Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

В шумен сме вече. За сега времето е добро. Не вали и дано и в събота и неделя да е така.
    Хил клаймбинга го гледах, но нещо не ме очарова. Може би очаквах някакъв по окастрен хълм, за да може да се гледа цялото трасе. Но можеби е по-добре, че организаторите са пожалили дърветата. Колегите снимаха. Надявам се, че на видеото ще се вижда повече.
    На първо място е Антон Найденов от гр. Асеновград тим Луда работа, на второ Цветан Минков гр. София, Ендуро Виктори, на трето Стоян Стоянов също от Луда работа.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

ех.... тази луда работа ... утре и аз идвам , но ще се въздържа от каране ... искам да си запазя атв-то чистичко за догодина но искам да има яко кал и се надявам да (не)завали

Коментар

Да ама вали от сутринта.
        И мъгла ууужас-на!
        Мъглата в града беше лека, но колкото се изкачваахме към старта - паметника 1300 г. Бг. мъглата ставаше по-истинска и материална.
        Пред сградата на общината цареше неразбория, официалните лица претупаха откриването и давай нагоре към заветния връх.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от s_s1; 17-11-07, 16:28.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Снимах и старта ама почти нищо не се вижда и тука и нета е голямо нещастие...Не мога да кача никаква снимка.
          Та като се качихме горе на поляната и заваля отначало леко а после и по- сериозно. Всички без джуниър стартираха и след около два часа първите от клас експерт направиха обиколката и се върнаха всички в еднакъв цвят "терра". Мъглата падна още по-здраво и завля още по-силно....
          Съкратиха състезанието на малките, но те си направиха голямо каляне на полянката.
          Е после трудно можеха да се познаят дори и от майките им ама удоволствието да се каляш и никой да не ти се кара е велико.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от s_s1; 17-11-07, 16:21.

Коментар

Ооо утре и аз идвам с още 3-4 човека.Дано мотополигона да е близо до ЖП гарата, че сме с влака.
            Усещам, че е било яко днеска.Другата година живот и здраве и аз се пускам.Надявам се да не съм в ремонт тогава
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
              Ооо утре и аз идвам с още 3-4 човека.Дано мотополигона да е близо до ЖП гарата, че сме с влака.
              Усещам, че е било яко днеска.Другата година живот и здраве и аз се пускам.Надявам се да не съм в ремонт тогава
              Близо е на около лев-лев и петдесет с такси. А моторите как ги качихте на влака?
              Питам да знам, за следващия път Ендуро с влак!

Коментар

Ами този път сме пешаци, че си чакам новото бутало.Иначе е еднаква цената горе-долу дали ще е с влак или с куриерска фирма.С куриер е по-добре като, че ли понеже не се занимаваш с товаро-разтоварна дейност.
                Иван Маринов
                Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от bobotrojan Преглед на мнение
                  Абе те сървайвърките ако не могат, да се отмени шампионата тогава??????????????????
                  Карам си аз втората обиколка тук се спра, там се спра и по едно време гледам една девойка се подпряла на една моторетка /Кавазаки 250/, спирам естествено, и я питам дали има някакъв проблем /от първо си помислих си че е паднала/, а тя милата ми вика: "изгасна ми мотора и толкова се изморих, че немога да го запаля". Ритах два-три пъти, запали /това ми беше първото палене на мотор, аз съм свикнал - бастър копче и бръмммм/. Та се оказа, че тая девойка била едната девойка от "Сървайвър", ма аз нали не гледам такива предавания и не я познах.
                  Последно редактирано от Десислав; 18-11-07, 20:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Преглед на мнение
                    Карам си аз втората обиколка тук се спра, там се спра и по едно време гледам една девойка се подпряла на една моторетка /Кавазаки 250/, спирам естествено, и я питам дали има някакъв проблем /от първо си помислих си че е паднала/, а тя милата ми вика: "изгасна ми мотора и толкова се изморих, че немога да го запаля". Ритах два-три пъти, запали /това ми беше първото палене на мотор, аз съм свикнал - дастър копче и бръмммм/. Та се оказа, че тая девойка била едната девойка от "Сървайвър", ма аз нали не гледам такива предавания и не я познах.
                    Абе беше си полегнало момичето в калчицата.Но малко по натам иаз намерих нещо.

Коментар

Колкото до изминалия кръг мога да кажа, че всичко беше перфектно Организация, трасе, гостоприемство...
                      Доста се бяха постарали Калин Кулев и всички които са участвали по един или друг на в организирането на състезанието.
                      То бяха затваряне на улици, откриване пред общината до където отидохме на самоход, полицейски ескорти и какво ли още не.
                      Въпреки дъжда трасето беше изключително приятно, много ми хареса.
                      Кофти само че почти постоянно валя и не дойдова много хора да гледат, макар че днес не бяха малко на мото полигона.
                      Благодаря на всички Тези които не дойдоха могат само да съжаляват.

Коментар

Тарикат си Десо, все на готини мацки помагаш ,
                        Кои са новите шампиони???
                        [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                        blood group 0+

Коментар

3 snimki
                          Прикачени файлове
                          Стоян Драев тел:+359877915301
                          blood 0 RhF +

Коментар

Третата снимка си е направо за корица на списание !
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

oste 1 za zadna stranica
                              Прикачени файлове
                              Стоян Драев тел:+359877915301
                              blood 0 RhF +

Коментар

на 3-тата са Сашо Каранов и Тодор христв май ааа,Мнооого яко
                                [url="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/url]
                                blood group 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X