Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Това е само репортажа! Целия филм ще бъде готов на по късен етап но не догодина!!ю
    Иначе тези които са го пропуснали могат да гледат повторенията на Авто Мото Хоби в:
    Неделя 03:30ч. 09:30ч. 15:30ч. и 21:30ч.
    Вторник 02:30ч. 08:30ч. 14:30ч. и 20:30ч.
    "АСК ЗАГОРА 4х4"
    0897937797....по всяко време!

Коментар

Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнение
      Така ще изглежда плаката за догодина
      Момичето хубаво, ама точно тоА Белорусь ли избрахте при наличието на толкова красиви джипове... Само загрозяват Рени .
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Момичето хубаво, ама точно тоА Белорусь ли избрахте при наличието на толкова красиви джипове... Само загрозяват Рени .
        Това е да не се заглеждаме по джипа а по мадамата бре.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
          Това е да не се заглеждаме по джипа а по мадамата бре.
          Джипчето е RAV 4 с леки подобрения , момата от снимката е неизвестна хубавица и май е харесва Хитлер , а тоя не ми е съученик до колкото помня .
          ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
          тел. 0889 017703
          0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
            Ние дето нямаме "Хоби" ще разчитаме на Вас.
            Това успях да направя за тези които нямат Хоби ТВ:

"АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Този пост с времената от неделя, може би 20 пъти съм го гледал.Никога няма да си го простя, това колче, което бутнах на финала.Точно то ми изяде третото или второто място. Още по интересно ми е времето, което дадох с този джип, а той е само 115кс. Като се имаше в предвид, че имаше колеги с бензинови мотори с по над 200кс.Времето, което направих е задоволително. Но все пак, кой каквото има с него кара.Надявам се 2015г. да сме по- добре подготвени и с по- добра машина. Успех !
              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                Този пост с времената от неделя, може би 20 пъти съм го гледал.Никога няма да си го простя, това колче, което бутнах на финала.Точно то ми изяде третото или второто място. Още по интересно ми е времето, което дадох с този джип, а той е само 115кс. Като се имаше в предвид, че имаше колеги с бензинови мотори с по над 200кс.Времето, което направих е задоволително. Но все пак, кой каквото има с него кара.Надявам се 2015г. да сме по- добре подготвени и с по- добра машина. Успех !
                Любо разбирам те,но всеки прави грешки! И ние на различни състезания сме правили непростими грешки за които после сме си гризали ноктите но така е на трасето!
                Нека се учим от грешките си и продължаваме напред!
                "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                  ........................................................................................то ми изяде третото или второто място. Още по интересно ми е времето, което дадох с този джип, а той е само 115кс. Като се имаше в предвид, че имаше колеги с бензинови мотори с по над 200кс................................................................................................................................................. .................

Единия кара със спукана предна гума, а другия е с минута по-добро време от теб ! Тези двамата имат и друго общо, което при теб го няма
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                    Единия кара със спукана предна гума, а другия е с минута по-добро време от теб ! Тези двамата имат и друго общо, което при теб го няма
                    Е точно за това ти звъннах един ден, но ти не вдигна тел. Предстои ми закупуване на нова машина, и по този повод исках да се чуя с теб, по въпроса за окачването! Знам, че с моя джип не мога да дам това време, защото по него всичко е стандартно, и на слонските стъпки, щяхме да си счупим главите. Успех!
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Филма за Загора Трофи 2014 е готов и тази седмица започва излъчването му по Хоби ТВ.
                      Може да го гледате още в:
                      Събота от 05ч,11ч,17ч,23ч. по Хоби ТВ в предаването МОЕТО ХОБИ
                      Неделя от 03ч,09ч,15ч,21ч. по Хоби Лов в предаването МОЕТО АВТО ХОБИ
                      Филма е един час.......желая ви приятно гледане!
                      "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Филма за Загора Трофи 2014 е готов и тази седмица започва излъчването му по Хоби ТВ.
                        Може да го гледате още в:
                        Събота от 05ч,11ч,17ч,23ч. по Хоби ТВ в предаването МОЕТО ХОБИ
                        Неделя от 03ч,09ч,15ч,21ч. по Хоби Лов в предаването МОЕТО АВТО ХОБИ
                        Филма е един час.......желая ви приятно гледане!
                        Онлайн някой знае ли дали може да се гледа, че на нашата кабеларка Хоби ТВ я няма!
                        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

На сайта на телевизията,в деня и часа...
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                            На сайта на телевизията,в деня и часа...
                            Мисля че и така не става!
                            Ще се опитам да го запиша и да го кача в You Tube и съответно тук!
                            "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Мисля че и така не става!
                              Ще се опитам да го запиша и да го кача в You Tube и съответно тук!
                              И така не става! Ще съм ти много благодарен ако го запишеш. Поздрави!
                              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Ето обещания филм "Загора Трофи 2014" в две части по 30мин.

С любезното съдействие на Рени Христова Хоби ТВ!
                                "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X