Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ендуро Габрово 2008
Свий
X
-
До: Ендуро Габрово 2008
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеНяма грешка това е .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеИ защо решихте така?[FONT=System][/FONT]
Коментар
-
Днес малко още работа по трасенцето.
Има и локвички.
Има и вирчета.
Има и камъчета.
Има и гумки полузаровени,Специално за Чинела.
Има и гадняри който все викат че е много лесно че да не кажа елементарно.
Мен ме няма.Този път ги подокарах снимките.Стараем се да напарвим добро трасе и дано да успеем.
Поздрави от Габрово и от цялата група.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kdx Преглед на мнениеИскам да попитам в хоби класа при моторите задалжителен ли е GPS?Ами да задалжителни са иначе няма как да караш по трасето.Няма как да го видиш. Но за купа габрово не се иска Джи Пи Ес.Там можеш да караш трябва само застраховка и синволична такса който можеш да оредиш и на място.
[SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
добре де - дайте всички правила и условия за уастие (gps, застраховки, такси...)
аз днес си запазих стая в хотела с намерение за участие ама още нямам идея дали ще мога да карам, понеже ги няма условията!
отделно - хич не е ясно какво е това състезание за купа габрово?
отделно като пролог ли е, крос ли е, що е...?
може би ще дадете информацията и рано питаме ама нали се сещате - мерак- кво да направиш
Последно редактирано от Тодор Пашов; 15-09-08, 20:08.
Коментар
-
Първоначално публикуван от todos Преглед на мнениедобре де - дайте всички правила и условия за уастие (gps, застраховки, такси...)
сега се сещам - трябва ли да
аз днес си запазих стая в хотела с намерение за участие ама още нямам идея дали ще мога да карам, понеже ги няма условията!
отделно - хич не е ясно какво е това състезание за купа габрово?
отделно като пролог ли е, крос ли е, що е...?
може би ще дадете информацията и рано питаме ама нали се сещате - мерак- кво да направиш
Само можем да се радваме че имате желание.И все пак сте прави наистина сме пропуснали да уточним правилата за Купа Габрово.Те не са никак сложни.За тази купа организирана от домакините се иска(застраховка,декларация,такса участие)всичко това може да получите на място от организатора.Колкото до трасето то е затворено не се изисква Джи Пи Ес,стартирасе на серии според броя участници.Трасето е сьс средна трудност по леки препятствия и по бавничко(общо взето технично).Богат награден фонд+сьбраните пари от таксата.За купа Габрово може да се запишете от началото на сьстезанието 26 09 2008г 16 00ч до 13 30ч на 28 09 2008г при организаторите на място.Моля ако има още вьпроси пишете ще се радваме да ви бьдем полезни.
[SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
А бре Джарта от къде ги изписа сега тез големи гомипак ША МА измъчвате ми се струва
И в този ред на мисли ще има ли свободни тренировки
пп. и едно въпросче което занам че ще бъде прочетено от който трЕБЕ:
къде да се информирам колко точици съм събрал до моментаВ ГОРАТА Е ИГРАТА
Коментар
-
Днес бате ви пак уреди нещо.Наш приятел ще ни даде за ползване една Лада-Самара .Ще я докара на ход,ще може да се преминава по нея,от мотори и АТВ-та.След съдтезанието ладата ще направи почетна обиколка по трасето и ще си ходи.Любчо е много любезен за случая,аз го попитах дали може да наемем кола от него за целта ,а той каза какви наеми всичко е от мен.Даже каза че е за препоръчване ладата да се обърне през таван за по добро шоу.
Коментар
-
Още малко да поясним:
Който иска да кара навигация в събота,но няма лиценз се записва в клас хоби и кара с GPS или в група до 4 състезатели,както е по правилника на РЕШ.Попълва декларация заплаща такса участие,еднократен лиценз и застраховка живот.По този начин участвува в пълния формат на състезанието от РЕШ.
А за купа "ГАБРОВО" :
Всеки който иска и може да кара се записва да участвува .Тези състезатели които са карали в шампионата ,само се регистрират за участие ,а другите неучаствали който ще карат само за купа "Габрово",ще заплащат такса 20 лв и засраховка.С това добиват правото да се борят мъжки с другите батьовци за купата.
Трасето ще е затворено, около 1.5 км технично леко спънато.Ще е формат крос + ендуро тест,като целта е да доставим наслада на публиката от Габрово,която много обича моторните спортове.Кара се в серии с директни елиминации и се стига до финалната серия, в която се излъчва победителя с неговите подгласници .
Коментар
-
..звучи логично
..но все пак, въпреки огромното ми уважение и респект към всички членове на габровският клубне мога да не отбележа че:
мнение на Desislav :
Също така да предадем GPS-те? Събота ясно се вижда че се кара навигация, неделя ендуро тест??? Всичко това се различава от Правилника!?
..колегата Desislav реално погледнато е прав и нещата се различават от правилника..който доколкото разбирам е бил одобрен от всички клубове федерацията и тн..и предполагам е имало защо
..освен това така малко губите от участниците за купа габрово защото участниците в навигацията от събота ..така или иначе ще са поуморени от съботния ден ..и неделния сутринта за да са кой знае колко активни в неделя следобяд на купа габровоПоследно редактирано от mitkov; 16-09-08, 13:15.
Коментар
-
Споко, като се прибера в четвъртък ще уточним програмата и регламента на състезанието !
Има още два дниЕндурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
Не променяме правилника,а се стараем да направим едно добра организация ,като се има в предвид състезанието да протече по-гладко и най-вече да има достатачно време за съдиите да обработят резултатите,което ще рече.
В събота навигацията си приключва в нормалното време.Съдиите имат дастатачно време да работят по проверка на траковете,контролите и вечерта да обявят резултатите.
В неделя след старта и финала на ендуро теста от РЕШ,съдиите ще до-обработват резултатите от втория състезателен ден.Във това време ще тече надпреварата за купа "Габрово" и докато приключи състезанието, резултатите от РЕШ ще бъдат изнесени и разлепени ,след което ще започне веднага награждаването и всички по светло ще започнат да се изтеглят от мото полигона.
И понеже събота е работна, габровци като зрители ще могат да присъстват на спектакала само в неделя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар