Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро Габрово 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро Габрово 2008

Днес му падна бачкане.Кой с лопата, кой с мотика браво на нас.Естественно имаеше и тежкари който,не бутнаха нищо ама те нали са от големите.Трасето е почти готово, лентите са поставени.Препятствията са стабилизирани,и напреднахме доста.
    Заповядаите господа Песимисти.

Коментар

Аз мисля да дойда и видя какво сте направили без мен,пък може и да покараме пак заедно (по отделно на състезанието де) Трасето чувам е станало много добре Поздрави на всички
      NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Официално становище на Комисия Ендуро по програмата и регламента на "Ендуро Габрово 2008".
        Състезанието ще протече по следния начин:
        1. Петък 26.09.
        17:00-21:00 записване и предаване на GPS-и за вкарване на тракове.
        (хотел Етъра)
        21:00 Брифинг

2. Събота 27.09.
        8:00-11:00 записване и предаване на GPS-и за вкарване на тракове.
        (на старта на мотополигон "Ябълка")
        12:00 Старт на навигацията по обратен ред на класирането от шампионата.
        Състезателите без точки от шампионата стартират най-напред !

Трасета:
        -мотори експерт-2х60 км.
        -ATV експерт -2х60 км.
        -мотори хоби -2х55 км. (трасето на Жени, Джуниър и ATV "Хоби")
        -ATV хоби - 55 км.
        -жени - 55 км.
        -джуниър - 55 км.
        (поради по-късия ден трасетата са намалени !)
        -мини джуниър - затворено трасе - 2 манша

3. Неделя 28.09.
        9.30ч.-10ч. кратък брифинг за състезателите и запознаване с трасето.
        10.30ч.-старт на състезателните серии
        -мини джуниър
        -джуниър
        -жени
        -мотори хоби
        -мотори експерт
        -ATV хоби
        -ATV експерт
        От 9.30ч.-13.30ч. приемане на заявки за Купа Габрово.Всички ,които не са регистрирани в петък задължително правят застраховка за деня!!Такса участие 20лв.( не важи за тези,които са регистрирани в петък )

14 ч.-старт на серии с елиминация.

Награждаването за Купа Габрово ще се проведе веднага след финалните серии.Парични и предметни награди.

16 ч.-награждаване за РЕШ и закриване на състезанието.

Никакви промени повече няма да настъпят
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Това е плаката и програмата на състезанието !
          "Бойните" действия и в двата дена ще се развиват на добре познатият "Мотополигон Ябълка" при перфектни условия за публиката и отлична видимост

П.П.
          Колев, sorry за снимката, че пак е Смилен, ама той ми обеща две кръгчета с джет на Слънчев бряг
          Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 23-09-08, 09:37.

Коментар

Няма нищо прощавам ти
            нали все пак аз взимам повече пари нека остане нещо и за колегата
            А пьк и в деиствителност на истинския плакат сьм аз Но и това ти прощавам
            нали все пак сме отбор трябва да се разбираме
            И все пак глоба ще имаш и то не малка като доидеш в Габрово ще ти врьча сметката за атв-то

Коментар

Ха-ха!!!! Христов,извинявай,но в бързането съм ти изпратила първият вариант на плаката.Вторият е със снимката на Краси,защото ATV-то е с вдигнати предни гуми и повече ми хареса.Иначе всичко друго е същото.
              Аз ще черпя!!!

Коментар

Не е ли малко срамно ,мотори хоби да карат по трасето на жените и децата!!!!!!
                Моля хората който се крият ,и не си вдигат телефоните да вземат отношение по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Моля хората който се крият ,и не си вдигат телефоните да вземат отношение по въпроса.
                  много точно казано
                  защо ги подценявате толкова тези МОТОРИ ХОБИ,да не ги смятате за жени или джуниър,че да карат по трасето им,все пак са мъже и трябва да карат където карат мъжете
                  [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
                    Ха-ха!!!! Христов,извинявай,но в бързането съм ти изпратила първият вариант на плаката.Вторият е със снимката на Краси,защото ATV-то е с вдигнати предни гуми и повече ми хареса.Иначе всичко друго е същото.
                    Аз ще черпя!!!
                    ;

...Не знам какво му е същото, но и този ще е фалшив...

1. Само цитирам г-н Хаджиев:
                    "...2. Събота 27.09.
                    .....
                    12:00 Старт на навигацията по обратен ред на класирането от шампионата.
                    Никакви промени повече няма да настъпят ..."

2. Програма на плаката:
                    " 10:00 Старт на първи състезателен ден"...

Освен ако плаката е само за зрителите, които какво ли ще и гледат на навигацията, при това 2 часа предварително. Най-много да се изнервят габровци и да не дойдат на втория ден...Пък нали уж бил работен ден съботния и това е една от причините да се смени атрактивната част за неделя.
                    Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                    KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Абе Джарта, ти кога си карал трасето на жените в състезателно темпо??...Мога да ти кажа какво беше на Хисаря, че го карах заедно с малкия. Може и да провериш при времезаписвача колко от жените и джуниърите въобще го завършиха...

Освен това, тук става въпрос и за издръжливост, което при хобито е гарантирано вече с израза "х2"...

Освен, ако за жените си направил някакво абсолЯтно детско трасе и сега си търсиш оправдание...

Освен това, според мен проблема идва и от фактО, че в хобито се върнаха много експерти....без коментар.

!! С горното мнение аргажирам само себе си. Не искам да разпалвам дискусии...

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                      много точно казано
                      защо ги подценявате толкова тези МОТОРИ ХОБИ,да не ги смятате за жени или джуниър,че да карат по трасето им,все пак са мъже и трябва да карат където карат мъжете
                      Колега, тук пък вече...обиди старшите джуниъри.

Само ще ти кажа, че джуниъра Миро(от крейзи джоб) догодина го виждам в експертите; джуниъра Ади(MG Racing)...оставям да го коментират съотборниците му; джуниъра Сашо(Еди моторс,на Хисаря и София караше жестоко едно Кх 85) вече също е на 450 куб ендуро и хъса и подготовката му са колкото за няколко хобита от средата, без да обиждам никого.

Добре, че джуниърите нямат време да четат форума, нали ходят на училище.
                      Последно редактирано от miki64; 23-09-08, 23:22.
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

Коментар

В 10 или 12 е старта. От Ябълка ли ще се тръгва в събота? има ли наблизо места за гледане? Какво е трасето?

Коментар

Има ли възможност организаторите да дадат ГПС точки с интересни за гледане места по трасето ?
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Има ли възможност организаторите да дадат ГПС точки с интересни за гледане места по трасето ?
                            +++ може и не само GPS а с няколко думи да кажат къде е добре да се отиде - в близост до... и т.н

Коментар

Уважаеми miki 64,програмата ,която аз публикувах и плаката,който сме направили е в съответствие с решението на МСК"Риск-Габрово".Като организатори на това състезание ние сме взели под внимание дължината на трасето,неговата трудност и сме преценили,че не могат да се приберат състезателите за 5 часа.В 17 часа в гората е вече тъмно.
                              С решението си ЕК ни поставя отново в затруднено положение и държа да предупредя всички-при старт в 12 часа ще има каране по тъмно( особено за ATV експерт ).
                              Така или иначе,трасетата и траковете вече са направени и промени няма да има.ЕК отново се съобразява само с тези,които не искат да плащат нощувка в петък.Моето лично мнение е ,че в този спорт социално слабите не са болшинство.
                              Състезателите от МСК "Риск-Габрово" с удоволствие ще дойдат да карат на състезание организирано от MG Racing.

И в заключение ще публикувам една извадка от ДВ бр.73 от 19 август 2008г.
                              "Постановление №202 от 11 август 2008г.за приемане на Тарифа за таксите,които се събират в системата на Държавната агенция по горите по Закона за горите....................................................................................
                              ..............................................................................................
                              ХIХ. Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 20лв.
                              Такса за организирани моторни преходи,походи и състезания в защитени територии ( за едно моторно превозно средство )---за 1 ден---- 40лв."

В събота ще има представител на Държавно лесничейство-Габрово за да брои участниците в състезанието.
                              Сами преценете колко трябва да бъде таксата за състезанията от другата година и с колко пари ще останат в организатора при такса 30 лв.( ние попадаме във второто изречение ).
                              Това го пиша като информация за всички бъдещи организатори.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                А сега де, на кого да вярваме...
                                Заради моя отговор на цитата на колегата някой хора се направиха на велики и промениха трасето,и мисля че по този начин ще се загуби емоцията и тръпката в клас Мотори-хоби.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X