а стига бе...излиза че колкото по малко хора дойдем..по-малко ще платите
                    ...почна се ... ...началото ..на края ..дано следващата стъпка не е ..съвсем да ги забранят
                    Последно редактирано от mitkov; 25-09-08, 12:49.

Коментар

Отново ще напомня че може да подавате ON LINE заявки от ТУК

Коментар

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                          Джартов, и аз не съм съгласна с тебе. За това е този клас Хоби, за да могат да участват и по-неподготвени хора. Има момчета, които тепърва почват и им се кара. Защо трябва да ги набивате в джендемите и да ги отказвате? На мнение съм, че по принцип трасетата се правят по-сложни, отколкото е необходимо. Трябва да са тип рали с малка до средна друдност, ако ще и да са дълги.
                          Ако някой се има за толкова добър, да заповяда в клас експерт.
                          Я, ние сме на едно мнение!Чета и не вярвам на ушите си!!!!
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

ако продължава да вали да не стане като на Хисаря

Коментар

Първоначално публикуван от Барни Преглед на мнение
                              ако продължава да вали да не стане като на Хисаря
                              Джартов ще провери утре ситуацията и ще коригира ако се налага!
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Но за всеки случай си вземете шнорхелите и плавниците, че не се знае Като гледам прогнозите май не мисли да спира за събота
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X