Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
    Ами, то заваля два-три дни преди състезанието.Няма как да не се разкаля хубаво с толкова много жипки. Записване може и на място, не всички пишат в този форум.
    Имам два ДЖИПА за в гората, единият тогава кара(сигурно не сте го видели, че се движеше бързо), другият ми е за да имам какво да карам ! Остава втори трип-мастер и , още един навигатор,ако бях решил и другият да вкарам.А от къде навигатори???
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
      Имам два ДЖИПА за в гората, единият тогава кара(сигурно не сте го видели, че се движеше бързо), другият ми е за да имам какво да карам ! Остава втори трип-мастер и , още един навигатор,ако бях решил и другият да вкарам.А от къде навигатори???
      Има,има,да не почвам да ти ги изброявам...
      Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
      Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
      0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
        С тази ти кола, с това окачване и шофьор Дончо .... направо уби конкуренцията ! От клипа, който си качил не става ясно за какво иде реч. Тази кола не стъпваше по земята. Хубаво е да се видят и времената. Страхотна е БРАВО. Успех.
        Евгени Филчев разработва всякакви колойвъри и амортисьори,Дончо произвежда джоитове .И това е плод на дългогодишния им труд. Ние също караме с техните продукти и сме възхитени!!

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
          Има,има,да не почвам да ти ги изброявам...
          Давай списъка, кажи им че съм разумен кротък и праволинеен , почти!
          Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            Давай списъка, кажи им че съм разумен кротък и праволинеен , почти!
            Първо си смени аватара,че ги плашиш.
            Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
            Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
            0885 660 613

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Аз ще му пратя линка
              Пратих му го
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Поздрави към фотографите, поздрави и към видеорепортерите,поздрави и към онези, които са се смачкали от снимане, а не могат да ги качат тука! Да се намери някой да им помогне(на тези които не знаят).
                Eвгени Филчев

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_2661.jpg
Прегледи:2
Размер:592.4 КБ
ID:5613698
                  Един от символите на гр.Ст.Загора-Самарското знаме е апогей на победата.Затова ние организаторите на състезанието,,Загора Трофи" 2014 в Ст.Загора решихме Вие да станете част от този символ.Победителите държат частица от историята на града ни!Благодарим ти Любашки за прекрасната снимка.!!!
                  Последно редактирано от Бат Любо; 01-10-14, 22:51.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                    Благодарности от нашия екипаж „110“ на организаторите,съдиите, спонсорите и всички хора допринесли по всякакъв начин за добре свършената работа за провеждането на най-голямото Трофи състезание (39 екипажа). Благодарим за себераздаването им, за незабравимите мигове, за адреналина които ни дадоха! Радваме се, че бяхме част от това изживаване. Надяваме се да стане традиция и всяка година да се събираме заедно в Стара Загора. Желаем на всички много здраве и успехи!
                    Благодарим ти Любо за хубавите думи!Знаем че са от сърце!
                    "АСК ЗАГОРА 4х4"
                    0897937797....по всяко време!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                      Поех ангажимент и сега го спазвам.Обещах на станалия първи в клас "Експерт" гръцки екипаж в лицето на пилота Charisis Kafteranis, да му предоставя снимките направени от мен през втория ден на неговия джип в пълен размер, за да може да си ги дръпне и има за спомен.
                      Та ето приятелю...https://htftp.offroad-bulgaria.com/L...20Full%20Size/
                      П.П.Може и някой който кореспондира с него във Фейсбук, да му препрати линка, и много поздрави от мен!
                      Поздрави приятели!
                      Любо,това са СТРАХОТНИ снимки!!!
                      "АСК ЗАГОРА 4х4"
                      0897937797....по всяко време!

Коментар

• Re: От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Благодаря ти ... страхотни снимки !!! да се забавляват в Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнение
                          Любо,това са СТРАХОТНИ снимки!!!
                          Благодаря Миленски!
                          Можеха да станат още по-добри от техническа гледна точка, но както споменах условията в тъмното дере бяха много трудни за снимане.

Първоначално публикуван от Бат Любо Преглед на мнение
                          [ATTACH=CONFIG]743779[/ATTACH]
                          Един от символите на гр.Ст.Загора-Самарското знаме е апогей на победата.Затова ние организаторите на състезанието,,Загора Трофи" 2014 в Ст.Загора решихме Вие да станете част от този символ.Победителите държат частица от историята на града ни!Благодарим ти Любашки за прекрасната снимка.!!!

Идеята беше на Славин, а аз само я реализирах.Също много труден за изпълнение кадър, защото първо трудно се фокусираше оригинала в малката дупка и второ купата е огледална, а аз се отразявах с фотоапарата в нея и излизах на кадъра.От няколко опита, този излезна най-успешен и затова избрах него.
                          Наистина Самарското знаме е един от великите символи на победата, а също така и символ на Ст. Загора.Радвам се, че организаторите са се спрели на него и са го пресъздали на купите!
                          Поздрави!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Нямам идея как се е получило така да съвпаднат линията между земята и небето с отразените от другата страна земя и небе. Все едно е прозрачна.
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                              Нямам идея как се е получило така да съвпаднат линията между земята и небето с отразените от другата страна земя и небе. Все едно е прозрачна.
                              Аз имам идея...моята идея беше такава, затова и се наложи да те тормозя да стоиш толкова пъти докато нацеля линията с купата в ръка...
                              Изтормозих те, но мисля, че си заслужаваше...
                              Поздрави!
                              NISSAN FOREVER
                              -----------------------------------------------------------------------------
                              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Толкова хора снимаха, а се оказа че почти никой не споделя!

Eвгени Филчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X