Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Хил клайминга определено не се получи, тъй като домакините бяха изчистили чудесно терена, неравностите бяха малко и половината участници се качиха още от първия път, а силните кросови мотори имаха определено предимство при катеренето за време.
    Е не покри 100% очакванията ни, но... Атмосферните условия бяха такива, че два дни преди състезанието се притеснявах че никой няма да мине повече от половината трасе. Във сряда по склона имаше сняг и прогнозите бяха за постоянни валежи от дъжд и сняг. Притеснявахме се, че наистина няма да се получи и ще е прекалено хлъзгаво. Почистихме перфектно, даже един от работниците които оставих да чистят ми вика "Калине правя ти писта за Формула 1 да знаеш", а то взе че спря да вали, духна вятър, изсуши баира и стана прекалено лесно. Ама няма как. Това са рисковете на живото предаване. Инъче всички видяха в събота, как като заваля, много по-елементарните баирчета на ендуро теста станаха даже по-трудни от хил клаймбинга.
    Аз мисля, че се получи. Стана си интересно състезание, имаше всичко, публиката се изкефи страхотно и това, че почти половината участници стигнаха до горе не го развали. Аз нямаше да бъда по-доволен, ако първия беше стигнал до 60тия метър, а останалите до 40тия. Ако потърсите терен за хил клаймбинг (аз търся от години) ще видите, че този баир е почти перфектен. И като дължина (нито много дълъг нито много къс) и като форма (в началото по-полегат в края по-стръмен) и като разположение (много близо до града). А най-важното... БЕШЕ ДЕВСТВЕН!
    К. Кулев

Коментар

Здравейте и от мен след кратко възстановяване от травмите! Определено не трябва да пропускаме да отбележим, че състезанието наистина беше много добре организирано и да благодарим на Калин и на целия екип около него, който му помагаше-браво!!! Въпреки лошите метерологични условия всичко беше супер, особено трасето-на мен лично страшно ми хареса! Още веднъж браво!!!
      Последно редактирано от didka_lagadova; 19-11-07, 22:39.

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
        Беше много яко! Страшно интересно ми беше да гледам всички! Състезанието беше много интересно!
        Снимките са направо страхотни...аз се помъчих да снимам това онова...ама не се получи нещо,както трябва.(То от апарата ще е,ама)
        Слагам някои от "по-сполучливите" :
        наско снимките са огън няма се палиш всичко е наред

Коментар

като гледам е имало много много кал
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
            като гледам е имало много много кал
            Това е леко казано.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
              И още:
              ..............

По време на награждаването на Overall мотори втора голяма капка уцели обектива и ...
              Това е.
              Супер си! Много професионално си заснел всичко и само не знам как си минавал между капките /а те не бяха малко, направо си беше потоп/, че чак накрая да ти оцелят обектива. Много добри снимки.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ами, аз винаги се старая, ама не винаги се получава ...
                Конкретно сега условията за снимане бяха много лоши: облачно, мрачно и непрекъснат дъжд, та трябваше да се ползва най-голямата светлочувствителност, изцяло ръчна настойка на висока скорост при компромис на бленда, светъл обектив и пак не беше достатъчно, защото за сметка на едно, губиш друго. Така че 50% от кадрите ги изхвърлих.
                Иначе обективът е с голям сенник и това помага много във дъжд, но все пак до някое време !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Искренно искам да благодаря на организаторите че ако не бяха те още да си вися в гората и най-вече на пича с червено-белия Раптор където ме изтегли имате всички една черпня от мен съжалявам че на деня се изнесох но имах спешна работа така че където се видим ще се отсрамя.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Пацо къде успя да закъсаш,с 450-ката ли беше

Коментар

Първоначално публикуван от brofa Преглед на мнение
                      Пацо къде успя да закъсаш,с 450-ката ли беше
                      с нея с коя друга от енергото дръпнаха шалтера, избегаха тоците мани ами забравих да си взема запалка направо тютюнясах няколко часа
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ето малко отзиви в пресата, утре ще кача репортажа по НОВА, а в неделя в "Спортен Свят" по НОВА ще има разширен репортаж !

Коментар

Ще има репортажи и в "Моторшоу" по Нова и "Шоурум" по БТВ , но по-нататък. Като знам точно датата ще напиша
                          Живей за всеки дъх!

Коментар

Ииии, я четете:
                            http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1127342

и също:
                            http://sportni.bg/?tid=40&oid=1126138
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това много ми хареса !

Красавицата не се смути от дъжда и гъстата мъгла на Шуменското плато и наравно с мъжете продължи по 54 километровото трасе.
                              На няколко пъти тежкият терен затрудни Габи, но тя все пак зае второто място в надпреварата, яхнала мощен 250-кубиков "Кавазаки".
                              А Митков ще ми разправя, че 250 куб. 4Т били слаби !!!
                              ... и Брейчев веднага да даде купата за второ място в Overall-a, на когото е написано по-горе. Може ли така да се излагаме !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Аааа, чакай чакай - то не било компютри, ами компоти

Снощи не ми остана време да допрочета въпросните новини, ама верно имало някои съвсем малки и незначителни неточности
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X