Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

една снимка без цена
    Прикачени файлове
    siko

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
      една снимка без цена
      Ееееее, както ми беше криво, се развеселих изведнъж
      На разпозналите се - честито!
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_74 Преглед на мнение
        КРИТИКА КЪМ СЪДИИТЕ!
        КОЛЕГИ,СЪДИЙСТВОТО ОЗНАЧАВА ПРЕЦИЗНОСТ!
        След първия ден обясних на трима от вас,че има грешка в класирането в клас Е1,но след мойта контестация действия не последваха.
        Много моля,да ми бъдат обяснени наказанията от първият ден на Борислав Николов №25.

Без да съм съдия в случая ще се опитам да ти обясня:

12,22,32,42 в случая означават пропуснати 1,2,3 и 4-та контрола за 2-ра обиколка
        Т- е наказание за трак,което автоматично получаваш ако не завършиш както е в твоя случай.

Грешки /според мен/:
        1 ви ден Пламен Ташков би трябвало да е след теб защото 12++32+42+T ми се струва нелогично.Излиза че той е взел 2 ра контр. на 2 ра обколка, а не е правил такава.
        Тогава ти си с 22 точки 1 ви ден и наистина излизаш на 3-то място.Ако погледнеш линка към класирането ще видиш че на 18 страница класирането ти е оправено от Вальо, след намеса от наша страна още в неделя сутринта.Не знам защо обявиха че Светльо е 3-ти,става въпрос за чисто техническа грешка. Комисия Ендуро ще направи необходимото да си получиш полагащите се точки и призове.

КОЛЕГИ ОТ Е1лично мнение)

Мисля че е крайно време да се стегнете и да преодолявате цялото трасе.Не е логично спора за медалите да се решава от по-малкото наказания , а не от по-доброто време.Ако ви идва в повече усилието-има клас Хоби.
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от siko Преглед на мнение
          една снимка без цена
          Супер е!
          Лесно е да видиш чисто и бяло д...е, но е много трудно да видиш черно и кално...а още по-трудно да запечаташ.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Мисля че е крайно време да се стегнете и да преодолявате цялото трасе.Не е логично спора за медалите да се решава от по-малкото наказания , а не от по-доброто време.Ако ви идва в повече усилието-има клас Хоби.
            Гълъбине,нещата са принципни.За първи път не минавам цялото трасе и ти го знаеш много добре.На първото изкачване от втората обиколка съединителят ми блокира и за това не завърших състезанието.Не става дума за възможности,а за това че съдиите спят.Неможе да финиширам първа обиколка с 4 контроли а съдията да записва 1.
            Гълъбине,не е логично спора за медалите да се решава и от съдиите.Ако мислиш,че момчетата от клас Е1 са за клас Хоби купи си 250 и заповядай.Тук става дума за усилие от страна на съдиите,а не на състезателите.
            ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Относно класирането 2 ри кръг ендуро хоби Илиан Стефанов Тотев "РИСК" Габрово направи 3 обиколки а не 2 както е в класирането и за него съм сигурна че минаваше и всички препятствия може да не окаже влияние в класирането но всичко трябва да е точно

Коментар

За голямо мое съжаление,бях само зрител този кръг ,но погледнато от страни състезанието беше строхотно !Организаторите се бяха постарали особенно втория ден
                беше много интересно и ми направи впечатление в този дъжд колко много публика имаше.Браво на Калин и неговия екип!

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_74 Преглед на мнение

Гълъбине,нещата са принципни.За първи път не минавам цялото трасе и ти го знаеш много добре.На първото изкачване от втората обиколка съединителят ми блокира и за това не завърших състезанието.Не става дума за възможности,а за това че съдиите спят.Неможе да финиширам първа обиколка с 4 контроли а съдията да записва 1
                  Е къде видя че са ти записали 1 контрола!
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Ако мислиш,че момчетата от клас Е1 са за клас Хоби купи си 250 и заповядай.Тук става дума за усилие от страна на съдиите,а не на състезателите.
                    Ами бих го направил,ако нямаше още една камара неща с които да се занимавам около състезанията,обаче в Е2.Втори нов мотор ще ми дойде множко.Не визирах конкретно някой.Просто на всяко състезание има 1-2 завършили изцяло трасето и х-трака което поставя под съмнение обособяването на отделен клас въобще.Светльо чух че иска да се върне в Е2 .Пак подчертавам че мнението ми е лично и няма нищо общо с Комисия Ендуро.
                    offroad фен
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

• До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Е къде видя че са ти записали 1 контрола!

В неделя главния съдия ми каза,че имам записана 1 контрола.Добре че не бях свалил контролите от мотора и ги провери на място.
                      ЗА ЛУД И ВЯТЪР ПРЕГРАДИ НЯМА!!!

Коментар

Здравейте!
                        Това състезание беше едно от най трудните за времеизмерване!
                        При тази мъгла, дъжд и кал прахоляка през лятото направо е песен.
                        Наистина остава много малко време за обработка на резултатите втория ден (които са 12-ДВАНАДЕСЕТ на брой) и като прибавим напрежението от това да се извадят бързо резултатите няма начин да не се допускат грешки при обработката. Мисля че тук трябва да проявите малко разбиране и изказвания от рода че сме "спали" просто ме обиждат!
                        Ако Борислав Николов погледне хубаво класирането ще види че там няма грешка- той си е трети в първия кръг и в генералното, а е наказан само за това че не е минал втора обиколка с 4(ЧЕТЕРИ) броя контроли + трак = 10:00:00.
                        ЯНЧО ДЕЛЧЕВ ТЕРЗИЕВ е 13-ти в генералното.
                        Габриела Мартинова съм я изпуснал - тя беше с номер 724, а трябваше да е в диапазона 500-599. Втория ден е 4-та.
                        При мотори хоби борбата беше оспорвана, не им се личаха твърде номерата и е най вероятно Ненчо и Илиян да са с три обиколки - ще ги проверя отново.

Коментар

Ето и обещаните снимки от неделя. Няма да ги коментирам, но пускам повече и дано всеки се познае !

Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

И още:

По време на награждаването на Overall мотори втора голяма капка уцели обектива и ...
                            Това е.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

и от мен.

[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
                              [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Беше много яко! Страшно интересно ми беше да гледам всички! Състезанието беше много интересно!
                                Снимките са направо страхотни...аз се помъчих да снимам това онова...ама не се получи нещо,както трябва.(То от апарата ще е,ама)
                                Слагам някои от "по-сполучливите" :
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X