Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

И аз да изкажа благодарностите на екипаж 225, който трябва да кръстите "Отбор карък"...

Момчетата които се бяха захванали с организацията се постараха много, дадоха всичко на което са способни а да се получи състезанието. Като видях гаргата снощи в 10 часа колко беше грохнал, а имаше още доста работа за вечерта направо го съжалих. Ама да не се е хващал да прави състезание, никой не го е карал насила.

Е, имаше малко пропуски, но като за първи опит те са неизбежни. За догодина ще знаят.

Благодаря ви приятели за усилията да ни направите кефа в тези два дни, бъдете сигурни, че усилията ви не са били напразни.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да изкажа и моите благодарности към Старозагорци за наистина калното трофи
      За първи път карам на такова състезание и мога да кажа че това са мъжките надпревари .Тук трябва да си пилот ,навигатор,да разбираш от техниката и наи вече да си спортист с голямо сърце
      А и да си носиш нещо което записва трака да не получаваш 4 часа наказание като нем
      Браво на момчетата за организацията наистина си покарахме(ТОЛКОВА СЪМ КАРАЛ САМО НА БАКАДЖИКА)
      Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Аз доволен!Много доволен!Видяхме се,веселихме се,посмяхме се .Състезанието беше много мъжко-с хубави екстреми,с добри трасета.Наистина проблем имаха адвенчърите,но това е нормално,като се вземе под внимание,че повечето са нормални джипове ,без гуми за кал,особено в събота.Времето беше перфектно за такъв вид състезание и помогна много за кефа на състезатели и публика.
        Диян Любо,Милен и останалите от организаторите направиха възможно най-доброто първо трофи в Ст.Загора.С много желание,с много нерви и адекватни решения мисля,че се получи.Благодаря за възможността да бъда част от изживаването!
        Очаквам снимки да видя и аз нещичко,че повечето време бях в "дупка" и ще ми бъде интересно .
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Ние нямахме късмет в това състезание,но искам да изкажа своите огромни благодарности на организаторите и момчетата включили се в изваждането на джипа от дерето.
          Специални благодарности на Доктора,който ни изтегли до Змейово/Черокито е голяма работа не го сменяй/.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dere.jpg
Прегледи:2
Размер:94.2 КБ
ID:5613353

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
            Ние нямахме късмет в това състезание,но искам да изкажа своите огромни благодарности на организаторите и момчетата включили се в изваждането на джипа от дерето.
            Специални благодарности на Доктора,който ни изтегли до Змейово/Черокито е голяма работа не го сменяй/.

[ATTACH=CONFIG]743272[/ATTACH]
            Е какви са тия работи . Ти на траяла не се обръщаш така.

Коментар

Вранглера е по сериозна машина.
              Discovery 300TDI
              WEBASTO

Коментар

Благодарим на всички за хубавите думи.Радваме се че сте останали доволни!
                Обещаваме за догодина да изчистим пропуските,да се поучим от грешките и направим едно още по-добро Трофи!
                "АСК ЗАГОРА 4х4"
                0897937797....по всяко време!

Коментар

Малко снимки и първия от клиповете

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_061.jpg
Прегледи:1
Размер:237.7 КБ
ID:5613404Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_053.jpg
Размер:201.3 КБ
ID:5613403Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_032.jpg
Размер:303.0 КБ
ID:5613402Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_021.jpg
Размер:325.7 КБ
ID:5613401Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_013.jpg
Размер:268.2 КБ
ID:5613400Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20140927_011.jpg
Размер:256.1 КБ
ID:5613399

0888 69 88 72
                  https://www.youtube.com/channel/UC2lB8CKbb5eIV1Aj8ikgayw

Коментар

Я ни отворете каква е причината при вас (в Зарата) горивата да са с по 10-20 стинки по-ниски цени?
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                      Я ни отворете каква е причината при вас (в Зарата) горивата да са с по 10-20 стинки по-ниски цени?
                      Война между бензиностанциите.
                      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

аз съм сърдит,нямам тениска от първото трофи на заралии
                        Нека силата да бъде с нас!
                        Suzuki Grand Vitara
                        +34 642 91 4154

Коментар

0888 69 88 72
                          https://www.youtube.com/channel/UC2lB8CKbb5eIV1Aj8ikgayw

Коментар

И ние си изкарахме добре ,макар ,че бяхме единствените ненормални на палатка.Е не точно...
                            За догодина мисля да карам,защото Пешо от Русе/беше навигатор ,а не пилот ,виж класирането / ми обеща да ми е навигатор ,пък и да караш е доста по-интересно ,отколкото да гледаш в този формат .

Иначе състезанието се получи добре,може да е имало пропуски ,но съм сигурен ,че догодина заралийската група ще е още по-сплотена и ще ги изчисти !
                            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                              И ние си изкарахме добре ,макар ,че бяхме единствените ненормални на палатка.Е не точно...
                              За догодина мисля да карам,защото Пешо от Русе/беше навигатор ,а не пилот ,виж класирането / ми обеща да ми е навигатор ,пък и да караш е доста по-интересно ,отколкото да гледаш в този формат .

Иначе състезанието се получи добре,може да е имало пропуски ,но съм сигурен ,че догодина заралийската група ще е още по-сплотена и ще ги изчисти !
                              Лайк! Трябва да се кара, не да се гледа!
                              0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                                ................ направиха възможно най-доброто първо трофи в Ст.Загора.
                                Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                                ....нямам тениска от първото трофи на заралии
                                Момчета, ПЪРВОТО трофи в Ст. Загора бе през април 2004г. и участваха над 50 джипа. Казваше се Спрайт Екстрийм.
                                "Проблем имаме само когато нямаме решение" !
                                „Дори и да са те изяли, пак имаш два изхода.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X