Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнение
    И понеже никой не качва снимки ще копирам някои от тези на Даниела Борисова:
    Калпазинин! Тъкмо щях да качвам. Поне интервал да беше оставил между тях..

Коментар

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_1042.jpg
Прегледи:1
Размер:165.4 КБ
ID:5613580

Име:DSC_1106.jpg
Размер:345.5 КБ
ID:5613581

Име:DSC_1166.jpg
Размер:259.0 КБ
ID:5613582

Име:DSC_1186.jpg
Размер:265.0 КБ
ID:5613583

Име:DSC_1195.jpg
Размер:333.0 КБ
ID:5613584

Име:DSC_1241.jpg
Размер:315.8 КБ
ID:5613585

Име:DSC_1265.jpg
Размер:314.0 КБ
ID:5613586

Име:DSC_1265.jpg
Размер:314.0 КБ
ID:5613586

Име:DSC_1291.jpg
Размер:205.9 КБ
ID:5613587

Име:DSC_1303.jpg
Размер:316.8 КБ
ID:5613588

Име:DSC_1317.jpg
Размер:312.3 КБ
ID:5613589

Име:DSC_1491.jpg
Размер:198.9 КБ
ID:5613590

тук са всички снимки https://www.facebook.com/profile.php...0644652&type=1

Коментар

Какъв е наклона на тази скаличка?
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
            Какъв е наклона на тази скаличка?
            30 метра дължина около 45 градуса наклон

Коментар

Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Така е, правилника си правилник! Нашето момче, Доката и двата дена даде най-доброто време, ама като хвърлиш GPS-а в жапката, чакай да ти чертае целият трак!!! Съответно е наказан(с два часа, аз бих му дал 4-ри) и с право- правилника трябва да се спазва. Проблема е, че няма състезатели(достатъчно)! Пускам единствтеният си клип от втори ден---Доката кара,Чирока мой.

Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Благодарности и от мен към орта тима! Обещахме,дойдохме и карахме, ексремите не бяха трудни. На нашият екипаж ни е много трудна навигацията. Гъби,охлюви и тн.кошницата ни е пълна.
                  Обещавам за следващото с-е да сме по-добри.
                  Позрави на всички! Живи здрави и до следващото.
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                    Благодарности и от мен към орта тима! Обещахме,дойдохме и карахме, ексремите не бяха трудни. На нашият екипаж ни е много трудна навигацията. Гъби,охлюви и тн.кошницата ни е пълна.
                    Обещавам за следващото с-е да сме по-добри.
                    Позрави на всички! Живи здрави и до следващото.
                    Ники важното е че напредваме,два екипажа от Ямбол не е никак малко! И в двата класа се представихте добре!И за напред ще ви подкрепям с каквото мога!Милен и Манчо също дадоха всичко от себе си!Навигацията се учи трябва тренировка!Успех ви желая.
                    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

здравейте,за първи път участвам на състезание,загора трофи 2014,клас адвенчър N 121,благодарности на организаторите,прекарах два незабравими дни.имам въпрос относно спирането на времето на въпросната тапа на реката-стоях поне 30 минути, а времето ми е спряно само за 6 минути,как става това отчитане?

Коментар

Благодаря на оргатима, че бях част от това състезание! Важното е, че нямаше сериозни инциденти и всички се прибраха живи и здрави. Тенекиите се поправят. Крайно време е участниците да разберат, че участието в такова състезание си е сериозна отговорност и неспазването на мерките за безопасност е крайно безотговорно. Ако стане инцидент изгаря не само пострадалия. Отнасяме го всички и забравяме занапред за какъвто и да е вид подобни прояви. Това че някой си е платил таксата не означава, че всички останали са длъжни да го пазят, тикат, дърпат и какво ли не. Основната идея на трофито е ''Оправяй се сам''
                        На сърбела майката му е чесането.
                        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                          Благодаря на оргатима, че бях част от това състезание! Важното е, че нямаше сериозни инциденти и всички се прибраха живи и здрави. Тенекиите се поправят. Крайно време е участниците да разберат, че участието в такова състезание си е сериозна отговорност и неспазването на мерките за безопасност е крайно безотговорно. Ако стане инцидент изгаря не само пострадалия. Отнасяме го всички и забравяме занапред за какъвто и да е вид подобни прояви. Това че някой си е платил таксата не означава, че всички останали са длъжни да го пазят, тикат, дърпат и какво ли не. Основната идея на трофито е ''Оправяй се сам''
                          +1
                          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от barzia_85 Преглед на мнение
                            аз пък в този ред искам да кажа,че и летвата за адвенчър се вдигна и се надяваме за малко по-сериозно отношение на състезателите към състезанията ......
                            Според мен летвата за адвенчърите трябва малко да се свали. Все пак в този клас е за по неподготвени и непрежалени джипки. Голяма част от екипажите нямат опит и иска да го натрупат в този клас. Организаторите и опитните състезатели трябва да им помагат, да се отделя време за допълнителни разяснения и отговори на въпроси.

Като цяло организаторите допуснаха някои малки грешки, но на фона на дъжда и факта, че това е първо състезание трябва да им се прости. Създадоха се доста непредвидени ситуации в които трябваше да се вземат бързи решения...
                            BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                              Според мен летвата за адвенчърите трябва малко да се свали. Все пак в този клас е за по неподготвени и непрежалени джипки. Голяма част от екипажите нямат опит и иска да го натрупат в този клас. Организаторите и опитните състезатели трябва да им помагат, да се отделя време за допълнителни разяснения и отговори на въпроси.

Като цяло организаторите допуснаха някои малки грешки, но на фона на дъжда и факта, че това е първо състезание трябва да им се прости. Създадоха се доста непредвидени ситуации в които трябваше да се вземат бързи решения...
                              Адвенчъра трябва да си остане адвенчър , много леки трасета по съществуващи черни пътища , които да могат да се преминат дори и дъжд и кал . Много точни бяха думите на Ицо от Плевен " Трасето на адвенчър беше страхотно , но това трасе не е за стандартни джипки без гуми и лебедка "
                              За експерата само бой и никаква милост ...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Най-вероятно ще кача снимки от втория ден довечера, че тия дни нямам много време да ги отсея и обработя.Почти са готови и се надявам довечера да ги постна тук.
                                Поздрави!
                                NISSAN FOREVER
                                -----------------------------------------------------------------------------
                                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X