Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-
От: Стари автомобили на служба
Е, тази вече е! Отново ''ГАЗ М 20 Г Победа'', но този път на базата на ''ГАЗ М 20 В Победа''. За разлика от горния-''машина сопровождения'' или на разговорен руски догонялка, това е ''машина наблюдения'' или така наричаната от народа наблюдалка. Тук, вече са произведени от порядъка на сто единици.
Коментар
-
Първоначално публикуван от centurio Преглед на мнение''ГАЗ М 20 Г Победа'' с двигател 3480 см 3 и автоматична скоростна кутия. Произведена в два екземпляра за нуждите на КГБ.[ATTACH=CONFIG]961196[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]961197[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]961198[/ATTACH]
С тия две тромби отпред, едва ли автомобил за скрито наблюдение и проследяване...Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
Коментар
-
Бррях, измамници!!! Имай после доверие на руските източници!! Ама, така е, като не разбираш от двигатели... То, лесно само да караш...
Ей, ги на: http://5koleso.ru/articles/obzory/70...oriya-gaz-m-20
Ни ги и срам!Последно редактирано от centurio; 21-06-18, 23:01.
Коментар
-
Шест цилиндровият ДВГ за "Победата" по принцип си е изначално по проекта и /влаган и в леки танкове и самоходки/.
В окончателния вариант избират четири цилиндровия, щото - икономии...
А за нуждите на НКВД са произведени доста повече от две бройки.Последно редактирано от BulAf; 23-06-18, 01:01.
Коментар
-
Ето и нещо, отново по темата: ''ГАЗ 24 34 Волга'', изпълнение за спецслужбите. Интересното тук е монтирането на едно приспособление в стил James Bond... Ще го цитирам в оригинал, за повечето колеги, вероятно няма да е проблем да си го преведат от руски: ''механизм с тремя сменными номерными знаками''.Последно редактирано от centurio; 23-06-18, 04:56.
Коментар
-
Ако съм провокирал интересът Ви, ето и линк към оригиналната статия:
https://www.kolesa.ru/article/nablyu...ih-spetssluzhb
Приятно четене!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеИнтересно дали в България е имало такива автомобили . Нашите служби бяха известни в миналото като много ефективни .
Аз не съм чул Джеймс Бонд да е идвал в България .
Аман от холивудски фантасмагории !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Освен това, нашите служби много-много не тачеха руския автопром. След прословутият ЗИС на Тарабата, тук си се караха Мерцедеси, че и Кадилаци, имаше и едни Пежа, имаше и ДС-и (Цитрон). Волга ползваха селски партийни секретари и директори на предприятия (ама не ДСО - тия и те беха на от загниващите).Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеИ за чий гуй са им на нашите служби такива смешки ? Кого ще догоняют насред София с 300 коня , а и за какво ?
Аз не съм чул Джеймс Бонд да е идвал в България .
Аман от холивудски фантасмагории !
Това за мен е достатъчно показателно, какво представлява този ''паралелен свят'' и естеството на работа в него. Има рутинни, ежедневни задачи, които изискват подобно техническо обезпечаване (нямам предвид сменяемите регистрационни табели). Не е нужно да го догоняют, достатъчно е да го следват...
Аз също не съм чул Джеймс Бонд да е идвал в България. Но, на пример Илич Рамирес Санчес е бил чест гост на страната ни и близък на нашите служби. Чувал съм, дори че инстектирал за тях уязвимостта на Аспаруховия мост, ясно за всички в каква насока...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 1 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар