Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Наско, във вестниците чета кои състезания влизат във веригата, я ми ги прати на ЛС с датите им официално, да ги сложа в Календара
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
      Както пише по горе, обсъждахме го ... не е окончателно
      Наскоро коментирах нещета с няколко души (поотделно) свързани от доста време с офроуда, които ми казаха че не е добра идея. И според тримата (все едно са се наговорили) Всеки екипаж стигнал до точките, трябва да участва в генералното класиране ... това значи че е постигнал нещо, без значение че е на някакво крайно място с няколко точки. Това също ще го вземем предвид ...
      И аз мисля така. Нека всеки който е по трасето да взема точки според представянето си. Ако някой има претенции, че еди кой си чужденец, или пък българин, но с посредствени класирания до сега се е намесил в борбата за точките-да се докаже, че е по-добър с каране, а не с администриране. Иначе веднага ще започнат недоволства, че шампионата е предварително даден на пилота Х, защото другите са отрязани и не могат да вземат точки.
      Нека всички които са се класирали да си вземат съответните точки, пък то апетита идва с яденето...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Наско, във вестниците чета кои състезания влизат във веригата, я ми ги прати на ЛС с датите им официално, да ги сложа в Календара
        Злати- Novi Iskar Trophy Challenge 2013- 27,28,29 Септември
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Готово, Влади.
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Виждам , че вече ептен улетехте у левоо и преди да Ви пропадне страхотната идея и да стане както до сега и да се чудите защо след второто състезание няма да има и 10 състезатели да ви кажа основните причини: Три дневни с-я в този тип и с тези изисквания за автомобилите нямат шанс дори и на местна почва. Как ще ме накарате да участвам в с-е , което в "задния" ми двор , но нямам право на класиране , защото не участвам в шампионата или нямам GPS или спец нож за рязане на колани или винетка ??? Не съм против Сигурността и Безопасността на Всички , но слезте на земята и помислете реално: КАКВО точно искате да направите ? Трофи шампионат или такъв за Богопомазани. За вторите ще Ви е трудно , защото те вече карат в рали шампионата и извън Бг и ни представят Супер и ще е трудно да ги убедите да карат Трофи. Каузата за мен е мъртво родена. Съжалявам , че съм толкова краен , но уви това е действителността. За да имат такъв тип с-я успех според мен формата трябва да е два дни. Събота 50+ км. яко трофи с няколко лебетки и неделя затворено трасе с необходимите елементи. Може да има едно много дневно в централна България и с международно участие !!! Аааа Защо не помислите за югозападен и североизточен шампионат . Иии накрая един общ финал за Всички . Това ми е първото и може би последното мнение в тази тема и не искам да ангажирам НИКОЙ с него. При този зададен формат на Трофи "шампионат" аз лично отпадам . Успех.
            Ванка, ти класиране си имаш за конкретното състезание и при добро класиране си участваш и в награждаването към това състезание, всичко си е както до сега, просто накрая на годината събралият най-много точки печели купата на веригата и голямата награда(която не е малка).Всеки си решава колко състезания да участва според точките които е събрал или иска да събере, ако пък не се бори за точки си кара конкретното състезание и това е!Просто и ясно.

Коментар

Злати, за сега нещата стоят така:

1. 30-31 Март: Откриване на сезона (бивша Трявна) - Йосиф Лагадов
              2. 19-21 Април: Самоков Трофи
              3. 07-09 Юни: България Трофи, Пловдив
              4. 15-16 Юни: Нова Черна
              5. 25-25 Август: Тетевен 4х4
              6. 27-29 Септември: Нови Искър Трофи Чалендж
              7. Ноември: Русе, Networx Offroad маратон
              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Датите и форматите и на нашето състезание са вече окончателно уточнени и са на разположение в Календара на Форума.
                Гответе се!

"Тетевен 4х4"
                24 и 25 август
                В два формата:
                1. Трофи - част от "Bulgaria Trophy Challenge"
                2. Крос-кънтри
                0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Всички са в Календара, чакам само Свилен да каже за Русе.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Според мен трябва да е само класиране за екипаж, без да има значение колата/джипа. Под екипаж разбирам пилот и навигатор, независимо кой управлява!
                    RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                      Ванка, ти класиране си имаш за конкретното състезание и при добро класиране си участваш и в награждаването към това състезание, всичко си е както до сега, просто накрая на годината събралият най-много точки печели купата на веригата и голямата награда(която не е малка).Всеки си решава колко състезания да участва според точките които е събрал или иска да събере, ако пък не се бори за точки си кара конкретното състезание и това е!Просто и ясно.
                      Влади виждам , че все още правите правилата и се опитвам да бъда полезен ако мога с опит. Това с шампионата го имаше и преди години , и когато дойдат последните две с-я за годината и настава една суматоха , едни сметки и тн. Имал съм случаи когато на старта на затворено трасе са ме питали дали мога да ги пусна пред мен , че те карали за шампионата и гонят годишно класиране , а аз съм на старта за едно с тях само на това с-е , с еднаква такса , с еднакви изисквания и тн. . И какво правим в такъв случай ?
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Влади виждам , че все още правите правилата и се опитвам да бъда полезен ако мога с опит. Това с шампионата го имаше и преди години , и когато дойдат последните две с-я за годината и настава една суматоха , едни сметки и тн. Имал съм случаи когато на старта на затворено трасе са ме питали дали мога да ги пусна пред мен , че те карали за шампионата и гонят годишно класиране , а аз съм на старта за едно с тях само на това с-е , с еднаква такса , с еднакви изисквания и тн. . И какво правим в такъв случай ?
                        Теглиш им една!
                        Ако са достатъчно добри определено няма да им пречи, че някой стартира преди тях.

На организаторите на тази верига състезания бих им препоръчал да се върнат назад в шампионата до към 2004-2006 някъде
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                          Теглиш им една!
                          Ако са достатъчно добри определено няма да им пречи, че някой стартира преди тях.
                          Именно!
                          Ако някой има претенции да е по-добър в някоя област на живота(офроуд, или пасене на овце например)-да го доказва с действия, а не с интриги преди или след състезанието.

Подозирам, че и този инак добър замисъл ще се опорочи, и ще започнат едни сметки на дребно, едни лагери, тънки сметки и т.н.

Дано не съм прав де.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Точно това и очакваме от хора като теб, да ни бъдете полезни с опита си!
                            То е ясно че ще има правене на сметки, точно за това се прави и този правилник.Това което мога да ти кажа аз, е че ще гарантирам на мойто състезание, абсолютно обективно, честно и безпристрастно отношение към всеки един участник, както е било до сега!

Коментар

Колеги, моля изпратете презентациите на състезанията (ако не сте ги изпратили на Свилен) си на имейл: trophy_raid@abv.bg

BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                                Злати, за сега нещата стоят така:

1. 30-31 Март: Откриване на сезона (бивша Трявна) - Йосиф Лагадов
                                2. 19-21 Април: Самоков Трофи
                                3. 07-09 Юни: България Трофи, Пловдив
                                4. 15-16 Юни: Нова Черна
                                5. 25-25 Август: Тетевен 4х4
                                6. 27-29 Септември: Нови Искър Трофи Чалендж
                                7. Ноември: Русе, Networx Offroad маратон
                                няма ли вече да има записвания, биваци и точни кординати за първото с-е то дойде време за старта , а няма нищо точно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X