Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варшава 223

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Варшава 223

Първоначално публикуван от milen borisov Преглед на мнение
    Баща ти да не се казва Димитър Дебрелиев
    Ти да не си Милко пожарникаря

Коментар

Първоначално публикуван от KanCb3oB Преглед на мнение
      Ти да не си Милко пожарникаря
      Не съм Милко пожарникаря, ама не ми отговори на въпроса дали така се казва баща ти. Питам, защото преди три години изкарах шофьорските курсове при него и тогава говореше, че има една Варшава, която ще я стяга и като каза, че си от Козаново веднага се сетих, че това може да е той. Иначе аз бях в един отбор с неговия племеник Емо от Първенец, който ще трябва да ти е братовчед, ако ти си синът на чичо Митко

Коментар

Първоначално публикуван от milen borisov Преглед на мнение
        Не съм Милко пожарникаря, ама не ми отговори на въпроса дали така се казва баща ти. Питам, защото преди три години изкарах шофьорските курсове при него и тогава говореше, че има една Варшава, която ще я стяга и като каза, че си от Козаново веднага се сетих, че това може да е той. Иначе аз бях в един отбор с неговия племеник Емо от Първенец, който ще трябва да ти е братовчед, ако ти си синът на чичо Митко
        Точно така е. Казва се Дебрелиеб и това е Вършавата. Емо и Пепо са ми братовчеди

Коментар

Колегата с белят лебед ( москвич 408 ) ти ли беше закъсал днес на старата телевизионна кула ? . Какво се случи ? Имаш уникално красив екземпляр за което много ти завиждам .
          Успех на всички в покупката и намирането на НОВИ резервни части .

Коментар

Ей,юнаци,като малък имах двама съседи със Варшави,едната комби,другата седан.От тогава ги харесвам тия коли и искренно Ви се възхищавам от това,което правите.Поздравявам Ви и бъдете драви.Следя редовно темите в тая връзка
            HUSGVARNA 630 SMR
            PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Точно така е. Казва се Дебрелиеб и това е Вършавата. Емо и Пепо са ми братовчеди
              Ами това значи, че трябва да се видим скоро да се запознаем. Трябва и на Емо да звънна, че отдавна не съм го виждал. Поздрави на баща ти, предполагам ще се сети за мен, като му кажеш, че съм бил с Емо в един отбор.

Коментар

Днес се разходихме до Бояна. Видях един реставриран представител на полското автомобилостроене - култовия Polski Fiat 126p.

С Варшавата са доста интересна двойка.

Коментар

Нещо като Давид и Голият

Коментар

Нещо като Давид и Голият
                    Кой е гол викаш? ГолиАт.

Тези мъници са много готини. Навремето жена ми искаше такова да и взема, даже се бях засилил към едно на една морга до нас, но се размина...

Коментар

Феновете на Клуб Волво не ви ли снимаха като атракция

Коментар

Здравейте колеги.
                        Отдавна не съм се включвал и с радост виждам,че Варшавите се умножават.Много добре възстановени автомобили,сериозни собственици.Браво.Дано и моята стане такава.На мен ми се случиха няколко лоши неща и колата остана на заден план,до сега.Вече започна ремонта по Варшавата,оказа се че това което ме притесняваше мен най-много,а именно корозията по калниците и вратите,не е толкова плашеща за майсторите.Големите проблеми са по дъното,буквално половината ламарина либсва,а останалата е раждива.За подсилване на дъното са използвани няколко винкела и ламарина 2мм.Снимки след изкърпването надявам се да покажа след около месец.За сега имам една снимана набързо от един приятел,с телефон е и е малко неясна . http://dratom.snimka.bg/automobiles/...39313.18434828

Коментар

С Варшавата гостувах на събора на Лада Клуб България.
                          Изминах 900 км с нея, и като изключим доливането на половин литър масло, друго не съм пипал.
                          Пуснах се на няколко състезания, колата не ме подведе и се справи смея да кажа отлично.
                          Имам много снимки, ще ги кача по-натам.
                          По-интересно е видеото:
                          ВИДЕО

Коментар

• От: До: Варшава 223

Здравейте.Моята кола напредва.Ето малко снимки,пак са с телефон,следващият път ще са по подробни. http://dratom.snimka.bg/automobiles/...39313.18932887

Коментар

Харесва ми как се получава. Отдолу имаше ли много за правене? Ще запазиш ли белия цвят, или си харесал нещо по-нестандартно? Ще се монтират ли лайсните на праговете?
                              Ще се радвам, ако публикуваш още снимки. Именно тенекеджийската част е най-трудоемка и сложна при една реставрация. А Варшавата специално е трудна за правене заради многото греди и гредички под пода.
                              Поздрави!

Коментар

Отдолу беше най-зле.Имаше дупки 20x20 затворени с балатум отвътре,а отвън намазани с асвалт с камъчетата.Общо взето тунела и 50% от останалия под останаха другото е сменено.Бяла ще остане както си беше леко сивеещо.Твоята е една идея по сива от моята,предполагам че моята е пребоядисвана и затова така се белее.Ще гоня заводския цвят.Всички лайсни ще се монтират.Купих си един шмиргел и го преправих на полир-мотор взех твърда и мека четка за него и полирна паста за метал.Ще ги изправя до колкото позволява,после водна шкурка и полиране.Ще видим как ще стане.Снимки много ще има когато отида да я снимам аз,но все излизат непредвидени ангажименти.Надявам се до 2/3 седмици.Иначе една прекрасна Warszawa отиде за скрап за 350лв.преди 2 седмици,много ме е яд че не разбрах за нея пръв.
                                Поздрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X