Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуро Габрово 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ендуро Габрово 2008

Въпрос към Хаджиев: Е защо изобщо плувахме на Хисаря и не получихме класиране?
    Отговор: За да стартираме сега първи, че този път, като се удавим да ни вадят нас.

При нас вали като из ведро.
    А как е в Габрово не знам.

Търся под наем надувна лодка или поне плувен душек, че Хаджиев вече направи трасето и поръча дъжда.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Който го е страх от дъжда да не излиза в гората
      DCRT®

Коментар

Водата от балкана бързо се отича, така че ако утре спре в събота няма да имате проблеми.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
          Джартов, и аз не съм съгласна с тебе. За това е този клас Хоби, за да могат да участват и по-неподготвени хора. Има момчета, които тепърва почват и им се кара. Защо трябва да ги набивате в джендемите и да ги отказвате? На мнение съм, че по принцип трасетата се правят по-сложни, отколкото е необходимо. Трябва да са тип рали с малка до средна друдност, ако ще и да са дълги.
          Ако някой се има за толкова добър, да заповяда в клас експерт.
          Моето мнение се припокрива с твоето на 99%. Питаш се сега какъв е тоя 1%...
          Ами ето такъв: Джартов не е правил трасетата до сега а г-н Жоро Хаджиев и Гълъбин, та когато е възможно можеш да им кажеш горенаписаното от теб и аз лично ще съм ти много благодарен.

Коментар

Много пъти съм споделяла гореописаното и с двамата.
            Надявам се за догодина да ги убедя да олекотят трасетата, понеже и на ламята и се кара в клас хоби
            DCRT®

Коментар

Камъни,шума,дървета,вода и кал ще има колкото искате.Водни препяствия няма.Подходящи гуми и газ -това е то ендуро
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

За успокоене на притеснените, реки по трасетата не се пресичат с изключение на Дряновската река от мотори хоби, ATV експерт и хоби, жени и джуниър под град Плачковци, но тя там е в горното си течение. Когато тествах трасето изрично наблюдавах бреговете. Нямаше следи от влачени дървета и боклуци закачени по дърветата високо ! Случайно, ако водата се вдигне неочаквано на ниво над кръста, ще я шунтираме по асфалтовия път през близкия мост.
                Там ще ви поясним, че трябва да следвате маркерите без да се съобразявате със 100-те метра отклонение от трака. Имаме кофти пример от Домлянската река, така че сме на щрек !

За мотори експерт няма опасност, дори и потоп да стане !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Аз пък искам да вали да се продъни небето .

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Уредено бе брат,нали е сезона на Сървайвър!!!!

Коментар

• До: Ендуро Габрово 2008

Eи, еи престани бре... да не се окаже че ще бъдеш от спасителния отряд!
                      За събота го дават превалявания на отделни места а неделя слънце!

Коментар

Дали някой даде инфо за интересни места за гледане освен на старт-финала през първия ден.

Коментар

Нямам идея защо е тока, но ренегатите много лесно се давят.
                          Ако не вярваш питай "удавените" колегите от Хисаря.
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Има ли изгледи състезанието да се отложи за другата неделя предвид метеорологичните условия?
                            Не става въпрос, че състезателите ще им е трудно - те са свикнали, обаче едва ли ще има много публика в това време.
                            Агитката от Харманли (включително жени и деца) не знам как ще ги накарам да стоят цял ден на дъжда и май няма да дойдем

Прогнозата е хубаво време за следващата неделя
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Нямам идея защо е тока, но ренегатите много лесно се давят.
                              Ако не вярваш питай "удавените" колегите от Хисаря.
                              Всичко се дави, зависи от зад кормилното устройство.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                                Има ли изгледи състезанието да се отложи за другата неделя предвид метеорологичните условия?
                                Не става въпрос, че състезателите ще им е трудно - те са свикнали, обаче едва ли ще има много публика в това време.
                                Агитката от Харманли (включително жени и деца) не знам как ще ги накарам да стоят цял ден на дъжда и май няма да дойдем

Прогнозата е хубаво време за следващата неделя
                                Говорих с Хаджиев и той каза, че няма да се отлага и камъни да валят. Така било според правилника.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X