Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

кновен
    Чавдар Владимиров
    0887/912075
    Ленд Ровър Диско 1
    Самуад в проект

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
      Наско, правилата са най-малкия проблем. Могат да се коригират за едно състезание. Проблемът е в спазването им.
      В този ред на мисли би ли споделил, защо обявихте, че Крум Черпоков е подал контестацията срещу Калин, като всъщност това са трите екипажа от отбора на Главния спонсор? Защо ни излъгахте? Гузна съвест, или...?
      Според мен посоката, която си поел ще доведе веригата до състоянието на шампионата(ще си кара отбора на Главния спонсор и още няколко екипажа). Спри докато можеш! Ако не знаеш този човек е "врътнал" много на брой и много едри риби(говори се и за Илия Павлов). Теб ще те схруска на закуска. Ще унищожи това, което се опитваш да създадеш! Знам, че няма да ме послушаш, но съм длъжен да те предупредя.

п.п. относно трите състезания толеранс.... нали знаеш- мъжко дупе един път се ..е!

Тези членове на НК звучат така относимо към горното изказване....

Чл. 147. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
      (2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления. Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) За обида: 1. нанесена публично; 2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин; 3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и 4. от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,
      наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание. (2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.

Коментар

Времето засечено от старта до финала+наказания за непреминат екстрем+наказание за отклонение от трака.Това е.И вторият ден/затворен кръг,траял или както искате го наречете/.Прави се класирането,всеки си взема точките,от 1-вия до последния.Защо трябва някой който няма финал първият ден или е пропуснал екстрем да е по-напред в класирането от този,който се е бил с трасето,с екстремите. Времето/общото за деня/ е решаващ фактор,не кой е минал по-бързо екстремите.
        При нас ще бъде така:

важна информация:
        Участието в "Нова Черна 2013",класирането ще е валидно за участие в шампионата за купата,при следните условия:
        1.Всички участници в клас А1 участват за шампионата.
        2.Точките са на базата на генерално класиране от състезанието.
        3.Времена няма да бъдат спирани,т.е.класирането е за време.
        a).Времето ще се спира само при евентуални тапи и то в екстремите.Това ще бъде извършвано единствено и само от съдията на екстрема и то по негово усмотрение.Ако съдията прецени,че има достатъчно място да се заобиколи блокиралият екстрема
        автомобил,то времето на следващият няма да се спира.
        b).Ще се постараем така,че ескремите да са с достатъчно широки коридори, да може да влизат повече от един автомобил,за да няма място за шикалкавения и дразги между състезателите.
        c).Наказанията ги има в правилника -1час за непреминаване на екстрем!
        d).Няма да се толерират неспортсменското поведение при възникване на ситуация./например умишлено избутване,блъскане на автомобил ,застигнат от друг/.Веднага следва дисквалификация!
        e).Всички спорни моменти се разрещават от главния съдия и неговото решение е миродавно.
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Чаро, звучи добре. Само гледай на траяла колчетата и лентите да не са по 1ч, като на Самоков, защото буташ колче и лента и си последен. Примерно 5-15 минути наказание ми звучи нормално. Трябва трябва да го прецениш в зависимост от средното време за преминаване на трофи- трасето.
          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Според мен вината е изцяло на организаторът и идеолог на веригата Атанас Делев. А именно:

......
            Ламтежът за "тлъст" награден фонд доведе до това Главния спонсор на веригата да е и същевременно, организатор на състезание, състезател и капитан на отбор участници. Съвместявайки всичките тези функции за него не е проблем да оказва натиск върху Делев и всички останали организатори от веригата( Което смятам, че се получи на Самоков. Два техни екипажа "чудодейно" станаха 2-ри и 4-ти, а ако самият Главен спонсор не се беше счупил 2-рия ден и съответно не кара третия и той щеше да се нареди на почетната стълбичка).
            ......
            Уважаеми г-н Василев,
            като част от екипажа на "Капитана на отбор" и като човека подал контестацията за внесеното оборудване се чувствам леко обиден от вашите нападки.
            1. Главния спонсор на веригата е "КАПИТОЛИЯ ГРУП", а не той.
            2. Когато обвинявате някой, не е лошо да прилагате някакви доказателства, които засега не виждам.
            3. По повод класирането, след публикуването му, го пресметнете и разиграйте други варианти.
            4. Участието на Тетевенски екипажи, беше изцяло подтикнато от уважение към Организатора с цел подкрепа на състезанието и вдигане на конкуренцията. Както повечето знаят, два от тях карат в друга дисциплина /РАЛИ РЕЙД/ на този спорт и няма да претендират за ТЛЪСТИЯ НАГРАДЕН ФОНД, той е предназначен за стимулиране на ТРОФИ състезатели. Това ни становище беше казано на Организатора още в самото начало на състезанието.
            5. Правилника и в този му вид е правилник и трябва да се спазва от всички.(Все пак идеята на веригата е унифициране на един правилник) Това, че съдията не е приложил правилника правилно, а аз бях свидетел на това/както и доста други хора/ и като орагнизатор в тази верига, бях длъжен да контестирам. Констатацията съм я споделил веднага/ в петък/ със съдията и продължих с нея до края. Макар, че момчетата (Калин и Ко) караха уникално, финишираха на ход и са ми приятели, аз бях длъжен да го направя, заради общите цели. Момчета съжалявам, но това после може да се случи и на нашето състезание, и ние няма да го толерираме. Вината не е Ваша, а на съдията, защото това е негов пропуск.
            6. Ако не се беше счупил Джипа, щях да предоставя запис от бордовата камера за да се наслаждавате на нашата победа .

Пожелавам Ви на вашите състезания, всички участници да спазват правилника и Вашите съдии да бъдат по безпристрастни, за да нямате контестации.

П.С.
            И на нас ни се е случвало на Ваше състезание, да влизаме в Зона и след излизането от там да имаме отрицателни точки, а хората които се забавляваха на наш гръб и не влязоха да получат 0 /което е повече от -/ и в класирането да са преди нас.
            Suzuki Samurai SJ413 Turbo

Коментар

Пуканки тук ли раздават?
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Наско, правилата са най-малкия проблем. Могат да се коригират за едно състезание. Проблемът е в спазването им.
                В този ред на мисли би ли споделил, защо обявихте, че Крум Черпоков е подал контестацията срещу Калин, като всъщност това са трите екипажа от отбора на Главния спонсор? Защо ни излъгахте? Гузна съвест, или...?
                Според мен посоката, която си поел ще доведе веригата до състоянието на шампионата(ще си кара отбора на Главния спонсор и още няколко екипажа). Спри докато можеш! Ако не знаеш този човек е "врътнал" много на брой и много едри риби(говори се и за Илия Павлов). Теб ще те схруска на закуска. Ще унищожи това, което се опитваш да създадеш! Знам, че няма да ме послушаш, но съм длъжен да те предупредя.

п.п. относно трите състезания толеранс.... нали знаеш- мъжко дупе един път се ..е!
                Незнам кой е казал, че Крум е подал контестацията, като беше ясно на всички, че съм Аз.

Обвиненията Ви са лични и много тежки. Като колега офроудър и Организатор не Ви прилича такова лицемерие. Може би Вие сте бил свидетел на "врътките", или може би сте бил "врътнат" от този човек? Моля когато обвинявате някого лично, бъдете по-умерен в думите, защото те някой път играят лоша шега.

П.С.
                Моля, ако някой от тук е "врътнат" от "Капитана" да сподели тук.
                Suzuki Samurai SJ413 Turbo

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  Пуканки тук ли раздават?
                  ееее за първи път да харесам твоя публикация от една година насам
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Вече мнение не искам да изказвам, че то стана цирк. Както има един лаф отвънка цирк, а отвътре стрелбище.

За контестацията беше съобщено има контестация от екипаж номер 5 срещу екипаж номер 2, това всички го чухме.

5 Крум Черпоков Методи Кирев Пловдив Уаз 469
                    2 Калин Митрев Владимир Велков Своге Джип Чероки
                    Няма да е лошо вече да се спре достатъчно се изписа. Нека всички се поучат от грешките си и да вървим напред. Прекалено тежки думи вече взеха да се изказват, а това е все пак уж за забавление.
                    Последно редактирано от Стоян Францов; 23-04-13, 21:24.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Пуканки тук ли раздават?
                      Ха аз пък си мислех че само за Шуменското състезание може да се пише толкова много.....
                      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Стояне, лично аз писах отговора на контестацията и много добре помня че в него беше написано срещу кого е, но не от кого е! Ако трябва ще публикувам и тук отговора . Престанете клеветите!
                        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                          Стояне, лично аз писах отговора на контестацията и много добре помня че в него беше написано срещу кого е, но не от кого е! Ако трябва ще публикувам и тук отговора . Престанете клеветите!
                          Това съобщиха по микрофона, аз бях с Калин и гледахме кой е номер 5. Но пак казвам да спрем вече, достатъчно се изписа.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов (g_gosho) Преглед на мнение
                            Няма да е лошо вече да се спре достатъчно се изписа. Нека всички се поучат от грешките си и да вървим напред. Прекалено тежки думи вече взеха да се изказват, а това е все пак уж за забавление.
                            За да остане само забавлението трябва да се премахне наградния фонд.Те първа започват тежките думи,както каза Сашо(организатора)започна се още от първото,а какво ще е към 5-6то.Аз мисля да присъствам на повечето състезания така,че ще гледам от близо.
                            [B]Шофирането е мисловен процес,който протича в мозъка.Останалото е движение по-инерция.[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от didoko Преглед на мнение
                              За да остане само забавлението трябва да се премахне наградния фонд.Те първа започват тежките думи,както каза Сашо(организатора)започна се още от първото,а какво ще е към 5-6то.Аз мисля да присъствам на повечето състезания така,че ще гледам от близо.
                              Е да се надяваме дотогава нещата да са се изчистили и всичко вече да е наред.

Коментар

Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнение
                                И на нас ни се е случвало на Ваше състезание, да влизаме в Зона и след излизането от там да имаме отрицателни точки, а хората които се забавляваха на наш гръб и не влязоха да получат 0 /което е повече от -/ и в класирането да са преди нас.
                                А случвало ли ви се е да променя начина на оценяване преди да изкарам крайното класиране?

Първоначално публикуван от yosko Преглед на мнение
                                Незнам кой е казал, че Крум е подал контестацията, като беше ясно на всички, че съм Аз.
                                Човекът с полицейската униформа без пагони, който даваше стартовете и финалите на състезанието и изнасяше класиранията.
                                Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                                Престанете клеветите!
                                Спирам .

п.п. Наско, ако намериш някой, когото съм наклеветил през 42 годишния си живот ще спра да пиша във форума и да се занимавам с офроуд.
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X