Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Днес нямяше сняг на мото-пистата ама като гледах прогнозата за Уикенда маи ще бъде много забавно, вземаите си повече сухи дрехи .Аз малко се притеснявам с тези моите едурски гуми , но вярвам че ако остана някаде ще помагате да изкараме BIG-a a ? Че ще вали е ясно , но дано е с мярка. Успеш на всички състезатели .
    ЕМО КОМАРОВСКИ 353 YAMAHA RAPTOR 700 SE
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да, има малко сняг.
      Няма такова правило за шпайкове и лебедки...???

ЗА МАРКИРОВКАТА

Който си спомня от миналата година...
      Мотори експерт- червени стрелки и точки + бяло червени лентички
      АТV експерт- жълти стрелки и жълти точки + бяло червени лентички
      Мотори хоби карат по трасето за АТV
      АТV хоби и жени- жълти стрелки със синя (PVC) лента + сини лентички

Пак казвам, че трасето е едно и също в 80% от дистанцията. Различните цветове важат само за останалите около 20%, където трасетата се разделят.
      К. Кулев

Коментар

Току-що ми се обади партнерът на Фрайнадамец от Стара Загора - Тара Нелуцо и каза, че ще кара на Шумен, така че тоя път ще имате и добра чужда конкуренция !
        Утре (т.е. днес) тръгвам за Шумен, за да проверя да не би трасето да е прекалено леко .

Пожелавам на всички да станат първи и ще се видим там !!!
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
          Пожелавам на всички да станат първи и ще се видим там !!!
          Тогава трябва да помислите за големината на почетната стълбичка
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Щом сървайварки ще учасват мисля че за другите е задължително.Аз за съжаление сте пропусна щото вчера ми изжадиха 42 см.пирон от бедрото и щи чакам информация в нета. Успех на всички и дано по-добрите победят/еди-моторс/!!!!!
            [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
            blood group 0+

Коментар

Първоначално публикуван от dizi Преглед на мнение
              Щом сървайварки ще учасват мисля че за другите е задължително.Аз за съжаление сте пропусна щото вчера ми изжадиха 42 см.пирон от бедрото и щи чакам информация в нета. Успех на всички и дано по-добрите победят/еди-моторс/!!!!!
              Ако е сигурно, че Еди мотор са по-добрите, то тогава има ли смисъл от състезания изобщо?
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

... Успех на всички и дано по-добрите победят/еди-моторс/!!!!!
                Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Ако е сигурно, че Еди мотор са по-добрите, то тогава има ли смисъл от състезания изобщо?
                Това "ДАНО" е проблема. Колкото и да си добър един малък проблем те праща доста назад в класирането.
                Мерси dizi.

Коментар

Нека да вали. И сняг да вали. Все пак и АТВ 4х4 трябва да видите, че стават за нещо. Кофти ще е само ако има сериозни екстреми и сняг в комбинация /например много стръмни спускания или странични наклони/.
                  Дано само да не се отмени състезанието, че ще се клатушкам поне 5 часа от Пазарджик до Шумен.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                    Нека да вали. И сняг да вали. Все пак и АТВ 4х4 трябва да видите, че стават за нещо. Кофти ще е само ако има сериозни екстреми и сняг в комбинация /например много стръмни спускания или странични наклони/.
                    Дано само да не се отмени състезанието, че ще се клатушкам поне 5 часа от Пазарджик до Шумен.
                    Нищо после ... поне Габрово ти е на път и ще можеш да остенеш при нас да видиш снежна Стара Планина

Коментар

Да се КАКВООО ??????!!!!!!
                      Хм...
                      К. Кулев

Коментар

охо... шом организаторите са толкова нахъсани значи състезанието ще бъде мноооого интересно

Коментар

Не само интересно но и наи сеиржииското ще бъде. Дано само да има добри позиции за публиката . Мен това не ме засяга защото ще съм час от сеира но ти Сисо маи се ослушваш и не ти се цапа. Абе габровската агитка ще е на ниво.УСПЕХ на всички заебавам компа и стягам багажа.

Коментар

Хайде юруш! Кал има за всички и участници и зрители!

Коментар

Абе те сървайвърките ако не могат, да се отмени шампионата тогава??????????????????
                              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Кулев Харли ще го пусните нали-в неделя на затвореното...акавазаки-65със каките...а

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X