Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Стари автомобили на служба
Този камион (или май автобус) какъв е?Първоначално публикуван от moskvich_408 Преглед на мнениеПрави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Оооо, Куба е приказка за тая тема. Само за това си струва да отидеш там. 14 дена ходих усмихнат като идиот от колите там! От Варадеро до Хавана ме возиха на такси производство 1947 година! А по самото Варадеро се возих на Форд от 1929 г.Първоначално публикуван от bobyper Преглед на мнениеХавана, юли 2018
[ATTACH=CONFIG]965360[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]965361[/ATTACH]יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Тц.Първоначално публикуван от centurio Преглед на мнение''Opel Blitz''Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Наистина е Opel Blitz, преди е бил в Лясковец след това собственика е починал и някак се е озовал в София.
Автобус е, изглежда като този.
Последно редактирано от moskvich_408; 05-08-18, 00:06.
Коментар
-
-
А знае ли се какво ще им е бъдещето ?Първоначално публикуван от moskvich_408 Преглед на мнениеБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
ТребвАло е да отдадеш "За почест!" на онЕя другари горе у лево , на трибуната .Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеЗа подкарване на такова, по време на ученическа екскурзия ми намалиха поведението
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Мда, с тия окачени презервативи по периферията...Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеТребвАло е да отдадеш "За почест!" на онЕя другари горе у лево , на трибуната .
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар