Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стари автомобили на служба

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Стари автомобили на служба

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Интересно чие е отражението в задното стъкло. Първо помислих, че кака Людмила седи вътре но после видях, че е отражение на затвореното стъкло. На някой от охраната на Тато ли?

[ATTACH=CONFIG]966340[/ATTACH]

P.S. А-а-а-а-а, сега гледам, че май кака Людмила е зад Тато (поклон-тряс)
    Даа...не се познават достатъчно нашите първи партийни и държавни ръководители
    Другарката Дража Вълчева. След като е непосредствено зад Тато, значи е от времето когато още беше първи секретар на Пловдив - окръг. Тя е и на отражението, по него се разпознава.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Струвал е майка си и баща си, произведени към 7400 бройки общо. Като цяло върха на сладоледа за времето си.
      Хидропневматично окачване, ABS, инжекцион(K-Jetronic, кофти е за работа на газ ), сух картер, близо 300к.с, и почти 500Nm в почти целия работен диапазон на мотора. Под 8 секунди до 100км/ч, 34 секунди до 200км/ч, 28 секунди за километър от място, 237км/ч максимална скорост. Това края на 70-те години на миналия век, и с тристепенен автомат.

А Пулмана не е "версия" на 111, а си е на W 100 - за потребителите - Mercedes Benz 600.
      Произвежда се десетина години преди 116, както и успоредно с него до 1981г. Изключително ръчна изработка. Струвал е "майка си и баща си" по две...и малко отгоре - т.е. Пулмана е бил над два пъти по-скъп, от 450SEL 6,9. Общо 429 са Пулман, от 2677 общо MB600.
      При него окачването е на въздух, мотора е същия но 6,3(по-стара версия на М100), инжекциона е по-стар, механичен.
      Шибидаси, стъкла, седалки и пр.са на хидравлика. 15 нови патента се регистрирани при разработването на модела.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
        ...А Пулмана не е "версия" на 111, а си е на W 100...
        Което си е точно това.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
          Даа...не се познават достатъчно нашите първи партийни и държавни ръководители
          Другарката Дража Вълчева. След като е непосредствено зад Тато, значи е от времето когато още беше първи секретар на Пловдив - окръг. Тя е и на отражението, по него се разпознава.
          И-и, да бе... Верно, толкова близко до първия партиен и държавен ръководител... Забравили сме ги вече, ей! Чак, мъчно ми стана!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            Което си е точно това.
            Направо си е същото...колкото Майбаха от 2002г, е тогавашната S-класа. Демек имат по някоя и друга обща част, и малко си приличат по физиономия.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
              И аз споделям мнението в общи черти, че едно нещо е хубаво когато е оригинално. Ама много ретро коли излизат от гаражите само на Спасовден, ама ако трябва да караш всеки ден.
              Да си колекционер на редки стари автомобили е доста скъпо удоволствие . Поне тези които аз познавам са хора със сериозен бизнес и големи финансови възможности .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Определено е така. За съжаление, само ентусиазъм не стига...

Коментар

Варшави таксита от всички модели през 1969 година в Ямбол.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:39083002_1999762490298873_7477398364229730304_n.jpg
Прегледи:1
Размер:94.0 КБ
ID:5796572
                  ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                  Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:мерц такси.jpg
Размер:41.5 КБ
ID:5796574

такси в Солун ( твърди се, че е на много километри по-спомен 2 милиона или нещо от сорта) по спомен понеже съм чел статията преди години... може и милион да е, може и над 2...

Коментар

[ATTACH=CONFIG]966360[/ATTACH]
                      за да впечатлят някоя дама, а тогава се е налагало и да лежиш под трабанта...
                      Дама , абстрахирайки се от стойката, пеньоара и чехлите, и вида на краката, дама все пак не е точно определение за тектката дето повдига трабанта с гредата. Така като гледам сигурно е по-яка у ръцете и от тоя дето лежи отдолу. Ама айде да не подхващаме темата за жените от времето на комунизма.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Абе не знам за жените от комунизма ама като бях малък се маризех с който ми падне в махалата... кога аз ги биех кога те мен... ама и най лошия тупаник беше като масаж пред шамарите на баба ми...
                        0-

Коментар

Фиат Мултипла такси!

Име:multipla.jpg
Размер:35.8 КБ
ID:5796659

Коментар

Име:ce56a02ddd1ca665db188ee793e3e5ae.jpg
Размер:279.3 КБ
ID:5796660

такова нещо трудно може да бъда такси, но малка кола - може да се нарече някакси....
                            по-традиция дамите карат малки коли...тази е за дами до 100 кила.
                            Последно редактирано от Pancho77; 17-08-18, 21:33. Причина: корекция - правопис

Коментар

Име:4-2-0-2-Moskvich 408 IE Rila-militzionerski avtomobil na Narodna militziya-NRB-.jpg
Размер:40.2 КБ
ID:5796662
                              Що го кара да свири с тая свирка...

Коментар

Фиат Мултипла такси!
                                [ATTACH=CONFIG]966637[/ATTACH]
                                Не знаех, че това нещо е било "600 Мултипла". Едни познати си купиха такова през 1997-8 г. от 27-те наследника на някакъв дядо ... за 100 долара
                                Беше на около 30 000 км. и сума ти услуги ми вършеха по превозване на разни неща (правех ремонт вкъщи). Беше си като малко бусче, вървеше доста бодро, абе голям майтап.
                                Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X