От: За ретро моторите
Рамите са еднакви на Планета 2 и 3 затова може да е 65г но първата 3 ка мисля че е 71г първи вариант имах такъв същият,има и друго много интересно нещо,номерът на рамата се намира единствено на тази табелка,затова спокойно се подменят рами,сменя се табелката и всичко става законно,два алуминиеви нита я държат,та или е рама от 2 ка с оригиналния талон,двигателя е резервна част и се сменя даже мисля че номера на рама и двигател са еднакви,или е рама от 3 ка с табелка от 2 ка заради наличие на талон.
Първоначално публикуван от Scrapheap
Преглед на мнение
Моделът ми харесва по принцип, но нещо съвсем друго го прави изключително много специален - голямата му сантиментална стойност, това е моторът на баща ми, който винаги съм смятал, че е загубен преди 35 или повече години!!!!!!!
Бил е почти нов, много малко каран, обаче при запалване на треви в двора пострадва седалката, част от ел. инсталацията, някакво жило. И моторът отпада от дневен ред, след което, както вече разбрах, го взима един братовчед, потяга го донякъде и го кара известно време, след което машината остава да събира прах. Миналата седмица братовчед ми се обади, че моторетката все още съществува и вчера я прибрах!
Двигателят вероятно е добър, но всичко останало трябва да се прави, освен това липсват всички декоративни елементи, а ел. инсталацията е сведена до две жици за палене. Но може да стане! Сега съм много зает с друго, но важното е, че е прибран и нищо чудно това да е следващ проект!
Изглежда прилично
Коментар