Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро Габрово 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ендуро Габрово 2008

Последно редактирано от emil93; 29-09-08, 21:38.

Коментар

a

Коментар

Много хубави попадения, супер е когато има няколко гледни точки от трасето...
        Приятелски съвет към todos, emil93 и Христо Драганов (HD )
        За да са ясни и на фокус снимките, "вдигайте" скороста ( в тоя ден 1/500 беше добра )
        и светлочувствителноста ( максималната, колкото има... в случая 1600 ставаше)
        Иначе моментите са добри...

Коментар

На това състезание не ми вървя от самото начало до самия край. Все пак се радвам че всичко мина без контузии. Все по рядко пиша впечатленията си от състезанията, но на това няма как да го спестя и то на определени хора. Въпреки голямия невървеж които постоянно ме преследваше, състезанието си стана много интересно поне за мен. Искам да Благодаря специално на Станимир Ненов и Сисо които след като се състезаваха тръгнаха да ме прибират от гората. Също и на Вера, Илиан Тотев и всички пряко свързани със провеждането на състезанието като показаха гостоприемство и отзивчивост. Предварително бях негативно настроен за това състезание очаквах заяждания и проблеми, но горе споменатите хора доказаха че са много готини и приятни хора които искат да стане едно приятно състезание.

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
            Приятелски съвет към todos, emil93 и Христо Драганов (HD )
            За да са ясни и на фокус снимките, "вдигайте" скороста ( в тоя ден 1/500 беше добра )
            и светлочувствителноста ( максималната, колкото има... в случая 1600 ставаше)
            Иначе моментите са добри...
            Хм ...., даже не ги знам къде са тея настройки ... затова винаги снимам на АУТО, пък каквото излезе Не разбирам от фотография хич.
            Веднъж опитах на ръчни настройки, попромених това-онова на мойта сапунерка (Canon PowerShot A550) и снимките станаха видимо по-лоши Затова като не разбирам не пипам и си снимам на ауто
            Трябва наистина някой път да опитам, но може би преди това първо е добре да попрочета малко теорийка относно тея скорости али бали
            Пък още по-добрия вариант, с който всеки ще се съгласи, е да инвестирам едни 1 000 + лв в един по-добър фотоапарат, но за мен това е неоправдано, защото не си изкарвам с това парите , по-добре да си купя лаптоп
            Тошко, а пък най-добре другия път да дойда при тебе преди началото на състезанието за да ми настроиш сапунерката, че аз да не влоша нещата
            Айде стига, че се отклоних от темата.

А, Десо като спомена Илиян Тотев - евала на туй момче бре постоянно следеше къде какво става, обикаляше често трасето да проверява всичко ок ли е и оказваше невероятен съпорт Даже по едно време много се беше натоварил как това лесно (според него ) трасе не могат да го минат доста хора, и демонстрираше на отделни участъци много майсторско каране.

Десо, да знаеш, че при АТВ-тата си най-големия фаворит на приятелката ми, която отскоро водя по състезания да зяпа (то за мен се знае, ама това само между нас да си остане ), при моторите е фенка на Кокера и Сифона, а след Ендуро Габрово вече и на Пламен Йоцов
            И другия път като стоиш наблизко до мене ще се постарая да се запознаем с тебе
            Последно редактирано от HD; 29-09-08, 23:41.
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

на снимките ми се мерна един ТРХ700 някой ако има некви впечетления нека сподели
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                ...

А, Десо като спомена Илиян Тотев - евала на туй момче бре постоянно следеше къде какво става, обикаляше често трасето да проверява всичко ок ли е и оказваше невероятен съпорт Даже по едно време много се беше натоварил как това лесно (според него ) трасе не могат да го минат доста хора, и демонстрираше на отделни участъци много майсторско каране.

Десо, да знаеш, че при АТВ-тата си най-големия фаворит на приятелката ми, която отскоро водя по състезания да зяпа (то за мен се знае, ама това само между нас да си остане ), при моторите е фенка на Кокера и Сифона, а след Ендуро Габрово вече и на Пламен Йоцов
                И другия път като стоиш наблизко до мене ще се постарая да се запознаем с тебе
                Да, домакините се стараеха много и се мъчеха да угодят на всички - БРАВО!
                Това ми беше най-лошото каране, мотора с които бях му се въртяха дръжките, заяждаше газта, прекъсваше, гаснеше при спусканията и куп други! Радвам се че Ви е харесало, за Троян обещавам много, само да саживя ATV-то.
                Абе и на мен ми се стори че си ти ама не бях сигурен, та затова не доидох при теб. Иначе щеше да ми е много приятнно. Аиде на Троян ще свършим тая работа.
                Иначе всички са направили много интересни снимки, браво и на тях.

Пацо никакъв TRX нямаше, май се бъркаш с Polaris.

Коментар

Bravo姐姐
                  vsichko izglezda perfektno煩還

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                    Да, домакините се стараеха много и се мъчеха да угодят на всички - БРАВО!
                    Благодарности от мен,Аз съм очарован от майсторското ,каране на Десо.Бях на един екстиим с страничен наклон и помагахме на състезателите.Мястото беше найстина опасно и доста хора опитаха от нашата помощ.В интерес на истината Десо мина абсолютно професионално без помощ от наша страна.Жалко за всички незавършили,и всички който са си нанесли щети на техниката,но с природата не може да се бори никой.Радостно е че няма контузени и всички са живи и здрави.

Коментар

браво добре е било неможах да отида ама е като гледам снимките и се кефа максимално
                      CRF - Contingency Reaction Force

Коментар

Здравейте и от мен.
                        Малко снимки от Щат Ябълка.

Повече снимки може да видите на www.photokp.com
                        Само че, имам лек проблем . Вирус ми хакна картата със снимките и може и да не видят бял свят повече.
                        Ако някой има идея как да ги възстановя, обещавам че ще има награда.

Поздрави

Силва Панайотова

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                          ................
                          Генчев направи своя дебют в Шампионата с Renegade и разбра, че само с лапане ( на кебапчета ) работата не става...
                          Разбрах, че пуснал благодарствено писмо до Вера Лагадова, че намалила обиколките на две за "Хоби"
                          ...
                          Вярно е! АТВ-то го взех скоро и не съм му свикнал, а в яденето на кИбапчетата и кИФТЯАта вече близо четиридесеттина години тренирам с двуразови тренировки. Мога още с много фактори да се оправдая, ама на калпавата ракета нали знаете, че космосът и е виновен...

В събота трасето определено беше лесно за хобито, но аз благодарение на моя навигатор-сина ми /на неговото АТВ е ГПС/ сме объркали трака и закъсахме в една кал с дълбок коловоз-рапторчето му се плъзна по корем и от там на татък без да знаем продължихме към финала по края на трака. Все пак не объркахме посоката на движение, но това не ни спаси особено т.к. няколко състезатели които караха срещу нас и споменаха доста роднини... Може би трябваше там да има съдия да предупреждава, че не всички могат да боравят добре с ГПС и от гледна точка на сигурността на състезателите е добре там да има човек. Иначе сина ми спускането го преодоля без да се замисли и с лекота и мина без проблем през едно каналче със страничен наклон след него.
                          Трасето в неделя също беше много приятно и разнообразно, калта беше супер мазна и лепкава и снощи като изкарах от гаража калните АТВ-та, за да ги мия реших, че е по-добре да ги дам на профисионалистите и ги закарах в града да ги мият. Тази вечер ще си ги взема. Но за мен беше много натоварващо и ми донесе мускулна треска на почти цялото тяло.

Искам само да отбележа, че кетъринга не беше на необходимото ниво и в неделя по обяд вече нямаше нищо на скарата. Свършиха и хляба и картофите и от рафта се ометоха дори вафлите и чипсовете.
                          Времето беше добро и предразположи към наистина зрелищно състезание.
                          Браво на младият клуб РИСК ГАБРОВО за положените старания и се надявам, че следващата година организацията ще бъде на още по-добро ниво.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

]

Коментар

Пацо никакъв TRX нямаше, май се бъркаш с Polaris.[/quote]
                              7 страница към края тоя който скочил лошо е TRX700XX.иначе не е лоша нали е HONDA.ето и молко снимки от менhttp://www.snimka.bg/album.php?album...занието беше супер......за зяпачите особенно
                              Eвгени Филчев
                              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                                ............................
                                Христо, утре ще ти пратя DVD-то с моето видео, както коментирахме по телефона.
                                Ако можеш изрежи по-интересните моменти, тъй като е около 3 GB.
                                Хванал съм няколко доста интересни изпреварвания.
                                2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                                2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                                2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X