Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЕНДУРО ШУМЕН 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ЕНДУРО ШУМЕН 2007

mersi !
    [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC][/CENTER]
    [CENTER][COLOR=darkorange]Мото клуб "Екстрийм Райдърс" Търговище[/COLOR][/CENTER]

Коментар

Скоро ще пусна подробна информация и регламент. Все пак има цял месец до събитието.
      Записването на място в петък- както винаги.
      К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
        ...1. До състезанието се допускат всякакъв тип мотоциклети БЕЗ КОНСТРУКТИВНИ ПРОМЕНИ.*
        2. Забраняват се доработки на мотоциклетите като удължени задни шарнири, различни предници и др.
        3. Забранява се използването на гуми с монтирани болтове или други приспособления за повишаване на сцеплението...
        Ехаааа, някои се бяха подготвили доста сериозно за вземането на наградата. Похарчиха 2000$+. Но нещо не бяха се поинтерсували от регламента. Или това се приема???

Коментар

Регламента си е регламент! :-)
          То шипове няма право да слагаш,пък камоли това
          Но си мисля,че си струва да се види как ще го вземе това нещо изкачването...

Аз съм "за" да му се позволи да участва като демонстрация след състезанието и извън класирането

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_varna Преглед на мнение
            Регламента си е регламент! :-)
            То шипове няма право да слагаш,пък камоли това
            Но си мисля,че си струва да се види как ще го вземе това нещо изкачването...

Аз съм "за" да му се позволи да участва като демонстрация след състезанието и извън класирането
            Мисля, че без сняг това приспособление, ще бъде доста неефективно!
            Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Че защо да е неефективно? Напротив, даже смятам че би имало повече шансове, освен ако няма завои изкачването... не знам как би се справил в този случай. Дали ще е кал или сняг се тая. И на мен ще ми е много интересно да го видя това нещо в действие Задължително трябва да се допусне за демонстрация!
              DCRT®

Коментар

АБЕ И "ЛУДА РАБОТА " НЕ ОСТАВА ПО НАЗАД.ЧУКУРОВ Е РЕШИЛ ДА ВИ РАЗМАЖЕ С ТОЗИ ЯК МОТОР.
                Прикачени файлове

Коментар

Ауу, голям студ настана. Дали няма да имаме и сняг на последния за годината кръг. Ако нещо да си търся вериги.

Коментар

Аз мисля че времето е супер и ще стане много добро състезание. Които не му харесва да не кара. А много ли беше добре на хасково на 45 -48 градуса.Ще видите че ще стане добро състезание и ще е голямо шоу . Според мен няма да има и контузии защото няма да има голяма скорост.

Коментар

Що пък да нямаме и ние един кръг на сняг, ще бъде весело
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                        Що пък да нямаме и ние един кръг на сняг, ще бъде весело
                        Щом е така Жоро пиши ме и мене

Коментар

И така, точно една седмица преди състезанието е време да ви дам още информация за предстоящото събитие, както и за трасетата.

Петък 16-ти ноември.
                          ХИЛ КЛАЙМБИНГ

*Трасе: 117м. права отсечка в изкачване, маркирана с табелки на всеки 5 метра.
                          *Съдии: На всеки 10м.
                          *Пояснения:
                          Всеки има по три опита. Първи стартира изтеглилия най-малко число при жребия. Непосредствено преди състезанието ще се издаде стартов списък с реда на стартиране, който ще бъде на разположение на всички участници на старта. Всички участници са длъжни да следят за реда си на стартиране.Всички машини трябва да бъдат в зоната за изчакване. Непосредствено преди старта първия влиза в предстартовата зона. Когато първия стартира, втория трябва да влезе в предстартовата зона. Той стартира- следващия влиза в зоната. След приключване на последния в списъка, отново стартира първия (за следващия си опит) Ако някой пропусне реда си губи правото за старт на този опит!
                          На трсето през 10 м са разположени съдии които следят за това кога и къде приключва опита на състезателя. Когато съдията развее червен флаг това означава, че опита е приключил. Състезателя има право да стои в точката на финал на опита си докато съдиите измерят и съобщят резултата, след което се връща към зоната за изчакване ИЗВЪН ТРАСЕТО

Събота 17-ти ноември
                          НАВИГАЦИЯ

*Трасета:
                          **МОТОРИ ЕКСПЕРТ: 54км. Трудност ЛЕКА на места ДО СРЕДНА (съобразено със сезона), с включени ЕКСТРИЙМ ТЕСТ с дължина 800м и ЕНДУРО ТЕСТ с дължина 2км. + още няколко кратки екстрема. Навигация по GPS и МАРКИРОВКА 2 обиколки
                          **АТV ЕКСПЕРТ: 54км. Трудност ЛЕКА на места ДО СРЕДНА, с включен ЕКСТРИЙМ ТЕСТ с дължина 800м, + няколко кратки и леки екстрема. Навигация по GPS и МАРКИРОВКА 2 обиколки
                          **МОТОРИ ХОБИ: 54км. (Трасето на АТV ЕКСПЕРТ) Трудност ЛЕКА. Няколко кратки и леки екстрема. Навигация по GPS и МАРКИРОВКА 1 обиколка
                          **АТV ХОБИ: 52км. Трудност ЛЕКА. Без никакви екстреми. Навигация по GPS. 1 обиколка
                          **ЖЕНИ: 52км. (Трасето за АТV ХОБИ) Трудност ЛЕКА. Без никакви екстреми. Навигация по GPS. 1 обиколка

Забележка: Трасетата се дублират на 80%
                          Ще измислим и някакво тарсе за Джуниърите, което да се върти пред погледа ни.

Неделя 18-ти ноември
                          Затворен кръг - ЕНДУРОКРОС

*Трасе: 2км. екстрийм тест, с препядствия от гуми, дървени трупи, камъни, чакъл, естествени препядствия и т.н.
                          *Обиколки:
                          **МОТОРИ ЕКСПЕРТ 10 обиколки
                          **АТV ЕКСПЕРТ 10 обиколки
                          **МОТОРИ ХОБИ 5 обиколки
                          **АТV ХОБИ 5 обиколки
                          **ЖЕНИ 5 обиколки
                          Забележка: Трасето за ATV ХОБИ И ЖЕНИ ще бъде в по-лек вариант без екстремните препядствия
                          *Забележка: При повече от 20 състезатели в някой от класовете, между тях ще се проведе квалификационно състезание (30% от дистанцията)
                          К. Кулев

Коментар

една новина която може би ще ви е интересна
                            ..току що ми се обади ..ники от кърджали..бащата на двете най атрактивни съвайвърки....обмисляли да участват..на шумен в женският клас..дадох им на калин телефона да се разберат..
                            ..не е съвсем сигурно дали ще участват..но е много вероятно

Коментар

Здравейте,искам да попитам дали мога да участвам в мотори хоби без GPS и да участвам в класирането.Благодаря!
                              YAMAHA YZ426F

Коментар

Първоначално публикуван от Dobri-mobri Преглед на мнение
                                Здравейте,искам да попитам дали мога да участвам в мотори хоби без GPS и да участвам в класирането.Благодаря!
                                Можеш да се вържеш към някой да караш с него..може и с мен,ако искаш....иначе без ГПС няма как да се оправиш по трасето

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X