До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007
Е не покри 100% очакванията ни, но... Атмосферните условия бяха такива, че два дни преди състезанието се притеснявах че никой няма да мине повече от половината трасе. Във сряда по склона имаше сняг и прогнозите бяха за постоянни валежи от дъжд и сняг. Притеснявахме се, че наистина няма да се получи и ще е прекалено хлъзгаво. Почистихме перфектно, даже един от работниците които оставих да чистят ми вика "Калине правя ти писта за Формула 1 да знаеш", а то взе че спря да вали, духна вятър, изсуши баира и стана прекалено лесно. Ама няма как. Това са рисковете на живото предаване. Инъче всички видяха в събота, как като заваля, много по-елементарните баирчета на ендуро теста станаха даже по-трудни от хил клаймбинга.
Аз мисля, че се получи. Стана си интересно състезание, имаше всичко, публиката се изкефи страхотно и това, че почти половината участници стигнаха до горе не го развали. Аз нямаше да бъда по-доволен, ако първия беше стигнал до 60тия метър, а останалите до 40тия. Ако потърсите терен за хил клаймбинг (аз търся от години) ще видите, че този баир е почти перфектен. И като дължина (нито много дълъг нито много къс) и като форма (в началото по-полегат в края по-стръмен) и като разположение (много близо до града). А най-важното... БЕШЕ ДЕВСТВЕН!
Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
Преглед на мнение
Аз мисля, че се получи. Стана си интересно състезание, имаше всичко, публиката се изкефи страхотно и това, че почти половината участници стигнаха до горе не го развали. Аз нямаше да бъда по-доволен, ако първия беше стигнал до 60тия метър, а останалите до 40тия. Ако потърсите терен за хил клаймбинг (аз търся от години) ще видите, че този баир е почти перфектен. И като дължина (нито много дълъг нито много къс) и като форма (в началото по-полегат в края по-стръмен) и като разположение (много близо до града). А най-важното... БЕШЕ ДЕВСТВЕН!
Коментар